Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

o spalva cia skaitosi zalia? fainas wub.gif turetu uzaugt, jeigu ta deme-zaraza nepakenks....bet tu kovok box.gif nepasiduok
nezinau gal gelsvai zalsvas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2009 03 13, 10:59)
Ice tea o zemes ten pirkai g.gif
Reiks ir man isigyti nuo raudonliges vaistu geliukam  thumbup.gif

Zemes ir ta truca pirkau Senuose pagrindiniuose.

Egleja, dabar tam kalio parmanganate palaikyk gera pusdieni, paskui nusausink ir, jei cinamono nepakenti, tai su angliuku pabarstyk.
Beje, as ta grazuoli nusipirkau mirksiukas.gif O tas maisiukas kur dave, tai yra kaip trasos, ten ne vaistas unsure.gif Gali dar su zelionke pazaisti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 13 kovo 2009 - 11:26
o sausint tai kiek?
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 03 13, 11:11)
jo zemes ten pirkau,sake tinka visiems kambariniams augalams,20litru kainavo 12.50

Nebrangu ir nemzas kiekis o jei dar gera zeme g.gif
O neziurejai viduj kaip ji ten nes kaip sunku rasti geros zemeles doh.gif
Sakiau reiks savo daryt ax.gif
Atsakyti
nu dar neziurejau,dar is masinos neatsinesiau blush2.gif ,reik parsinest sendien ,kad pasiltu,sako ,kad savaitgali geras metas svoguninius augalus sodint !tai ryt reiks uzsiimt sodinimu biggrin.gif
Atsakyti
Oi as vakar susodinau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 13 kovo 2009 - 11:44
mano baltas amarilis jau skleidziasi,ytariu ,kad bus 6 ziedai!sekmadieni gal nuotraukele imesiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 03 13, 11:47)
mano baltas amarilis jau skleidziasi,ytariu ,kad bus 6 ziedai!sekmadieni gal nuotraukele imesiu  rolleyes.gif

thumbup.gif thumbup.gif
nežinau, o man kažkaip nedrąsu krapštyti "valdiškų" vazonėlių, kol neperžydėjo unsure.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už pagyrimus aciuks.gif Tikėjaus kad bus kita žiedų spalva, o pražydo toks pats kaip ir pirmas, o dar per abu trys vaikučiai yra doh.gif
Grite graži spalva wub.gif nesvarbu kad smulkesnis, bet užtad žiedai keturi thumbup.gif Kaip aš norėčiau kad bent vienas vienspalvis prašystų. rolleyes.gif
QUOTE(egleja @ 2009 03 13, 11:47)
mano baltas amarilis jau skleidziasi,ytariu ,kad bus 6 ziedai!sekmadieni gal nuotraukele imesiu  rolleyes.gif

Oho, net šeši žiedai bigsmile.gif Nu jau tokio gražuolio būtų griekas neparodyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2009 03 13, 11:56)
o dar per abu trys vaikučiai yra  doh.gif

wub.gif kaip neretusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 03 13, 11:28)
o sausint tai kiek?

Palik nakciai ant kokio radijatoriaus rolleyes.gif
As cia taip drasiai mokinu blush2.gif pati to nedariau, tik va is cia pasiskaiciau 4u.gif

Egleja, paklausk pas ta Bena Bandytoja (is RS) kaip jis paruosia ta fungicido tirpala ir kaip jis ji naudoja. Nes as dabar nusipirkau ir ka man su juo daryti- mirkyti svogunus, purksti ant susodintu, siaip laistyti ar ka g.gif Nes maciau, kad tu ten uzsiregistravusi blush2.gif Buciau LABAI dekinga notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 13 kovo 2009 - 13:58
As tai radu va ka " Perki universalaus fungicido , pvz, Effector, ir perlieji visą substratą, t.y.reiktų palaikyti iki kraštų įmerktą vazonėlį su augalu bent 10-15 minučių, po to gerai nuvarvint ir pastatyt šiltai ir sausai, kad pradžiūtų substratas "
is Rojaus sodu 4u.gif
Atsakyti