Pasniukstinejus va ka radau:
"Nuo puvinio geriausia apsauga yra PREVIKURAS. Jo yra pirkti seklu parduotuvese. Pasidarai tirpala ir pamirkai.
Trasomis SIAIP TAI NEGALIMA LAISTYTI, KOL ZIEDYNKOTIS NEISLENDA!!! "
O kazin kaip ta raudonlige kitaip vadinasi
Radau- deglige
Einu info ieskoti, kaip gelbeti
Papildyta:
Lauksim rezultatu
Ir dar RS parasyta apie ziedstiebiu nupjovima
"Nuo puvinio geriausia apsauga yra PREVIKURAS. Jo yra pirkti seklu parduotuvese. Pasidarai tirpala ir pamirkai.
Trasomis SIAIP TAI NEGALIMA LAISTYTI, KOL ZIEDYNKOTIS NEISLENDA!!! "
O kazin kaip ta raudonlige kitaip vadinasi
Radau- deglige
Einu info ieskoti, kaip gelbeti
Papildyta:
QUOTE(*elfė* @ 2009 03 20, 11:21)
tai aš jau išbandžiau... jei ką tai bus tam amariliui operacija NR 3

Lauksim rezultatu
Ir dar RS parasyta apie ziedstiebiu nupjovima
QUOTE(Ice tea @ 2009 03 20, 11:26)
ir kas ten parašyta? aš nupjoviau žiedkotį ir pabarščiau angliuko milteliais QUOTE(*elfė* @ 2009 03 20, 11:58)
ir kas ten parašyta? aš nupjoviau žiedkotį ir pabarščiau angliuko milteliais 
Parasytai, tai kad jei svogunas silpnas, tai reikia nupjauti. Bet kaip supratau, tada vel zugina ziedkoti. O jei palieki paciam nuzydeti, tai tada svogunas silpsta.
Siaip as noreciau kuo daugiau tu ziedkociu, kad ir vazoje, tai taip iseina, kad geriau pjaustyti, bet SB sako, kad geriau nepjauti. Taip ir nesupratau, kad tam svogunui geriau
QUOTE(Ice tea @ 2009 03 20, 12:02)
Parasytai, tai kad jei svogunas silpnas, tai reikia nupjauti. Bet kaip supratau, tada vel zugina ziedkoti. O jei palieki paciam nuzydeti, tai tada svogunas silpsta.
Siaip as noreciau kuo daugiau tu ziedkociu, kad ir vazoje, tai taip iseina, kad geriau pjaustyti, bet SB sako, kad geriau nepjauti. Taip ir nesupratau, kad tam svogunui geriau
aa, jei serga pjauti žiedkotį... o čia jau žiauru...
QUOTE(*elfė* @ 2009 03 20, 12:11)
aa, jei serga pjauti žiedkotį... o čia jau žiauru... 
Ne tai kad serga, bet jei svogunas minkstokas, toks nusilpes, tada kai isleidzia ziedkoti, ji isaugina iki prasiskleidimo, tada pjauni. As taip supratau
O raudonlige yra bakterine liga ir ja gydyti reiktu sekanciai. Nupurksti fungicidu, sekancia diena aptepti zelionke ir sodinti. Tik vat man iskilo klausimukas- ar ta paraudusia vieta reikia ispjauti
QUOTE(Ice tea @ 2009 03 20, 14:16)
O raudonlige yra bakterine liga ir ja gydyti reiktu sekanciai. Nupurksti fungicidu, sekancia diena aptepti zelionke ir sodinti. Tik vat man iskilo klausimukas- ar ta paraudusia vieta reikia ispjauti
Man rodos, tiek sergant raudonlige, tike esant puviniui reikia aplupti (išpjauti) svogūno dalį, tada dezinfekuoti..
ale kokie groziai
veliau ir as imesiu savo zalsnojo foto
veliau ir as imesiu savo zalsnojo foto
Laba dieną,
Labai norėčiau pagalbos...Įtariu,kad perlaisčiau savo amarilį
Pradėjo leisti lapuką,bet pastebėjau,kad svogūno lukštai įtartinai drėgni..lupasi iki balto svogūno ir dar tokie balti milimetro dviejų dydžio vabaliukai laksto....Neišmanau nei kas čia,nei ką daryt
Gal reikia persodinti į naują žemę?...o tuos lukštus pašalinti iki pliko svogūno?
Ką su tais vabaliukais daryt?
Būčiau labai dėkinga už pagalbą,nes gėlėse esu žalias žmogus,o taip noris išgelbėti
Labai norėčiau pagalbos...Įtariu,kad perlaisčiau savo amarilį
Gal reikia persodinti į naują žemę?...o tuos lukštus pašalinti iki pliko svogūno?
Būčiau labai dėkinga už pagalbą,nes gėlėse esu žalias žmogus,o taip noris išgelbėti
gražūs žiedukai 
mano pirmojo paciento žiedas leipsta, vakare gal foto įmesiu. jaučiu, reiks pjauti
-----------------
jeigu iki trečiadienio nepagimdau, guldys. taigi dar kiek čia pasivaidensiu
mano pirmojo paciento žiedas leipsta, vakare gal foto įmesiu. jaučiu, reiks pjauti
-----------------
jeigu iki trečiadienio nepagimdau, guldys. taigi dar kiek čia pasivaidensiu