nu va, mano baltasis amarilis kažko labai ilgai kala tuos žiedus.. du pradėjo lįsti, bet jau taip lėtai.. kažin kas čia jiems, gal visi balti tokie?
QUOTE(kriro @ 2009 04 06, 11:39)
nu va, mano baltasis amarilis kažko labai ilgai kala tuos žiedus.. du pradėjo lįsti, bet jau taip lėtai.. kažin kas čia jiems, gal visi balti tokie?
mano irgi baltasis auga. Bet negaliu pasakyti, kad lėtai. Stiebiasi žiedkotis. pernai pirkau tai žydėjo du žiedai. žiūrėsim, kaip šiemet bus.
muminuk, sveika sugrįžus su nuostabiu angelėliu
Muminuk
didziausi sveikinimai!!!!!!!!!!
merginos noriu paklausti kazin amariliams reikia spec trasu ar tinka ir paprastos gelems skirtos trasos
galvoju ,kad reiketu saviskius pamaitinti jau juk nuzydeje
merginos noriu paklausti kazin amariliams reikia spec trasu ar tinka ir paprastos gelems skirtos trasos
Visu pirma, muminuk, sveikinimai kuo didziausi
Pas mane irgi taip buvo- beveik neaugo, tai iskapsciau ir radau puvimo pedsaku. Sutvarkiau ir dabar AUGA
Papildyta:
Minejo, kad tinka pomidoru trasos. Dar turetu tikti svogunu trasos. Bet as tai laistau su zydinciu kambariniu geliu trasomis, nes man paprasciau- laistau visas geles su tom paciom
QUOTE(kriro @ 2009 04 06, 10:39)
Pas mane irgi taip buvo- beveik neaugo, tai iskapsciau ir radau puvimo pedsaku. Sutvarkiau ir dabar AUGA
Papildyta:
QUOTE(Mader @ 2009 04 06, 11:29)
galvoju ,kad reiketu saviskius pamaitinti jau juk nuzydeje 
Minejo, kad tinka pomidoru trasos. Dar turetu tikti svogunu trasos. Bet as tai laistau su zydinciu kambariniu geliu trasomis, nes man paprasciau- laistau visas geles su tom paciom
----------------
aš savo pacientus pagaliau normaliai apžiūrėjau (žinot, kai medicina nemokama, tai ir priežiūra atitinkama
QUOTE(muminukas @ 2009 04 06, 14:18)
aš savo pacientus pagaliau normaliai apžiūrėjau (žinot, kai medicina nemokama, tai ir priežiūra atitinkama
). tai kol kas abu su gyvybės ženklais, leidžia lapus. žinoma, baltasis tai jau nežydėjo, bet tikiuosi kitąmet atsilygins "gydytojai" su kaupu. gėlių žiedai ne kyšis 
Muminuk, didžiausi sveikinimai
Aukit sveiki ir laimingi
Labai noriu uzsisakyti amariliu is 1 psl nuorodos....kazin ar siuncia i Lietuva?
Aš šiandien neatsilaikiau ir vieną amarilį nusipirkau. Turėtų būti tamsiai tamsiai bordo, toks net į juodumą. Jei taip ir bus. Kol kas auga du žiedkočiai ir dar trečias lenda
sveika sugryzus muminuk
Muminuk taves mums labai truko
Bet dabar pati graziausia geliuka turi
Bet dabar pati graziausia geliuka turi