Įkraunama...
Įkraunama...

Varikocelė

Tai ir maniškis jau senokai tokius dalykus pamiršęs, nors anksčiau pirtis tai mėgdavo kol nežinojom kad su grikiukais blogai verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, mano vyrui ir rado varikocele, sake galim operuotis, bet stebuklu nebuna ir statistiskai nepadaugeja nestumu, tai nusprendem , kad gal operuotis neverta.
Pernai rugseji nepavyko IVF, skausmingai isgyvenom, bet vel pradejom galvoti gal si gruodi bandyti vel, bet dabar paskaicius jusu pasisakymus susabejojau gal dar nedaryti anto IVF ir bandyti operacija pasidaryt vyrui.
Kazkaip visai nebizinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driuska: 29 rugsėjo 2009 - 20:38
Labuka, 4u.gif
Maniškiui irgi nežadėjo stebuklų, bet padarėm operaciją ir tikimės, kad bent kažkiek pagerės, nes kitaip tik IVF belieka verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri turite daktaro R. Mickeviciaus mob tel nr.? Man daktare B. Zilaitiene buvo uzrasiusi bet niekur nerandu. Patare pas ji issioperuoti varikocele. Buciau labai dekinga jei kuri atsiustu i AZ.
Atsakyti
mes irgi tikimes to pagerejimo ....
Atsakyti
QUOTE(driuska @ 2009 10 10, 17:48)
Sveikos, gal kuri turite daktaro R. Mickeviciaus mob tel nr.? Man daktare B. Zilaitiene buvo uzrasiusi bet niekur nerandu. Patare pas ji issioperuoti varikocele. Buciau labai dekinga jei kuri atsiustu i AZ.

Parasiau i az mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba. Pasidaliniu ir as savo patirtimi. Mes bandem leliu ilgai ir nieko neisejo. Pradejom ieskot priezasties. Is pirmo sake kad pas mane yra PKS del to nepastoju. Po to sugalvojau kad reikia ir MB istirti. Pasirodo bedos buvo jame. Spermos tyrimas rode labai jau prastai. Pabandem IVF nieko.Tada sugalvojau vyra nusiusti pas urologa, urologas ji nusiunte pas androloga isvada varikoceles abejose pusese ir aukstas prolaktinas. Pagere vaistukus prolaktinas susinormalizavo. Padarem varikoceles operacija.Liepe po operacijos ziuret rezultatu po 3men. Rezultatas yra. Gydytojai sako kad vyrui iki 30 metu varikoceles operacija padeda 50%. Po 30 neapsimoka daryt. Sperma po operacijos atsistato po 3iki 6menesiu. Viskam reikia laiko.Dar ka pridure , kad labai svarbus pastovus seksas spermu gamybai. Aisku atsisake pirciu, aptempu kelnaiciu, sumazino alkoholio kieki. Tad patarimas mano butu bandykit viska juk nieks per galva neduos.
Atsakyti
Aciu lanai uz info...o idomu, ar ji visada plika akimi matosi...nes pvz as apziurejau saviski is visu pusiu, tai nesimato jokiu gyslelių....o ir nejaucia jokio diskomforto MB....Pirma kartai kai dare spermograma, tai net nesiule del jos tirtis (o pas mus su spermiukais visiskas autas, pavienaiai gyvi ir nejudantys, tik trukciojantys), doh.gif taciau kai antra karta daremes, tai VK dave siuntima pas andorologa, nes itarineja varikocele....kaip tai paaiskinti... g.gif
Atsakyti
Merginos, o si operacija mokama? Ar yra eiles siai operacijai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norma: 14 gruodžio 2009 - 21:57
QUOTE(norma @ 2009 12 14, 22:57)

Su gydytojo siuntimu MB nemokamai operavo, kai israse siuntima iskart po savaites operavo.
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2009 12 14, 21:57)

Su siuntimu oficialiai nemokama mirksiukas.gif MB eileje stovejo 2 menesius.
Atsakyti
Labuka,

MB taip pat apie du mėn laukė operacijos su siuntimu, oficialiai nekainavo, ir dar vaistus patys turėjom nusipirkti už maždaug 80 lt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simeja: 16 gruodžio 2009 - 19:07