Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

žvelsa, nesikuklink su savo gražuoliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2009 03 12, 19:01)
Parodau ir aš savo pražydusį amarilį, nors palyginus su jūsų grožybėmis, tai nieko čia pas mane superinio nėra  blush2.gif

nu jo, nieko įpatinga-LABAI gražutis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mano kaimietukas prazydo, bet nieko ypatingo. Bet dziaugiuosi, kad toks mazutis svogunas isleido kazka. Ryt idesiu foto.
Atsakyti
Žvelsa,koks gražus žiedas wub.gif Mano dar vienas pražydo ,bet žiedai smulkesni nei pernai:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 03 12, 20:52)
parodau savo pirkini
user posted image
paty graziausia svoguna issirinkau!tik man neramu del tos demes,gal paaperuot?kaip manot  g.gif

Labai garzi spalva thumbup.gif
O ta deme labai itartina..as operuociau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sakalauskiene: 12 kovo 2009 - 22:02
o operuoti tai ispjauti ta deme
Atsakyti
Zelsva, koks GROZIS bigsmile.gif Jis cia pas tave pilnaviduris??? Neturiu nei vieno pilnavidurio unsure.gif (kiek pamenu lotuliukas.gif )
Grite, o man patinka tokie smulkus ziedai blush2.gif O spalva....... wub.gif Dievinu oranzine ax.gif
Egleja, o koki grazuoli dar norejai nusipirkti, bet pagailejai bigsmile.gif

O as ikeliu zemiu maisiuko foto. Tiesa, jis geltonas, o ne zalias ax.gif
user posted image

Del tos zaizdeles, tai as irgi operuociau- beje as sita irgi ciupinau, bet pamaciau ta zaizdele ir padejau blush2.gif O operuociau taip- ispjauciau, pasodinciau i kalio permanganata kokiai dienelei, paskui isdziovinciau ir cinamonu pabarstyciau. O kaip tu, Sakalauskiene , darytum g.gif
Ai, dar nusipirkau fungicida- nuo raudonliges sakiau gydysiu savo ligoniukus, tik dar niekaip nepasiryztu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
va kokio grazuolio noriu
user posted image
bet as taip bijau ten ispjauti,ir kalio permanganato neturiu blush2.gif ,bet toj zalioj palapinej man dave tokio tirpalo ,jis ten kaip stimuliatoriu kaip trasos,ir dar parsyta,kad veikia dezinfekuojanciai,gal uztektu,ir cinamono neturiu nes negaliu net kvapo jo pakest ax.gif
Papildyta:
bet kiti tai svogunai is vis baisus buvo
Atsakyti
radau kalio prmanganato clap.gif ,padariau tirpala toki normalu!drebanciom rankom ispjoviau ta deme,ten puvinys tikras buvo verysad.gif
Atsakyti
Ice tea o zemes ten pirkai g.gif
Reiks ir man isigyti nuo raudonliges vaistu geliukam thumbup.gif
Atsakyti
jo zemes ten pirkau,sake tinka visiems kambariniams augalams,20litru kainavo 12.50
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2009 03 12, 16:02)
va koks buvo milžinas pasodintas, kuris dar nežydi

blink.gif blink.gif o zalsvas del ko??? g.gif su "zelionke" gydei? g.gif
QUOTE(egleja @ 2009 03 12, 18:52)
parodau savo pirkini

o spalva cia skaitosi zalia? fainas wub.gif turetu uzaugt, jeigu ta deme-zaraza nepakenks....bet tu kovok box.gif nepasiduok
QUOTE(žvelsa @ 2009 03 12, 19:01)
Parodau ir aš savo pražydusį amarilį, nors palyginus su jūsų grožybėmis, tai nieko čia pas mane superinio nėra  blush2.gif

tik jau nereikia ... tongue.gif pas mus cia retai buna margu amariliu, taip kad tavo labai graziai ziurisi 4u.gif
QUOTE(Ice tea @ 2009 03 13, 08:27)
O as ikeliu zemiu maisiuko foto. Tiesa, jis geltonas, o ne zalias ax.gif

bet ne Megos seniuose pirkai schmoll.gif , nes as tokiu nemaciau schmoll.gif , ten vien durpes sukrautos g.gif
Atsakyti