QUOTE(Dusele @ 2009 08 11, 00:41)
o kaip su dovanom? Kaledos/gimtadieniai.. Irgi aptariat is anksto ar galioja kazkokios
"asmenines" islaidos ekspromtui, siurprizams.. ar nebuna tokiu jusu seimoj?

..
QUOTE(Finna @ 2009 08 11, 01:28)
Nors klausimas ne man, bet atsakysiu ir aš
Mes turim atskirą skiltį išlaidų lentelėje "Dovanos". Iš anksto apgalvojam koks gimtadienis ar kita kokia proga bus tam tikrą mėnesį, kur turėsim išlaidų ir kokią sumą tam skiriam. Dar turim ir "Asmenines išlaidas",
tai yra pinigai tik sau, kuriuos naudoji kam nori- ekspromtui, siurprizams, kam tik sugalvoji
paprotinkit mane prasau
pas mus biudzetas bendras, uzdirbam daug maz po lygiai. prisikaiciu geru patarimu irgi planuoju seimos islaidas. mokecius (butas, vaiko darzelis, net nuolatinis, benzinas ir tt.)sumoku, kas lieka skiriam taupymui ir islaidom. islaidu neskirstom i grupes, tiesiog paskiriam savaitei limita. is jo perkam maista ir pvz vaistu jei vaiakai suserga, laikrasti, zurnala ir tt. mums tas limitas savaitei padejo, nes kuri laika tikrai galejom eit i laida ,,kur dingsta pinigai''.
bet patarimo noriu apie grafa ASMENINES. kokia tam suma skiriat jei ne paslaptis? nes kazkur labai patiko ideja, kad net ir suaugusiems reik kisenpinigiu, uz kuriuos nereiketu atsikaityt

nes gi prireikus pedkelniu, jei neturiu ,,kisenpinigiu'' turesiu leist is suplanuoto savaites limito, ir tada ,,atsiskaityt''. na ne vergove pas mus, bet visgi man labiau patiktu kai moteriskus mazmozius pirkciau be ,,kontroles'' (na gal ne visai tinkamas zodis, bet gal esme supratot

)