Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogos

Išėjau į dekretą 2008m. kovo 1d., dekretas pailgintas dviem savaitėmis. Ar man priklausys pilnos atostogos nepanaudotos? Prieš tai atostogos buvo vasarą, 2007m. Pagal ką man skaičiuos atostoginius? - pagal darbo užmokestį gautą prieš dekretą, dekreto metu ar vaiko priežiūros metu? Jei išdirbsiu po vaiko priežiūros atostogų nuo gegužės vidurio iki birželio1d. arba liepos 1d., pagal ką tada skaičiuos nepanaudotas atostogas? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Nelabai supratau kokį darbo užmokestį jūs gavote dekreto metu ar vaiko priežiūros metu?

Priklausys nepanaudotų atostogų tiek , kiek jų būsite neišnaudojusi. Sunku pasakyti kiek pagal jūsų aprašymą.
Atsakyti
Gal kas zinote, ar isejus neapmokamu atostogu, gali pradet dirbt kitoje darbovieteje pilnu etatu?
Atsakyti
QUOTE(Besi L @ 2010 01 14, 11:35)
Gal kas zinote, ar isejus neapmokamu atostogu, gali pradet dirbt kitoje darbovieteje pilnu etatu?

galit
Atsakyti
LABAI PRASAU GAL KAS TIKSLIAI ZINOT .ESU VAIKO AUGINIMO ATOSTOGOSE.TUOJ VAIKUI DVEJI IR GRYZTU I DARBA.PRIES DEKRETA ESU ISNAUDOJUSI VISAS ATOSTOGAS MOKAMAS.AR GRYZUS DABAR I DARBA MAN MENUO PRIKLAUSO MOKAMU ATOSTOGU?GAL ZINOT KUR APIE TAI GALIMA PASIKLAUSTI?NES ZINAU KAS ISEJO TOKIU ATOSTOGU TAI MAN KAZKAIP NESITIKI JOG AS JAS GALIU TURETI.ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(listuke @ 2010 01 14, 13:19)
LABAI PRASAU GAL KAS TIKSLIAI ZINOT .ESU VAIKO AUGINIMO ATOSTOGOSE.TUOJ VAIKUI DVEJI IR GRYZTU I DARBA.PRIES DEKRETA ESU ISNAUDOJUSI VISAS ATOSTOGAS MOKAMAS.AR GRYZUS DABAR I DARBA MAN MENUO PRIKLAUSO MOKAMU ATOSTOGU?GAL ZINOT KUR APIE TAI GALIMA PASIKLAUSTI?NES ZINAU KAS ISEJO TOKIU ATOSTOGU TAI MAN KAZKAIP NESITIKI JOG AS JAS GALIU TURETI.ACIU 4u.gif

Nepriklauso
Atsakyti
kasmetinės atostogos skaičiuojamos dekreto metu. jei neėmėt jų avansu - kažkiek priklauso.
Atsakyti
Ar kasmentiu atostogu metu kaupiasi atosotogos?
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 01 15, 09:38)

Jei nesunku, parašykit, ar man priklauso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 01 15, 09:38)
kasmetinės atostogos skaičiuojamos dekreto metu. jei neėmėt jų avansu - kažkiek priklauso.

avansu neemiau.kazi kur galima pasiiteiraut?darbo inspekcijoj? g.gif darbdaviu nepasitikiu.
Atsakyti
QUOTE(listuke @ 2010 01 16, 14:12)
avansu neemiau.kazi kur galima pasiiteiraut?darbo inspekcijoj? g.gif darbdaviu nepasitikiu.

Kaip suprast darbdaviu nepasitikit, nu kad tų kasmetinių atostogų ar kompensacijos už nepanaudotas atostogas niekur neįmanoma nuslėpt ar nusukt nuo darbuotojo. Buhalterija to niekada nedarytų. Darbo inspekcija gi nežino kada jūs atostogavot, už kurį laikotarpį, jie tik patikrint gali, jei skųsitės.
Pati sakot, kad visas atostogas iki dekreto išnaudojot, tai ko dar norit. Jei avansu neėmėt už neštumo ir gimdymo laikotarpį, tai keletas dienukių priklauso dar, tik pažiūrėkit ar tikrai neėmėt avansu, nes dažnai paiima moteris, o paskui jau pamiršta.
Atsakyti
QUOTE(listuke @ 2010 01 16, 15:12)

jei :
-jums priklauso 28 d. per metus;
-iki isejimo nestumo ir gimdymo atostogu buvot isnaudoje visas suejusias ir neemet jokios atostogu dienos avansu;
tai jums uz nestumo ir gimdymo laikotarpi prikapsejo kazkur 10 dienu kasmetiniu atostogu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VOLPEX: 18 sausio 2010 - 09:29