QUOTE(geruta @ 2009 05 05, 12:25)
Sveiki
gal kas galetumete man padeti susigaudyti del atostogu
situacija tokia ,nuo 2007 05 02 isejau nestumo ir gimdymo atostogu,esu mokytoja tai mano nuomone uz tuos nepilnai isdirbtus metus tureciau tureti apie 50 neisnaudotu atostoginiu dienu(mokytojams mano ziniomis priklauso 56 dienos)
Visus 2008 metus auginau vaika-Ar priklauso kokios nors atostogos?
ir siais metais liepos 6diena tureciau gryzti i darba
pagrindinis klausimas butu- kiek neisnaudotu atostogu dienu galiu tiketis?
labai aciu ir uz atsakymus ,ir uz pamastymus .
parasykite gal kurioje vietoje as klystu
gal kas galetumete man padeti susigaudyti del atostogu
situacija tokia ,nuo 2007 05 02 isejau nestumo ir gimdymo atostogu,esu mokytoja tai mano nuomone uz tuos nepilnai isdirbtus metus tureciau tureti apie 50 neisnaudotu atostoginiu dienu(mokytojams mano ziniomis priklauso 56 dienos)
Visus 2008 metus auginau vaika-Ar priklauso kokios nors atostogos?

ir siais metais liepos 6diena tureciau gryzti i darba
pagrindinis klausimas butu- kiek neisnaudotu atostogu dienu galiu tiketis?
labai aciu ir uz atsakymus ,ir uz pamastymus .
parasykite gal kurioje vietoje as klystu
Mano situacija labai panaši. Panašiu metu išėjau nėštumo ir gimdymo atostogų. Taip pat esu mokytoja. Vieną tik tiksliai žinau, kad kasmetines atostogas dar turi paskaičiuoti ir už nėštumo ir gimdymo atostogų laikotarpį. O jau prasidėjus vaiko priežiūros atostogoms nieko nebeskaičiuoja. Aš ketinu į darbą grįžti liepos 20d., nes du metai sueina 18 d.. O tai bus šeštadienis. Bėda ta, kad man kažkodėl buhalterė paskaičiavo tik 37,28 k.d. Gal tai pat kas nors galėtų padėti išsiaiškinti, nes info niekur taip ir nerandu.
Ir gal kas nors galėtų atsakyti į man labai rūpimą klausimą: kaip skaičiuojasi nepanaudotos kasmetinės atostogos po vaiko priežiūros atostogų, jeigu per tuos du metus pakito mokytojų darbo apmokėjimo koeficientai. Ar taikomas dabartinis ar vis dėl to pritaiko seną koeficientą, kuris praktiškai jau nebegalioja, nes yra įteisinti nauji mokytojų darbo užmokesčių apmokėjimų koeficientai. Būsiu labai dėkinga už atsakymus. Aišku, jeigu aš čia pakankamai aiškiai išsireiškiau.