Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Maminuk as ir smalsuole pabuvau wub.gif pats graziausias ziedukas mirksiukas.gif
Maniske naujoke jau lapuka pradejo leist thumbup.gif
Atsakyti
Mano Papilio jauciu lenksis, nes po operacijos saknu taip ir neleidzia doh.gif O dar ir raudonu demiu pamaciau- reiks fungicidu purkst verysad.gif
Atsakyti
Va maniske jau kokia
http://public.fotki....s/dsc00206.html
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Teska - o ko toks apnuogintas svogūniukas? g.gif Rodausi ir aš savo:

P.S. Aš pati tai irgi svogūną aplupau, nes per giliai įsodintas buvo, lyg pūt norėjo.. hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kambliukas: 07 balandžio 2009 - 13:17
QUOTE(kambliukas @ 2009 04 07, 14:15)
Teska - o ko toks apnuogintas svogūniukas?  g.gif Rodausi ir aš savo:

P.S. Aš pati tai irgi svogūną aplupau, nes per giliai įsodintas buvo, lyg pūt norėjo.. hihihi.gif

Cia kai pirkau buvo kruvoj su serganciais tai profilaktika jam atlikta ax.gif pamirkiau ji biskiuka margancovkej, nulupau, apziurejau lens.gif galvoju nepakanks g.gif
Tai ir plikas kaip tilvikas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2009 04 07, 13:15)
Teska - o ko toks apnuogintas svogūniukas?  g.gif Rodausi ir aš savo:

Labai grazus amaralilis wub.gif
Pas mano tik ka nuzydejusi Red Lion lapai 50 - 60 cm ilgio, todel man keista matyti, kad pas kitus jie visai mazuciai. Idomu nuo ko tai priklauso g.gif
Atsakyti
Mano batasis tikriausiai nezydes verysad.gif jau trecias lapas o zieduko nera doh.gif
Miegojo ilgiausiai is visu ir atsikeles tik lapus leidzia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 07 balandžio 2009 - 14:18
QUOTE(teska @ 2009 04 07, 08:59)

labas , po zydejimo mano toks liko. kaip ji dabar priziuret? ar laistyti daug ar nest i tamsa?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AUŠRINUKAS @ 2009 04 07, 17:41)
labas , po zydejimo mano toks liko. kaip ji dabar priziuret? ar laistyti daug ar nest i tamsa?? 4u.gif

Tai jei perzydejo tai tegul lapus augina, as tai nepersistengiu su laistymu i savaite koki karta, po nedaug, bijau supudyt. Tamsai dar anksti tuoj jau i dirva bus galima sodint, tik gaila, kad as salygu neturiu dirvoje palepint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2009 04 07, 14:14)
Labai grazus amaralilis  wub.gif
Pas mano tik ka nuzydejusi Red Lion lapai 50 - 60 cm ilgio, todel man keista matyti, kad pas kitus jie visai mazuciai. Idomu nuo ko tai priklauso  g.gif

pas mane dvieju irgi sallotos nerealios, o kito 2 diedkociai nuzydejo, o lapai vos tik vos tik matosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2009 04 07, 15:14)
Labai grazus amaralilis  wub.gif
Pas mano tik ka nuzydejusi Red Lion lapai 50 - 60 cm ilgio, todel man keista matyti, kad pas kitus jie visai mazuciai. Idomu nuo ko tai priklauso  g.gif

Dėkui 4u.gif Čia antras žiedkotis, o lapai tik paskutiniu metu pradėjo intensyviau augti, kol nužydės trečias žiedkotis, gal jau bus dideli ir lapai.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2009 04 07, 20:08)
Dėkui  4u.gif Čia antras žiedkotis, o lapai tik paskutiniu metu pradėjo intensyviau augti, kol nužydės trečias žiedkotis, gal jau bus dideli ir lapai..  rolleyes.gif

Trecias ziedkotis ten lenda blink.gif Na ir sekasi zmonems drinks_cheers.gif Toks saunuolis dziugina ziedais drinks_cheers.gif wub.gif Net pavydo kibirkstele blykstelejo blush2.gif 4u.gif
Atsakyti