Įkraunama...
Įkraunama...

moteris+tatuiruotės

QUOTE(blondinas Nr.177 @ 2009 08 16, 20:21)
man graziausiai atrodo nike arba adidas zenkliukas istatuiruotas ant papo.

Nu tai ka padarysi, jei pas jus toks skonis lotuliukas.gif smile.gif
Atsakyti
Na man asmeniškai tatuiruotės gražu, ir pati norėčiau kokią pasidaryti, bet vis neapsisprendžiu kokios norėčiau, tad sunkoka ir spręsti dabar, gal ką patarti galėtumete? 4u.gif
Atsakyti
Man labai grazu, ypac ne pavienes tatuiruotes, o moterys su stiliuku, kurios turi ju daug ir nebijo issitatuiruoti didelius kuno plotus. As pati turiu tik viena ant nugaros virs sikniuko, bet noreciau dar vienos ant sprando. wub.gif MB sake iskart paliks mane. doh.gif
Atsakyti
Tiesa pasakius manau, kad netoleruoja tik senos bobulytes pletkininkes biggrin.gif turiu tattoo per vidury slaunies, lakstau su sortais ir matau tik pavydzius ar besigrozincius zvilgsnius... aisku bobulyciu zvilgsniai smerkiantys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pirma del sortuku. antra del tattoo doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o as issipjoviau gabala mesos is slaunies.
Uzsimoviau sortus ir visur lakstau.
Matau pavydzius praeiviu zvilgsnius.
Kita pavasary issipjausiu dar mesos ...is kitos slaunies..kad dar labiau visi pavydetu, o as dar labiau lakstyciau..
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.178 @ 2009 08 25, 21:38)
Kita pavasary issipjausiu dar mesos ...is kitos slaunies..kad dar labiau visi pavydetu, o as dar labiau lakstyciau..

Nu i ka ? g.gif Jusu nuomone jau suzinojom ir to paties daugiau kartot nebutina, kiekvienam grozis yra skonio reikalas, o taip perlenkt nera reikalo mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Aš dažnai pasvarstau apie tatoo, labai norėčiau,bet vis nesiryžtų. Palauksiu dar kelis metus - jei noras nepraeis, surizikuosiu. Nenorėčiau darytis matomoj vietoj, geriau,kad drabužiai paslėptų, beto nenorėčiau driežiukų,ornamentų,rožių, japonų raidžių.. Visai patiktų su MB turėt panašias ar kažką,kas viens kitam primintų. bet kol kas tai lieka tik garsiu pasvarstymu:)
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.178 @ 2009 08 25, 21:38)

Na grynas blondinas( fool.gif ), ka galiu daugiau pasakyti doh.gif lotuliukas.gif
Adidas nike zenkliukai ant ''papo'' lotuliukas.gif hah.gif
kiek tau metu vaikeli? unsure.gif g.gif hah.gif
Atsakyti
QUOTE(Astron @ 2009 08 26, 09:38)
kiek tau metu vaikeli? unsure.gif  g.gif  hah.gif

mano metai istatuiruoti man ant kaires rankos krumpliu.
Kai ziuriu i kumsti - man 18 metu.
Kai trenkiu kokiam kvailiui uz durnas snekas i kakta, tai ant jo kaktos matosi, kad man 81 metas...
Papildyta:
QUOTE(Nykštukė @ 2009 03 17, 23:34)
O man patinka merginos su tatuiruote(tik viena),ypač nugaroje prie užpakaliuko.

"kisti cia"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondinas Nr.178: 26 rugpjūčio 2009 - 18:07
Pati niekada nesidaryčiau, bet ant kitų gražu pažiūrėt, tik jei jos nedidelės, stilingos ir nekrentančios į akis.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.178 @ 2009 08 25, 20:38)

kaip suprantu blondina 177 moderatoriai uzblokavo tai dabar atsirado tas pats fool.gif tik blondinas 178
geriausia tokius idiotus ignoruoti tada paciam atsibos kad niekas i ji nekreipia demesio ir gal dings g.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 03 07, 08:54)
Siuo metu gyvename Švedijoje,cia labai daug  issitotuiravusiu moteru ir merginu. Man labai grazu thumbup.gif  viena nedidele esu pasidariusi ant kojos, noreciau dar vienos, bet baisu kad Lietuvoje toks reiskinys netoleruojamas ir gali net buti problemu ieskan darbo verysad.gif . Kokia jusu nuomone apie tai?

Man grazu tik skoningai.Kas perdaug tas nesveika rolleyes.gif .
Atsakyti