Įkraunama...
Įkraunama...

moteris+tatuiruotės

O man tatuiruotos moterys kažkaip pigiai atrodo smile.gif
Atsakyti
Jei labai noreciau pasidaryciau, na man nesvarbi aplinkiniu nuomone, tik niekados taip ir nepasidariau, nes pbijojau, kad ta tatuiruote man greit atsibos, bet taip ir butu buve, nes siandien tas piesinukas, kuri norejau issitatuiruoti aukstai ant rankos man nebepatinka biggrin.gif
Atsakyti
Man labai ivairiai, kai kurios tatuiruotes tikrai grazios, priduoda seksualumo, zavesio.
Kai kurios tikrai atrodo pigiai, ne vietoj, nemoteriskos...
As jei daryciausi, tai tikrai tokioj vietoj, kad apsirengus oficialiau tatuiruotes nesimatytu rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu dvi tattoo. Tik jos labai nedidelės. Dvi žvaigždutės, viena ant kojos apačioj iš nugaros. O kita ant kaklo iš nugaros pusės.
Taigi jos praktiškai nematau išvis, gal mačiau kokius 5 kartus tik. Ant kojos kur tai irgi, nes ne iš priekio tėra. Turiu jas jau apie 5 metus. Nenusibodo, nes jas turiu dėl savęs. Daugelis ant kaklo net nematę, nes ilgi plaukai. Tai matosi tik kai kuodukan susisuku.
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miegė @ 2010 06 25, 00:53)
Turiu dvi tattoo. Tik jos labai nedidelės. Dvi žvaigždutės, viena ant kojos apačioj iš nugaros. O kita ant kaklo iš nugaros pusės.
Taigi jos praktiškai nematau išvis, gal mačiau kokius 5 kartus tik. Ant kojos kur tai irgi, nes ne iš priekio tėra. Turiu jas jau apie 5 metus. Nenusibodo, nes jas turiu dėl savęs. Daugelis ant kaklo  net nematę, nes ilgi plaukai. Tai matosi tik kai kuodukan susisuku.
blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif kaip fainiai. O as del antrosios neapsisprendziu niekaip. NEt nezinau kurioj vietoj dartis, bet noriu zveriskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2010 06 25, 13:01)
thumbup.gif  thumbup.gif  kaip fainiai. O as del antrosios neapsisprendziu niekaip. NEt nezinau kurioj vietoj dartis, bet noriu zveriskai smile.gif

Čia kaip manija, aš kai tik pasidariau, jau norėjau kitooooos. Bet ačiū Dievui, tas noras dingo su laiku. Nes būčiau pasidariusi , tikriausiai, tik dėl to, kad darytis. O tas noras turi subręsti, kad paskui rimtai nepasidarytum kokios kaukolės tik dėl mados ar mandrumo.
smile.gif
Tai semkis idėjų. O kur jau turi ir kokią? 4u.gif
Atsakyti
Gražu,kai moters kūnas gražus ir tatoo "nebado" akių...Turiu ir pati tokią jaunystės klaidą....Gerai,kad ant menties,nesimato dažnai,nes kūno formos,oi,kaip pasikeitė,ir aišku,ne į gerą pusę..... doh.gif Nebuvo mano tatoo apgalvota,spontaniškai sugalvojau,nuėjau ir pasidariau.O gaila.....
Atsakyti
QUOTE(Miegė @ 2010 06 25, 14:07)
Čia kaip manija, aš kai tik pasidariau, jau norėjau kitooooos. Bet ačiū Dievui, tas noras dingo su laiku. Nes būčiau pasidariusi , tikriausiai, tik dėl to, kad darytis. O tas noras turi subręsti, kad paskui rimtai nepasidarytum kokios kaukolės tik dėl mados ar mandrumo.
smile.gif
Tai semkis idėjų. O kur jau turi ir kokią?  4u.gif

turiu ant kojos virs kauliuko link blauzdos 5 pedutes zmogaus, nedideles wub.gif
Atsakyti
Man labai grazu svetimos skoningos,idomios tatoo,bet pati gal sau nenoreciau,kazkaip nematau prasmes.
Papildyta:
Ai,tiesa negrazu man tatoo ant krutines,cia mano subjektivi nuomone.
Atsakyti
man grazu skoningos tatuiruotes ir tada kai ju yra su saiku, kai neatrodo vulgariai smile.gif tik pati niekaip neapsisprendziu, viena diena atrodo jog tikrai jos noriu, kita diena , kad galiu apsieiti smile.gif o sakoma, kad jei abejoji tai geriau nereikia smile.gif todel dar palauksiu biggrin.gif
Atsakyti
ant kitų gražu,pati jokiu būdu nenorėčiau. nes iškart pagalvoju apie savo močiutę, t.y. jei dabar pasidaryčiau tatuiruotę kaip atrodyčiau jos amžiaus su tatoo? nesuderinami dalykai
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2010 06 25, 18:44)
turiu ant kojos virs kauliuko link blauzdos 5 pedutes zmogaus, nedideles wub.gif

As tai irgi labai noriu tatoo,sakiau reiks turbut ir man kazka panasaus kaip jusu pasidaryti,super ideja thumbup.gif
Atsakyti