Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

QUOTE(akvadigi @ 2009 03 25, 21:44)
as ji savo vestuvem uzsisakiau pries metus  ax.gif tada 1 kg 28 lt kainavo (dabar nezinau) ten ne su griliazu, o kazkoks traskus pertepimas  (jei as ta pati tota turiu mity, koki ir jus)  ax.gif
mano pazystamos, pazystama kazkoki panasu kepa, man neteko ragaut, tik karta sake, kad valge toki pat torta kiap mano vestuvese  ax.gif  reiks pasidometi, nes tas tortas  thumbup.gif



ir mes savo vestuvem toki uzsakinejom ax.gif
na ir dabar jis apie 30 lt kainuoja, bet sunkus labai, net ir nedidelis tortas apie 45 gaunasi doh.gif

tai jei tik gausit recepta, imeskit ar cia ar i AZ ax.gif
Papildyta:
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 26, 08:01)
Daivijos lygtais  g.gif  Snikers tortas kokio dydžio formai pritaikytas?  gal kas zino?

jau radau  4u.gif


parasykit paskui atsiliepimus apie savo SNIKERS ax.gif
nes as karteli dariau, tai man labai jautesi zelatina. atrodo viska istirpdziau, bet...
Atsakyti
[quote=Srove,2009 03 25, 19:24]
O cia receptukas, koks turi buti:
750gr. geros varskes
200gr sviesto
100gr.cukraus
nutarkuota zievele(as nedejau, nes nemegstu, be to apelsinuose kepiau ir taip to skonio gana)
citrinos issp.sultys
7 kiausiniai
100gr. manu
Sviesta issukti, deti produktus zieveles,sultis, cukru, kiausinius,varske(po kiekv. produkto vis sukti mikseriu)
Dedu cia recepta, nes galima naudoti sia ideja iv. keksu, pyragu ir kt. kepimui
kepti apie 40min.190 temp.

Ar tokiuose apelsonuose galima kepti keksiukus? T.y. apelsinus naudoti kaip formeles? Ar perkeps keksiukai? Ar nesukris? Nes grozis tai man labai luksiskas 4u.gif O apskritai ... kaip cia isskobtas tas apelsinas? Nupjauta virsunele ir isskobta? O ta zievele nesudega? blush2.gif
Va kiek paklausiau:)
Atsakyti
QUOTE(Daivve @ 2009 03 26, 11:25)

Ar tokiuose apelsonuose galima kepti keksiukus? T.y. apelsinus naudoti kaip formeles? Ar perkeps keksiukai? Ar nesukris? Nes grozis tai man labai luksiskas  4u.gif O apskritai ... kaip cia isskobtas tas apelsinas? Nupjauta virsunele ir isskobta? O ta zievele nesudega?  blush2.gif
Va kiek paklausiau:)


As manau, kad galima, nors nekepiau, bet maciau nete iskeptus.Gal pradziai reiktu pabandyti perpjovus per puse apelsina ir isskobus vidu i gautas puseles kepti, o po to jau bandyti nupjovus tik virsunele kepti i visa apelsina, man tas apkepas iskilo pro ta virsune, kai iskepe, truputi paspaudziau su tuo dangteliu ir uzdengiau.Zievele tikrai nesudega, as buvau sudejusi ant folijos juos, apacia paramsciau folija, kad nevirstu.Keksiukams kepti, gal reiktu tuos apvirtus apelsinus siek tiek nusausinti, kokiu sugeriamu popieriniu ranksluosciu.Taip, cia virsunele nupjauta ir isskobta.
Atsakyti
Srove, labai sauni ideja kepti apelsinuose, aciu kad pasidalinai 4u.gif
Nors isskobti tuos apelsinus tai man butu vargo vakariene g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvepia liepos: 26 kovo 2009 - 11:27
QUOTE(angi @ 2009 03 26, 09:49)
ir mes savo vestuvem toki uzsakinejom  ax.gif
na ir dabar jis apie 30 lt kainuoja, bet sunkus labai, net ir nedidelis tortas apie 45 gaunasi  doh.gif

tai jei tik gausit recepta, imeskit ar cia ar i AZ  ax.gif
Papildyta:
parasykit paskui atsiliepimus apie savo SNIKERS  ax.gif
nes as karteli dariau, tai man labai jautesi zelatina. atrodo viska istirpdziau, bet...


O kur snikerse dedasi zelatina? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2007 01 08, 11:33)
user posted image

Varškės tortas „Marsas“

250 g šokoladinių sausainių
150 g sviesto

3 a. š. želatinos miltelių375 g kreminės varškės
1 a. š. vanilės
120 ml cukraus
300 ml riebios grietinėlės
3 šokoladukai „Mars“

22 cm skersmens torto formą iškloti folija. Sausainius susmulkinti blenderyje ir sumaišyti su ištirpintu sviestu. Gauta mase lygiu sluoksniu padengti formos dugną ir kraštus. Uždengti plėvele ir pašaldyti 1 val.
Želatiną užpilti 60 ml vandens, išbrinkinti ir ištirpinti ant nedidelės ugnies. Mikseriu išplakti varškę su cukrumi ir vanile. Atskirai išplakti grietinėlę. Šokoladukus smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su varške. Įmaišyti želatiną. Tada palaipsniui įmaišyti išplaktą grietinėlę. Gautą masę sukrėsti į paruoštą formą ir šaldyti 4 – 6  val.

P. S. nedaug darbo, o rezultatas super... rolleyes.gif  Turėjau 3 indelius Mūsų švelniosios varškės ir 200 ml grietinėlės, bet viskas gavosi OK ax.gif



na cia tas pats ar ne? tik vieni marsa naudoja, kiti snikersa? ar ne? nes as dariau pagal si recepta, tai man jautesi zelatinos gabliukai..
Atsakyti
QUOTE(angi @ 2009 03 26, 13:15)
na cia tas pats ar ne? tik vieni marsa naudoja, kiti snikersa? ar ne? nes as dariau pagal si recepta, tai man jautesi zelatinos gabliukai..

maniškiai tai išpeikė marsą-sakė per saldus ir per riebus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(angi @ 2009 03 26, 12:15)
na cia tas pats ar ne? tik vieni marsa naudoja, kiti snikersa? ar ne? nes as dariau pagal si recepta, tai man jautesi zelatinos gabliukai..


Aaaa, as apie kita snikersa galvojau, kur Daividija kepe neseniai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 26, 12:47)
Aaaa, as apie kita snikersa galvojau, kur Daividija kepe neseniai  blush2.gif


bigsmile.gif gal nuoroda turi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angi @ 2009 03 26, 14:56)
bigsmile.gif gal nuoroda turi?  ax.gif

http://www.supermama...?...19397&st=12 va čia tas tortas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 26, 12:47)
Aaaa, as apie kita snikersa galvojau, kur Daividija kepe neseniai  blush2.gif

as irgi apie ta daivijos. o siaip tai seniau darydavau ta Marsa. is liesos svelniosios varskes, tai nesijausdavo zelatinu ir gabaliuku ir riebumo... kaip kas net pauksciu pienu vadindavo ta MArsa, bet dabar jau atsibodo... biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, labai noreciau pasidaryti tingini, bet cia mes neturime kondensuoto pieno, gal zinot kuo ji galima pakeisti? ar kaip namu salygom pasidaryti? Buciau labai dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti