Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

4u.gif
QUOTE(Ice tea @ 2009 03 26, 18:35)
As ne Lemon Lime noriu, o LIMA
user posted image
Papildyta:

yahoo.gif PAIMSIU BUTINAI yu.gif Dabar melsiuosi, kad tik rastumet  tongue.gif  doh.gif

4u.gif nu aš jau dvi savitės kaip meldžiuos, kad tik pavyktų viską rast blush2.gif
Atsakyti
Laivite, o tas zalsvas, tai-Lemon Lime?
labai thumbup.gif tavo geles, ir tas su krastais raudonais idomus labai wub.gif
Atsakyti
Laivite, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Maniskiai tokie irgi jau stumia ziedstiebiukus. Tiesa, jie dar tik kokio 1 cm lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O cia kelios foto is operacines doctor.gif
Aplaupytas prie normalaus dydzio svoguno (tiesa jis kazkur 5-6 cm dydzio)
user posted image
Panardinimas i margancofke pusei paros
user posted image
Istrauktas is margancofkes- dziusta
user posted image
Zelionkes terapija
user posted image

Papildyta:
QUOTE(kriro @ 2009 03 26, 21:27)
4u.gif nu aš jau dvi savitės kaip meldžiuos, kad tik pavyktų viską rast blush2.gif

MUMS PAVYKS thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ocia sitie po operacijos naujai pirkti?
Atsakyti
Sveikos merginos, norečiau paklaust, nesenai gavau amarili, o kaip augint nelabai ir žinau schmoll.gif , gal galit parašyt, kas kiek dienu laistot jau žydynčia gelę?Aš kas 3, gal per dažnai, arba atvirkščiai.. Ir kaip geriau i lekstutę ar per viršu laistyt? Didelis ačiū smile.gif
Atsakyti
mano jau ir tas "kaimiškas, lietuviškas" pražydo, žiedų mažiau, bet kažkodėl didesni.. džiugina jis amno akį, o dar ir vaikelį turi, reikės į darbą atsitempt:0 gal kitais metais ir pražys:) na, tikiuosi sekmadienį pasirodyt su savo nauajis amariliukais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele7 @ 2009 03 27, 10:25)
Sveikos merginos, norečiau paklaust, nesenai gavau amarili, o kaip augint nelabai ir žinau schmoll.gif , gal galit parašyt, kas kiek dienu laistot jau žydynčia gelę?Aš kas 3, gal per dažnai, arba atvirkščiai.. Ir kaip geriau i lekstutę ar per viršu laistyt? Didelis ačiū  smile.gif

sveika prisijungus!
manau ,kad kas 3 dienas per daznai,supus svogunas.as ziuriu kol isdziusta zeme,priklauso nuo kambarip temperaturos,ar oras sausas ar dregnas.,kartais i sav karta kartais reciau!o lieju i lekstute
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2009 03 26, 15:29)
lotuliukas.gif  O Jus nebandėt pažiūrėti www.eurogeles.lt ten lyg yra Lemon lime..

Maximoje šiandien mačiau obuolinių ir raudonų dėžutėse prikrautų po 12lt, berods.. g.gif

Kokiu toje parduotuveje grazuoliu yra bigsmile.gif Net ir mano svajone Aphrodite wub.gif Idomu ar tikrai is tu svogunu isauga tokie, kokie ir tuei isaugti g.gif
O is Maximos tu dezuciu, tai retai isauga amarilis tokios spalvos, kokia nurodyta ant pakuotes.
Atsakyti
laivite, na ir grožybės thumbup.gif O šitie amariliai iš Maximos pirkti?
Atsakyti

O is Maximos tu dezuciu, tai retai isauga amarilis tokios spalvos, kokia nurodyta ant pakuotes.
[/quote]
is dezutes tai man isaugo ir prazydo toks koks buvo parodytas baltas su sesiais ziedais ,dabar dar vienas ziedynstiebis auga,o kaip pirkau paprasta vazoneliuose spalva visiskai neatitiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2009 03 26, 07:47)

Tai vat, keliausiu ir aš į Lenkiją, amarilių ieškot:0

Buvau neseniai Varsuvoj ir aisku tikejausi parsivezti koki amarili ar orchideja. Tikejausi, kad pas juos, kaip musu prekybos centruose, geliu pilna. Bet deja neradau. Tada nulekiau i geliu parduotuve. Orchidejos nei vienos, o amariliai tik tokie nupiepe, kuriuos ir pas mus Rimi parduotuvej isigyti galima. Taigi neparsiveziau nieko verysad.gif
Uz tat kokiu groziu buvau macius Sveicarijoj. Bet, kad kainos ten mane sokiravo, tai susilaikiau.
Papildyta:
QUOTE(Laivite @ 2009 03 26, 20:58)
Merginos pas mane ledai pajudejo su kompu ir bandau jums parodyti savo pavasarinius ziedelius  thumbup.gif
http://public.fotki....0090326048.html
http://public.fotki....0090326155.html

Nerealus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 03 27, 08:46)
ocia sitie po operacijos naujai pirkti?

Cia vienas ir tas pats tongue.gif Jis pirktas rudeni, turejo buti oranzinis, bet buvo blankiai rozinis, pirktas Tik geles Kaune prie onkologinio. Visi ten panasios bukles, nes sveikus gelininkai issirenka unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Pandora @ 2009 03 27, 09:45)
Kokiu toje parduotuveje grazuoliu yra  bigsmile.gif Net ir mano svajone Aphrodite  wub.gif Idomu ar tikrai is tu svogunu isauga tokie, kokie ir tuei isaugti  g.gif

Pagyvensim pamatysim- is ten turiu tris ir jau du su mazuciais ziedkociukais mirksiukas.gif
Atsakyti