Laivite kokie groziai
vaje kokia grazuole!
,o kaip ji vadinasi?
QUOTE(egleja @ 2009 03 27, 11:39)
pavadinimo nežinau
tai va su tom ligom tai ir buna,vasari isigijau pirma,tai siuo metu 3 turiu!ir dar viena vaika pasiimsiu is mamos maciau isauges,ir kaip tik i eurogeles ilendu,irvis dar noriu
QUOTE(egleja @ 2009 03 27, 12:03)
tai va su tom ligom tai ir buna,vasari isigijau pirma,tai siuo metu 3 turiu!ir dar viena vaika pasiimsiu is mamos maciau isauges,ir kaip tik i eurogeles ilendu,irvis dar noriu 
Bet man su jais nesiseka, todel save stabdau. Paciam mano pirmajam teko ziedkoti pjauti, taip ir nesuzinojus, kokie jo ziedai, nes buvo uzpuolus raudonlige. Kita teko mesti i siuksliu deze, nes pasirodo prasinesiau su kazkokiom musytem. Istraukiau svoguna, galvojau persodinsiu. O tame svogune buvo pilna mazu kirmelyciu
QUOTE(speciuke @ 2009 03 27, 09:46)
Aciu merginos uz pagyras mano geliukams jusu ir visu nuostabus
Tas zaliasis tai pirktas kazkurioj geliu parduotuvej bet nepamenu nes tai buvo pries metus pas mane jis jau antra karta zydi o tas baltas su raudonu parveztas is Miuncheno rudeni
Dabar vel dezeje peziurejau visus tai vel vienas su pumpuru bet nepamenu koks tai lauksiu issiziojus koks prazys
Reiks dabar jau susirasyt kokima vazoneli koks geliukas
QUOTE(Ice tea @ 2009 03 27, 13:08)
ir trečias žiedstiebis lenda......čia tasai xxl svogūnas
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2009 03 27, 13:24)
ir trečias žiedstiebis lenda......čia tasai xxl svogūnas
Eik tu sau
Nusipirkau pilnavidurį amarilį
nors jis tik pradėjo žydėti, bet jau ieškau informacijos kaip jį prižiūrėti po nužydėjimo
Kaip supratau yra keletas būdų
Kažin ar geriau nupjaut lapus, ar leist patiems nudžiūt, o gal į daržą išnešt vasarai