Aš esu irgi nustebinta mūsų Lietuvoje drabužių "kokybe" , paskutiniu metu perku tik iš dėvėtų prekių- tai yra iš antrų rankų- ten net labai dažnai pataikau ant naujų- mano dydžio rūbų, kurie guli kaip nulieti, ir kas labai, labai keista ilgai nešiojant ir dažnai skalbiant nepraranda savo kokybės ir spalvos

, tuo tarpu lietuvoje parduotuvėse pirkti kad ir džinsai už 200Lt DAŽO ir blunka... buvau nustebinta ir šokiruota, nuo praeitų metų nebeperku sau džinsų jokiose parduotuvėse, tik iš antrų rankų, o užeinant dažnai į mano parduotuvę, šiais metais jau 3 man tikančias kelnes radau

naujas su etiketėmis- jau maždaug 4 kartus visos skalbtos ir net nesimato, kad dėvimos
Dar apie kokybę pasakysiu tik tiek mano pažystama dirba ten kur siuva trikotažą (gal geriau nesakysiu įmonės) taigi ten net atskiri cechai yra: eksportui, ir pardavimui Lietuvoje, tai pardavimui Lietuvoje sako viskas sueina, tuo tarpu eksportui jau žiūrima ir kokybės.
tai sužinojusi mano brolienė patikrino ar tiesa- Vokietijoje rado mūsų lietuvėlės tos pačios firmos apatinio trikotažo- per išpardavimą kainavo po 1,5 euro... nupirko 2 trumpikes mano broliui. galvojo ai- baltos vienos su juoda juostele šonuose, kitos su raudona dažys.... Namie gryžusi labai gailėjosi, kad daugiau nepaėmė- nei dažė, nei siūlės persisuko nieko kaip naujos... Čia pamatė panašų gaminį tos pačios firmos per išpardavimą po 8 litus 5 poras nupirko- kažkokia tragedija kito žodžio ji nerado...
taigi kodėlgi taip? aš pavyzdžiui vieną kartą nusvilusi, niekada pakartotinai neperku tos pačios firmos daiktų, nejau aš viena tokia?
Papildyta:dėl antkainio- jei nupirkus 100 batų porų ir pardavus bent 5 iš jų prekybininkams atsiperka tie batai trai reikia daryti išvadas... Mane pakraupino šis faktas, bet tai tiesa.
turiu labai gerą pavyzdį- kad ir tos Maximos ir su žaislais: buvo taip vadinamieji žaidimo stalai... iš pradžių jie kainavo 299lt. nukainavo net iki 199lt tada jau 129lt po to akcija 75lt ir galiausiai ne per seniausia tie patys žaidimo stalai kainavo 49Lt ir ne akcija nieko- tokia jau uždėta normali kaina...

kažkoks briedas ir tiek.Tai kokia reali to stalo kaina? Bijau net pagalvoti.