Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogos

Matai, viskas priklauso nuo santykių įmonėje.
Aš irgi buvau nemokamų atostogų išėjus. Reikia mums išgyventi. Mūsų nevertė, tiesiog paklausė. Bet viskas yra daroma tik darbuotojo prašymu.
Tau tikrai nėra naudinga, bandyk pasikalbėti su vadovu. 4u.gif
Nėštukėms yra garantijos, jų negali atleisti iš darbo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(node @ 2009 05 01, 22:55)
atostoginiai skaičiuojami taip:
(per paskutinius 3 mėn. gautas DU / 3 paskutinių mėn. dirbtų dienų skaičius) x atostogų dienų sk.

o jeigu as turejau 10 dienu nemokamas atsotogas per paskutinius 3 menesius, ar jos man atitinkamai sumazins atostoginius?
aciu 4u.gif
Atsakyti
atostoginiai skaičiuojami pagal dirbtų dienų skaičių, o neapmokamos atostogos nėra dirbtos dienos, dėl to jos neįtakoja atostoginių 4u.gif
Atsakyti
Sveiki jau pasimetusi ir as.Gal kas man pades biggrin.gif firmoje dirbu nuo 2005.11.07 i dekreta isejau nuo 2007.10.04 iki dekreto isnaudojus buvau viena karta 14d kita karta 28d.Tai ar man dar priklauso kokios atostogos ir kiek?Be greit reik gryst i darba tai galvoju pasinaudot atostogom jei priklauso biggrin.gif
Atsakyti
Už laikotarpį nuo 2005-11-07 iki 2007-10-04 liko nepanaudota 11,4 kalendorinių dienų atostogų.
Atsakyti
Gal as truputi ne i tema. Mane domina kiek man priklauso kasmetiniu apmokamu atostogu? Esu idarbinta nuo 2007.09.06. Nuo 2009.09.06 atostogu nesu isnaudojusi. I dekreta iseinu 2009.12.30. Kiek atostogu skaiciuosis? ax.gif
Atsakyti
Gal kas padės man šiuo klausimu.Spalio 1 dieną dieną parėjau į darbą ,suėjus vaikui 2 metams,turiu atostogų likutį ir jas noriu išnaudoti gruodžio mėnesį.tarkim atostogos iki gruodžio 31 dienos,o į darbą sausio 1 dieną,dirbu pamaininiu grafiku,ar atostogos prasitęsia,kadangi tai šventinė diena ir turėčiau eiti į darbą sausio 2 dieną ar ši diena nesiskaito,nes dirbu pagal tokį grafiką ir į darbą reikės eiti sausio 1 dieną?Dar norėjau paklausti,o,kaip skaičiuosis atostoginiai,nes kiek žinau ima 3 mėnesių vidurkį,o aš tiek nebusiu išdirbusi...Iš anksto labai ačiū ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JO-ana: 09 lapkričio 2009 - 20:59
Sveikos,

Norejau paklausti, ar darbuotojai, isejusiai motinystes atostogu, reikia dar uz ta laikotarpi apskaiciuoti ir kompensacija uz kasmetines atostogas? Ar kasmetines atostogas is vis reikia suteikti?

T.y.

Ar bunant vaiko prieziuros atosotogose, dar reikia skaiciuoti ir paprastus kasmetinius atostoginius uz ta laika? Pvz. mama isbuvo vaiko prieziuros atostogose 2 metus 10 men.

Aciu uz atsakyma

Radau forume, kad atostoginiai skaiciuojas uz dekreta, o uz vaiko prieziuros atostogas, niekas nesiskaiciuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SURIKATA: 21 lapkričio 2009 - 19:08
Laba diena,
o kaip skaiciuojami atostoginiai, jeigu as turejau nedarbinguma? Tas "biuletenis" įsiskaiciuoja kaip nors, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(visko būna @ 2009 11 27, 11:54)
Laba diena,
o kaip skaiciuojami atostoginiai, jeigu as turejau nedarbinguma? Tas "biuletenis" įsiskaiciuoja kaip nors, ar ne?

Nedarbingumas įsiskaičiuoja mirksiukas.gif Nors aišku pajamos sumažėja, aš pati labai daug su nedarbingumu iki dekreto buvau, tai pinigėliai nusimušė doh.gif
Papildyta:
QUOTE(SURIKATA @ 2009 11 21, 19:07)
Sveikos,

Norejau paklausti, ar darbuotojai, isejusiai motinystes atostogu, reikia dar uz ta laikotarpi apskaiciuoti ir kompensacija uz kasmetines atostogas? Ar kasmetines atostogas is vis reikia suteikti?

T.y.

Ar bunant vaiko prieziuros atosotogose, dar reikia skaiciuoti ir paprastus kasmetinius atostoginius uz ta laika? Pvz. mama isbuvo vaiko prieziuros atostogose 2 metus 10 men.

Aciu uz atsakyma

Radau forume, kad atostoginiai skaiciuojas uz dekreta, o uz vaiko prieziuros atostogas, niekas nesiskaiciuoja.

Nu nebent kas pasikeitė dabar, nors neteko girdėti, bet tikrai įsiskaičiuodavo. nes pati buvau ir atostogose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ksiuša @ 2009 05 19, 12:30)
Mano situacija labai panaši. Panašiu metu išėjau nėštumo ir gimdymo atostogų. Taip pat esu mokytoja. Vieną tik tiksliai žinau, kad kasmetines atostogas dar turi paskaičiuoti ir už nėštumo ir gimdymo atostogų laikotarpį. O jau prasidėjus vaiko priežiūros atostogoms nieko nebeskaičiuoja. Aš ketinu į darbą grįžti liepos 20d., nes du metai sueina  18 d.. O tai bus šeštadienis. Bėda ta, kad man kažkodėl buhalterė paskaičiavo tik 37,28 k.d. Gal tai pat kas nors galėtų padėti išsiaiškinti, nes info niekur taip ir nerandu.
Ir gal kas nors galėtų atsakyti į man labai rūpimą klausimą: kaip skaičiuojasi nepanaudotos kasmetinės atostogos po vaiko priežiūros atostogų, jeigu per tuos du metus pakito mokytojų darbo apmokėjimo koeficientai. Ar taikomas dabartinis ar vis dėl to pritaiko seną koeficientą, kuris praktiškai jau nebegalioja, nes yra įteisinti nauji mokytojų darbo užmokesčių apmokėjimų koeficientai. Būsiu labai dėkinga už atsakymus. Aišku, jeigu aš čia pakankamai aiškiai išsireiškiau.

Sveikos mamos mirksiukas.gif
Mane irgi domina si situacija, nes esu analogiskoj padety. Esu nescia ir gimdysiu liepos viduryje. Kazin, kap jums baigesi sioj situacijoj? Kaip skaiciuoja atostoginius grizus is vaiko prieziuros atostogu, kokias pajamas ima?
Atsakyti
O gal kuri žinote, jei esu biuletenyje, bet savaitę dar turiu atostogų, kurias norėčiau panaudoti prieš dekretą, ar turiu sugrįžti vienai dienai į darbą, kad parašyčiau prašymą atostogoms, juk būdama biuletenyje to padaryti turbūt kaip ir negaliu g.gif Bet gydytoja nenori manęs išleist į darbą nei dienai per epidemiją, nes jau sirgau g.gif
Ir dar paskaičiau, kad ir už dekreto laikotarpį skaičiuojas atostogos? bigsmile.gif Bet juk dekretą moka Sodra, tai kodėl darbovietė turi už tą laikotarpį dar sumokėti atostoginius? g.gif Tada ir aš turėčiau ne savaitę, o dvi atostogų thumbup.gif
Ačiū labai už ats 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti