Na mes jau baigėme viešnagę Saulutėje

. Dalinuosi įspūdžiais:
Važiavau su 2met 9 mėn vaiku.Po plaučių uždegimo . Apgyvendino mus neurologiniam skyriuje 2a. Visi gyvena po vieną, be kaimynų. Kambariukai ir koridorius "matę " kosmetinį remontą( nors jau sienos aptapšnotos, bet visai jauku ) , baldai palyginti nauji . Kambariai pakankamai šilti, sudėti plastikiniai langai . Palata mums teko su kriaukle ir tualetu -2 kambariams. Kaip jau čia ir buvo minėta koridoriuose ir valgykloje šalta.
Vežiausi teliką, susimokėjau 23 lt. Pasiteisino, vis linksmiau .
Ką galiu pasakyti teigiamo? Labai malonus personalas, visur sutinka su šypsena, maistas skanus, nors porcijos tai vaikiško dydžio. Mano trimetis viską suvalgydavo, gal, kad neįprasta aplinka

išskyrus per pietus sriubos man likdavo . Dičkiai tai mačiau eidavo pas virėjas pakartot kaulydami

.
Procedūrų buvo apie 7 : masažas, inchaliacijos, bioptronas, druskų kambarys, vaistažolių kokteiliai, mankšta, magnetas. Kai suslogavom skyrė kvarcą nosiai. Dar baseinas priklauso, bet mums neskyrė nes apsirgom...
Nežianu, gal tik man , laikas labai prailgo (mes nevažiavom savaitgaliais namo ) , su vaiku į pabaigą visiškai jau negalėjau susišnekėti, pasidarė irzlus, dirglus

. Paveikė, matyt svetima aplinka ir svetimi žmonės aplinkui. Manau 14 dienų man būtų užtekę...Tai čia dar būtų nieko. Baisiausia , kad turbūt 80% vaikų sloguoja, kosti ir su gerklės uždegimais. Tai atsilaikyti prieš virusus po antibiotikų ir ligoninių sunkiai įmanoma, nes įmuninė sistema nulinė.. Mes atvažiavom praktiškai išsveikę :kosėjo tik retkarčiais, slogos nebuvo. Atsilaikėm savaitę. Susigriebė vaikas slogą žiaurią, už poros dienų gerklė raudona, pradėjo sausai kosėti . Tai vėl vaistų gavom..Beveik jau buvom išsigydę slogą, ir paskutinę dieną vėl susirgom jau abu šį kartą. Namie vis dar kosti. Bijau , kad vėl netektų į ligoninę važiuoti

. Žodžiu, jei dabar kas leistų atsukt laiką atgal- tikrai nevažiuočiau, nes ta nauda sunkiai apčiuopiama (bent jau kol kas) , o žala tai akivaizdi . Ir ne man vienai, turėjau 2 drauges, tai viena su 2 metų vaiku su temperatūra savaitę prasirgo, į procedūras net nėjo , kitos mergaitei irgi sloga baisinė ir dar baisesnis kosulys.. Ir visus sergancius siunčia inhaliacijoms ir bioptronui, tai neimanoma nesusirgti turbūt. Su neurologinėm problemom, gal mažiau rizikuoja. Bet tiesiai po ligoninės lakstyt po šaltus koridorius..
Pačią sanatoriją tikrai rekomenduoju , viskas ten gerai . Šiltuoju metu yra kur pasivaikščioti, šalia Nemunas, pušynai. Bet žiemą daugiau nevažiuočiau, rytoj vaiką vedu pas gydytoją, ir labai tikiuosi , kad nereikės vėl tų antibiotikų gerti