Įkraunama...
Įkraunama...

moteris+tatuiruotės

QUOTE(zhilius @ 2009 06 06, 18:12)
Tai aisku, kad yra visokiu nuomoniu, todel as tik issakiau savaja.
Beje man taip yra buve  lotuliukas.gif susipazinau su savo zmona, o kai isimilejom iki ausu pamaciau jos "nakolke"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ,o jau jai buvau pripasakojes kaip nekenziu tatuiruotu babciu biggrin.gif nu zodziu pas ja tokia miela mazyte feja ant menties, tai po truputi susitaikiau.  doh.gif

Taip negraziai rase apie tatu....o paskui jau jai ant zmonos kuno tai jau pasidare miela mazyte feja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2009 06 06, 17:49)
Nebloga nuomonė apie savo žmoną smile.gif .

Isrinkinedama zodzius is konteksto gudresne nepasirodysi. Jei taip sunku pagaut minti is 5 sakiniu, galiu pasakyt vienu:
Nepatinka tatuiruotos babces, man tai nera grazu, bet santykiu tai neitakoja.
A aiskiau, ar ir man praeit pro pacios postus ir perklijuot juos del prikolo?

Tai kad ner kur dingt, as su mielu noriu ja panaikinciau, o miela ja pavadinau todel, kad tatuiruote ant mergos man iskart pries akis iskyla rastas ant strenu, kur islenda kartu su stringais, arba kokia banali nesamone, fu. Tai palyginus su tuom, ji dar pakenciama, nors geriau isvis nebutu. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhilius: 06 birželio 2009 - 17:05
QUOTE(zhilius @ 2009 06 06, 18:01)
Isrinkinedama zodzius is konteksto gudresne nepasirodysi. Jei taip sunku pagaut minti is 5 sakiniu, galiu pasakyt vienu:
Nepatinka tatuiruotos babces, man tai nera grazu, bet santykiu tai neitakoja.

Aš neišrinkau, o tik paryškinau, taip kad smile.gif . Rašėt, jog tatuiruotos moterys "asocijuojasi su palaidu gyvenimu ir morales nebuvimu", tai piršosi išvada, kad su tokiom moterim Jums būtų nemalonu bendrauti, bet po šitos žinutės paaiškėjo, jog supratau ne taip.
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2009 06 06, 18:22)
Aš neišrinkau, o tik paryškinau, taip kad smile.gif . Rašėt, jog tatuiruotos moterys "asocijuojasi su palaidu gyvenimu ir morales nebuvimu", tai piršosi išvada, kad su tokiom moterim Jums būtų nemalonu bendrauti, bet po šitos žinutės paaiškėjo, jog supratau ne taip.

mirksiukas.gif
Atsakyti
Man taturuotes ........ na gal kai jauna ir ziurint kurioi vietoi bet ka daryti kai pasensi ir tavo oda susirauksles o tu eisi su lazda na bandau isivaizduoti savo mociute islinde stringai ir drugelis na ziauru Arba as nieko nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2009 06 07, 10:18)
Man taturuotes ........ na gal kai jauna ir ziurint kurioi vietoi bet ka daryti kai pasensi ir tavo oda susirauksles o tu eisi su lazda na bandau isivaizduoti savo mociute islinde stringai ir drugelis na ziauru Arba as nieko nesuprantu g.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 06 07, 10:44)

Na taigi teisybe kol jaunos tai neisivaizduoja kaip atrodis senos .O kaip jas po to isimti.As kaip pav parasiau apie stringus ir drugeli o jei daugeu isivaizduoti tai doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2009 06 07, 11:06)
Na taigi teisybe kol jaunos tai neisivaizduoja kaip atrodis senos .O kaip jas po to isimti.As kaip pav parasiau apie stringus ir drugeli o jei daugeu isivaizduoti tai doh.gif  doh.gif

Po 60 metu savo "moteriska sarma" (tatovke) demonstruos, pasilenkusios, kapus ravedamos lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Mano nuomone tokia, kad jei tai maža, nedidelė tatuiruotė, tai viskas gerai. Gražu.

Bet jei perkrauta, didžiulė, tai neee, jokiu būdu.Nesu prieš tatuiruotes, bet esu prieš didžiules tatuiruotes, tokias per visą pilvą laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2009 06 07, 12:06)
Na taigi teisybe kol jaunos tai neisivaizduoja kaip atrodis senos .O kaip jas po to isimti.As kaip pav parasiau apie stringus ir drugeli o jei daugeu isivaizduoti tai doh.gif  doh.gif

Nelabai suprantu prie ko cia tatu ir stringai g.gif cia ka pagal jus neatsiejami dalykai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 06 07, 16:13)
Nelabai suprantu prie ko cia tatu ir stringai g.gif  cia ka pagal jus neatsiejami dalykai? g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
nu ir as paskaitinejau, tai visiskai nusisnekanciu yra doh.gif jei tatu yra - tai paleistuve ir dar su stringais doh.gif o senatvej susirauksleje drugeliai + stringai doh.gif doh.gif nu nesamoniu nesamone doh.gif
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 06 07, 16:13)
Nelabai suprantu prie ko cia tatu ir stringai g.gif  cia ka pagal jus neatsiejami dalykai? g.gif

Nu tai pamastykit kur ir kokias tatuskes dazniausiai darosi lietuvaites?
Atsakyti