Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skaitome tyrelių sudėtį prieš pirkdamos?

Apklausa: Ar skaitome tyrelių sudėtį prieš pirkdamos? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Visada skaitau. Hipp vieni is prasciausiu, prideta vandens, krakmolo, ryziu miltu ir pan. Nors nedaug pirktiniu duodu, siaip pati darau
Atsakyti
Visada skaitau ir perku tik Gerber bei kartais Hipp tyreles.(jei ner Gerber)Nes kai kurie gamintojai neraso kad produkte yra pvz modifikuoto krakmolo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RaseleS: 05 rugpjūčio 2009 - 09:33
visada visada skaitau!

ir galiu pasakyti, kad anglijoje Hipp ir Cow and gate formos - tikrai nelabai geri! o geriausi - zinoma brangiausi doh.gif Plum, Organix firmos.

na ir lietuvoje Hipp ankstyvuju morku tyrele,ir morku su bulvem ragavom,ir galiu pasakyt kad situ kokybe buvo geresne, nei cia anglijoj. keista, ane? smile.gif
Atsakyti
niekada neperku ir neragaujam konservu..viska darom aptys namuose ir naturaliai ! smile.gif ax.gif
Atsakyti
Praėjusią savaitę važiavome prie jūros ir ten nebuvo galimybės virti daržovienes, tai užsukau į prekybos centrą nusipirkti tyrelių unsure.gif Tai rinkausi gal pusę valandos, kol perskaičiau visų jų sudėtį!!! doh.gif Kokių ten nesąmonių pridėta!!! doh.gif Pvz. mano mažius kol kas valgo tik daržoves ir mėsytę, jokių ten ryžių ar sausainių dar neragavęs, tai tyrelėse, kuriose parašyta "nuo 4 mėnesių", pridėta ryžių... verysad.gif Na ir dar aišku modifikuoto krakmolo, dar ten kažkokio šlamšto... verysad.gif
Aišku, smagiausia tai, kad jokios tooookios šlykščios, kad aš net nuo kvapo žiaugčiojau, o vaikas valgė tik su tarkuotu agurku, kad skonio nesijaustų, ir dar dvigubai mažiau negu visada valgydavo... lotuliukas.gif Na nėra to blogo, kas neišeitų į gera, daugiau pieniuko išgėrė tongue.gif
Atsakyti
Dar niekada nepirkau, darau namie, juk visokių gėrybių dabar pilna. Bet įdomumo dėlei paskaitau ką ten jie primakaluoja ax.gif
Atsakyti
Visada skaitau smile.gif
Renkuosi tas, kur maziausiai arba nera jokiu priedu: krakmolo, cukraus ir pan.

Aisku, stengiuosi kuo dazniau gaminti namie, bet kartais pvz. kelioneje, patogu pirktines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2009 03 11, 12:36)
Aš paskaitau, bet žiūriu į pagrindinius dalykus: bulvė, morka, obuolys ir pan. O visi konservantai lieka antroje dalyje. Kol kūdikis buvo visai mažytis - labai ir į tai žiūrėjau, bet kai paaugo, tai neapsaugosi nuo jų. Vis vien greit pradės valgyti suaugusių maistą, kuriame tiek visko  doh.gif

As visada skaitau. Jei yra citrinu rustis E 330, IS KARTO TOKI MAISTELI SALIN. O suaugusiuju maista irgi galima pasirinkti be visokio "slamsto" . As ir suaugusiuju skaitau. Musu saldytuve nerasi jokiu "Vilniaus" majonezu ar "Suslaviciaus" kecupu. Zinoma, neapsisaugosi kavineje, sveciuose ar pan. O kol vaikas neina i mokykla, tikrai nei kavineje nei sveciuose jam neleidziami spalvoti vaisvandeniai, cipsai ir pan.Tad bent jau namie, manau, galima ir pasistengti isvengti tu maisto priedu.
Atsakyti
Taip, skaitau... Nors nevisada ten viska suprasi - tas pats gamintojas, o i vairiose koselese priedai skirtingi...
Atsakyti
QUOTE(paulauske @ 2009 09 07, 15:25)
Taip, skaitau... Nors nevisada ten viska suprasi - tas pats gamintojas, o i vairiose koselese priedai skirtingi...

Taip. Tiesa. As kai anksciau vaiku neturejau, nesidomejau tuo. Tai galvojau, kad jei gamintojas vienodas, tai mazdaug ir sudetis panasi. Tai su SEMPER tyrem man taip buvo. Parduotuvej pirkau kur kelias, tai buvo gera sudetis, tai internetu isigijau visa deze ivairiu, kai i kelione vaziavom. Tai kai paskaiciau, puse ju is vis buvo netinkamos sudeties ( na, mano poziuriu netinkamos mano liaiai, su E330 ir pan.) Suniui teko atiduot.
Atsakyti
Skaitau, butinai smile.gif
Atsakyti
visada,juk reikia zinot ka mazylis valgys,nors sveikiausios tyreles ir visa kita-kas daroma namie thumbup.gif
Atsakyti