Įkraunama...
Įkraunama...

Varikocelė

Gal žinote,kada galima po operacijos vėl mylėtis?Maniškiui padarė vos prieš 2 dienas ir jis jau nerimsta,bet aš manau,kad dar tikrai per anksti turėtų būti.Pamiršo gydytojo paklaust,o dabar dėl tokio klausimo kreiptis jam nesmagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sibiro Kate @ 2010 12 10, 14:51)
Gal žinote,kada galima po operacijos vėl mylėtis?Maniškiui padarė vos prieš 2 dienas ir jis jau nerimsta,bet aš manau,kad dar tikrai per anksti turėtų būti.Pamiršo gydytojo paklaust,o dabar dėl tokio klausimo kreiptis jam nesmagu smile.gif

Manau, kad dar tikrai per anksti, maniskis tai kokias tris savaites blogai jautesi, tai apie tai nei pagalvot negalejo.
Atsakyti
QUOTE(Sibiro Kate @ 2010 12 10, 13:51)

Oi, min. pora savaiciu butinai susilaikyti, nes kitaip, operacija gali nueiti suniui ant uodegos.
Atsakyti
QUOTE(Sibiro Kate @ 2010 12 10, 15:51)

mum iskart gydytojas pasake apie pora savaiciu kad pamirstu apie sexa smile.gif . ir jokiu sunkumu kilnojimu ir tt
Atsakyti
o as niekaip neprikalbinu MB, kad pasidarytu operacija...
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 14, 13:06)
o as niekaip neprikalbinu MB, kad pasidarytu operacija...

Labai liudna, kad vyrai neprisiruosia operacijai,mes moterys gulames ant stalu kiek tik gydytojai liepia, o jie mat negali, nors MB is kart pasake, darausi operacija, kad tik pavyktu susilaukti vaikiuku, tai kazkaip nebuvo problemu jokiu, jis pats nusprende darytis del musu abieju geroves wub.gif
manau ateis laiko ir tavasis tai supras ir sutiks daryti viska, kad tik supuotumet leliuko, to ir linkiu!
Atsakyti
QUOTE(Svajone123 @ 2010 12 14, 15:47)
Labai liudna, kad vyrai neprisiruosia operacijai,mes moterys gulames ant stalu kiek tik gydytojai liepia, o jie mat negali, nors MB is kart pasake, darausi operacija, kad tik pavyktu susilaukti vaikiuku, tai kazkaip nebuvo problemu jokiu, jis pats nusprende darytis del musu abieju geroves  wub.gif
manau ateis laiko ir tavasis tai supras ir sutiks daryti viska, kad tik supuotumet leliuko, to ir linkiu!

aciu smile.gif
o kokie jusu rezultatai buvo iki operacijos ir ant kiek jie pagerejo po? gal turimi faktai pades ikalbeti MB pasidaryti operacija..., dabar jis tik tvirtina, kad iki normospermijos vistiek nedatemps... g.gif
Atsakyti
Pries operacija turejom oligoastenozoospermija. Po visu operaciju (maniskis 2 turejo, kadangi abieju pusiu buvo) po mazdaug 6 menesiu turejom jau teratospermija, o siai dienai pavartojus vitaminus turim normosperija smile.gif
Atsakyti
mergaites bigsmile.gif kaip issamiai man cia viska paraset, aciukas thumbup.gif po nauju vaziuojam pas Zilaitiene ziuresim kur ji nukreips (pas androloga esam buve pries pora metu, taciau antra nuomone nepamaisys) net bijau pagalvoti, jei reikes operacijos kaip mano vyras i tai sureaguos g.gif biggrin.gif bet tikrai gulsis po skalperiu jei reikes smile.gif
Atsakyti
laurynaa, tik pries vaziuojant pas Zilaitiene, jau pries vizita turekit pasidare nauja spermos tyrima, nes jeigu darytas pries kelis metus, tai jis nieko jau nebereiskia, reikia kad butu bent jau pries 2 menesiu darytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajone123: 14 gruodžio 2010 - 20:12
QUOTE(Svajone123 @ 2010 12 14, 21:01)
Pries operacija turejom oligoastenozoospermija. Po visu operaciju (maniskis 2 turejo, kadangi abieju pusiu buvo) po mazdaug 6 menesiu turejom jau teratospermija, o siai dienai pavartojus vitaminus turim normosperija smile.gif

oho!!! puikios zinios smile.gif reikes saviski pakalbinti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone123 @ 2010 12 14, 20:12)
laurynaa, tik pries vaziuojant pas Zilaitiene, jau pries vizita turekit pasidare nauja spermos tyrima, nes jeigu darytas pries kelis metus, tai jis nieko jau nebereiskia, reikia kad butu bent jau pries 2 menesiu darytas.

aciu, pasidarysim mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 14, 20:20)
oho!!! puikios zinios smile.gif reikes saviski pakalbinti... smile.gif

as kai skaiciau sia tema radus gera ir svarbiausiai man tinkama posta apie spermos pagerejima iskart garsiai ji cituodavau vyrui, taip sakant ruosiau ir ruosiu ji po truputi ax.gif viskas bus gerai, pamatysi, tavo vyras tikrai sutiks mirksiukas.gif (o gydytojas jau diagnozavo varikocele?)
Atsakyti