Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

QUOTE(Monika_150 @ 2009 03 17, 15:47)
Kai as juos kepiau tai visos tik numojot ranka ir net nepokementavot user posted image

Reklama, mieloji, svarbiausia reklama smile.gif
Atsakyti
tikuosi,kad į temą čia aš g.gif biggrin.gif

Pyragas trupiniuotis

user posted image

apie 0,7 kg miltų,
200g cukraus,
200g sviesto (galimą ir margariną)
2 kiaušiniai,
2 šaukštai grietinės
ne pilnas šaukštelis sodos
tirštos uogienės

Iš sviesto, cukraus, kiaušinių, grietinės, miltų,sumaišytų su kep. milteliais, minkyti vidutinio kietumo tešlą. Atskirti nedidelį gabalėlį trupiniams, į kurį dar įdėti miltų ir perminkyti. Tą gabalėlį įdėti į maistinę plėvelę ir palaikyti šaldiklyje.
Didesnį gabalą tešlos dėti į forma (kadangi kepiau silikoninėje, tai niekuo netepiau), paskirstyti vienodai po formą ir šiek tiek palikti statesnius kraštus,kad uogienė nėbėgtų. Paviršių aptepti uogiene (dėjau braškių) ir iš antro gabaliuko gnybti trupiniukus, juos dėlioti ant uogienės.
Kepiau 200 laipsnių orkaitėje apie 45 min., kol gražiai pagelto.

Šiaip man skaniau šaltas, bet karštas labai tinka su ledais.
Atsakyti
roka fainučiai sausainiukai, o nesigavo kietoki?Čia mano pirmas kepinys toks buvo dar prieš n metų gal dėl to kieti ir būdavo man jie g.gif tik tada pavadinimas kitas buvo "Dryžuoti tešlainiai". Labai skaniai jie atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 17, 16:04)
bet kai cia yra nuolatines nares, kurios bendrauja, dalinasi patirtim, ir skaityt toki bardaka reikia, tai pabandykit pasijusti musu vietoj.



kokia arogancija blink.gif
Atsakyti
Gal jau gana? Arogancija mat, gal jus ir namie sitaip bardaka darot, kaip visur, man niekaip nesuprantamas dalykas. Dabar as cia likau vienintele ragana, tvarkos darytoja, arogantiska ir visokia kitokia. Galvojat man del to galva skauda? Ne kiek tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 17, 16:50)
Gal jau gana? Arogancija mat, gal jus ir namie sitaip bardaka darot, kaip visur, man niekaip nesuprantamas dalykas. Dabar as cia likau vienintele ragana, tvarkos darytoja, arogantiska ir visokia kitokia. Galvojat man del to galva skauda? Ne kiek  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif


taigi dar as lotuliukas.gif lotuliukas.gif ale man irgi kazkaip galvos neskauda mastau.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jessika2 @ 2009 03 17, 12:48)
as pati cia dar nauja ir ne viska zinau.labai atsiprasau jei supykdziau-daugiau savo gaminiu nebedesiu


Pabandyk nedėti .....user posted image

Labai liūdna kai nesuprantame vienos kitų , tvarkos , prašymų verysad.gif ........negerbiame kitų darbo .......o ištarti žodelį ATSIPRAŠAU .....tikrai nesunku mirksiukas.gif

Ar dar saisainukų liko ?? ax.gif ......bu kavutė šala .... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 17 kovo 2009 - 17:08
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 17, 17:07)
Ar dar saisainukų liko ?? ax.gif ......bu kavutė šala .... tongue.gif [/color]

pyrago dar yr lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 03 17, 17:09)
pyrago dar yr lotuliukas.gif


Va va, tas pyragas gerai atrodo! Tik pamirsau gabalelio paprasyt, nes buvau lauke pasimurgdyt pliurzej, ir prisikimsus pilna burna sausainiu biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 03 17, 17:12)
tikuosi,kad į temą čia aš g.gif  biggrin.gif

Pyragas trupiniuotis

user posted image
Šiaip man skaniau šaltas, bet karštas labai tinka su ledais.


wub.gif

aciu aciu, jau mano uzrasuose ax.gif


QUOTE(ssanta @ 2009 03 17, 17:35)
roka fainučiai sausainiukai, o nesigavo kietoki?Čia mano pirmas kepinys toks buvo dar prieš n metų  gal dėl to kieti ir būdavo man jie  g.gif  tik tada pavadinimas kitas buvo "Dryžuoti tešlainiai". Labai skaniai jie atrodo  smile.gif


galim man atsakyti blush2.gif
pirma karta kai kepiau - buvo kietoki. antra katra - trumpaiu kepiau gavosi thumbup.gif
Atsakyti



QUOTE(jurguliux @ 2009 03 17, 17:09)
pyrago dar yr lotuliukas.gif


O , didelis dėkui , nedrysau paprašyti ax.gif .....

Rugiagėle , tik neperšalk , besivoliodama ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 03 17, 17:12)
tikuosi,kad į temą čia aš g.gif  biggrin.gif

Pyragas trupiniuotis

user posted image

apie 0,7 kg miltų,
200g cukraus,
200g sviesto (galimą ir margariną)
2 kiaušiniai,
2 šaukštai grietinės
ne pilnas šaukštelis sodos
tirštos uogienės

Iš sviesto, cukraus, kiaušinių, grietinės, miltų,sumaišytų su kep. milteliais, minkyti vidutinio kietumo tešlą. Atskirti nedidelį gabalėlį trupiniams, į kurį dar įdėti miltų ir perminkyti. Tą gabalėlį įdėti į maistinę plėvelę ir palaikyti šaldiklyje.
Didesnį gabalą tešlos dėti į forma (kadangi kepiau silikoninėje, tai niekuo netepiau), paskirstyti vienodai po formą ir šiek tiek palikti statesnius kraštus,kad uogienė nėbėgtų. Paviršių aptepti uogiene (dėjau braškių) ir iš antro gabaliuko gnybti trupiniukus, juos dėlioti ant uogienės.
Kepiau 200 laipsnių orkaitėje apie 45 min., kol gražiai pagelto.

Šiaip man skaniau šaltas, bet karštas labai tinka su ledais.

sakykit, ar tiktu i si trupiniuoti saldytos trintos uogos su cukrumi? ir ar galima ta gabaleli trupiniams negnaibyti, o tiesiog uztarkuoti? ax.gif labai jau norisi issikepti trupiniuoti rolleyes.gif
Atsakyti