nu va vakar puoliau purskalioti savo antgaliai ir šššš. gavosi... beze forma laikė. ta prasme jei padarai smailią viršūnę, tai tas smailumas toks ir stovi, o va karbukų šonuose nepavyko... ir išvis vakar aš supratau, kad nemoku elgtis su šitais dalykais... gal sakau cipciukas galetu kokį seminarą ta tema pravesti
nugi gaila sitiek antgaliu turiu, o jie man visi daro tokia pacia kruvele beveik
Cipciukas, padekit jaunimui, a
Meian,sveikatėlės tau
Jau visų tortai kokio gražumo...
šaunuolės
ir rinkinukas.....
o tas karvojus
tai visai be žodžių
Jau visų tortai kokio gražumo...
o tas karvojus
Meian, linkime pasveikti
jo, karvojus šaunutis
jo, karvojus šaunutis
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 20, 07:19)
nu va vakar puoliau purskalioti savo antgaliai ir šššš. gavosi... beze forma laikė. ta prasme jei padarai smailią viršūnę, tai tas smailumas toks ir stovi, o va karbukų šonuose nepavyko... ir išvis vakar aš supratau, kad nemoku elgtis su šitais dalykais... gal sakau cipciukas galetu kokį seminarą ta tema pravesti
nugi gaila sitiek antgaliu turiu, o jie man visi daro tokia pacia kruvele beveik
Cipciukas, padekit jaunimui, a 
gal pravers kaip naudotis konditeriniu maišeliu, kokiu kampu dekoruoti
QUOTE(rembiene @ 2009 03 19, 18:38)
bet sakykit, ar man vaidenas, ar vis daugiau susidomėjusių tortų puošimu atsiranda ?

tai ne
juk mes giliai sirdy meniskos sielos
visko greit ismoksim
Papildyta:
QUOTE(rembiene @ 2009 03 19, 18:59)
įdomu kokiu būdu tas žemes tokias tikroviškas padaro?
nes idėja tai tikrai kabai supper 
gal sokoladinio biskvito trupiniais smulkiais bandyciau
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 20, 07:19)
nu va vakar puoliau purskalioti savo antgaliai ir šššš. gavosi... beze forma laikė. ta prasme jei padarai smailią viršūnę, tai tas smailumas toks ir stovi, o va karbukų šonuose nepavyko... ir išvis vakar aš supratau, kad nemoku elgtis su šitais dalykais... gal sakau cipciukas galetu kokį seminarą ta tema pravesti
nugi gaila sitiek antgaliu turiu, o jie man visi daro tokia pacia kruvele beveik
Cipciukas, padekit jaunimui, a 
gal šitas pagelbėtų ir daug kitų šalia
QUOTE(Jūrė @ 2009 03 19, 23:22)
Sveikos kepėjėlės.
Gal kuri žinot, ar įmanoma iš paprastų zefyrų pagamint gėlytes papuošimui? Gal galima būtų į juos dar ko pridėt ir gautųsi?
Ačiū.
Gal kuri žinot, ar įmanoma iš paprastų zefyrų pagamint gėlytes papuošimui? Gal galima būtų į juos dar ko pridėt ir gautųsi?
Gal kuri vis gi bandė zefyrus naudot?
Iš zefyrų ir aš nesu bandžius, iš marmeladinių saldainių tik
QUOTE(Olesta @ 2009 03 20, 11:06)
žavumėlis
na zefyrų kiek žinau čia nei viena nebandžiusi, kad tekstūra biškiuką ne ta
imkite cukrinę masę, labai maloni
ar būtent saldaininės norit 
na zefyrų kiek žinau čia nei viena nebandžiusi, kad tekstūra biškiuką ne ta
Tie saldainiai, iš kurių daromos gėlytės (Marshmallow)ant pakuotės išversta -" zefyrų rinkinys". Jie panašūs į mūsų zefyrus ir sudėtis panaši.
Mergaites, o is saldainines mases galiu torta dengt? ar reikia cukrine naudot? as dazu neturiu, o baltas tortas siuo atveju nelabai tiks. Patarkit, gal kas bandet
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 20, 07:19)
nu va vakar puoliau purskalioti savo antgaliai ir šššš. gavosi... beze forma laikė. ta prasme jei padarai smailią viršūnę, tai tas smailumas toks ir stovi, o va karbukų šonuose nepavyko... ir išvis vakar aš supratau, kad nemoku elgtis su šitais dalykais... gal sakau cipciukas galetu kokį seminarą ta tema pravesti
nugi gaila sitiek antgaliu turiu, o jie man visi daro tokia pacia kruvele beveik
Cipciukas, padekit jaunimui, a 
Na jau nebėra nei ko rodyti , aiškiau ir nebūna
Tik gal jas reikėtu į Inočkos temą idėti , bus visom prieinamiau , nes čia gali pasimesti
Papildyta:
QUOTE(spanguolia
@ 2009 03 20, 11:52)
Mergaites, o is saldainines mases galiu torta dengt? ar reikia cukrine naudot? as dazu neturiu, o baltas tortas siuo atveju nelabai tiks. Patarkit, gal kas bandet 
APIE KURIUOS SALDAINIUS KALBI , "MARČMONUS"







