Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Laivite kokie groziai wub.gif
Atsakyti
Va, kaip įsižydėjo
user posted image
user posted image
Atsakyti
vaje kokia grazuole! blink.gif ,o kaip ji vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 03 27, 11:39)
vaje kokia grazuole! blink.gif ,o kaip ji vadinasi?

pavadinimo nežinau schmoll.gif čia kur iš milžino svogūno.MB kai atvežė, sakė, kad turėtų būti tamsiai bordo, o va, koks pražydo-manau, ne blogiau, nors ne bordo lotuliukas.gif
Atsakyti
Aukso dulkele, pasakiskas amarilis wub.gif Jau galvojau persirgau amariliu liga, bet dabar, cia prisiziurejus tokiu groziu, vel uzsimaniau bent vieno kokio ax.gif
Man tavasis panasus i Desire bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pandora: 27 kovo 2009 - 12:07
tai va su tom ligom tai ir buna,vasari isigijau pirma,tai siuo metu 3 turiu!ir dar viena vaika pasiimsiu is mamos maciau isauges,ir kaip tik i eurogeles ilendu,irvis dar noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 03 27, 12:03)
tai va su tom ligom tai ir buna,vasari isigijau pirma,tai siuo metu 3 turiu!ir dar viena vaika pasiimsiu is mamos maciau isauges,ir kaip tik i eurogeles ilendu,irvis dar noriu  doh.gif

Bet man su jais nesiseka, todel save stabdau. Paciam mano pirmajam teko ziedkoti pjauti, taip ir nesuzinojus, kokie jo ziedai, nes buvo uzpuolus raudonlige. Kita teko mesti i siuksliu deze, nes pasirodo prasinesiau su kazkokiom musytem. Istraukiau svoguna, galvojau persodinsiu. O tame svogune buvo pilna mazu kirmelyciu blink.gif, tai net negydziau. Tik su vienu pasiseke. Zydi dabar pas mane jau trecias Red Lion ziedkotis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(speciuke @ 2009 03 27, 09:46)
laivite, na ir grožybės thumbup.gif O šitie amariliai iš Maximos pirkti?

Aciu merginos uz pagyras mano geliukams jusu ir visu nuostabus 4u.gif
Tas zaliasis tai pirktas kazkurioj geliu parduotuvej bet nepamenu nes tai buvo pries metus pas mane jis jau antra karta zydi o tas baltas su raudonu parveztas is Miuncheno rudeni 4u.gif
Dabar vel dezeje peziurejau visus tai vel vienas su pumpuru bet nepamenu koks tai lauksiu issiziojus koks prazys wub.gif
Reiks dabar jau susirasyt kokima vazoneli koks geliukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2009 03 27, 11:36)
Va, kaip įsižydėjo
user posted image

karsta.gif Ir dar krastukai garbiniuojasi karsta.gif karsta.gif Ir du ziedstiebiai karsta.gif karsta.gif karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 27 kovo 2009 - 13:21
QUOTE(Ice tea @ 2009 03 27, 13:08)
karsta.gif Ir dar krastukai garbiniuojasi  karsta.gif  karsta.gif Ir du ziedstiebiai  karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif

ir trečias žiedstiebis lenda......čia tasai xxl svogūnas
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2009 03 27, 13:24)
ir trečias žiedstiebis lenda......čia tasai xxl svogūnas

Eik tu sau blink.gif Nu fainuolis clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Nusipirkau pilnavidurį amarilį wub.gif nors jis tik pradėjo žydėti, bet jau ieškau informacijos kaip jį prižiūrėti po nužydėjimo smile.gif Kaip supratau yra keletas būdų doh.gif Kažin ar geriau nupjaut lapus, ar leist patiems nudžiūt, o gal į daržą išnešt vasarai g.gif
Atsakyti