Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl perkame drabužius užsienyje ar

Apklausa: Kodel siunčiatės drabužius iš užsienio internetinių parduotuvių, užuot pirkę Lietuvos parduotuvėse? (94 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Daugybę kartų įsitikinau užsienyje įsigytų drabužių ir avalynės kokybe. Nepalyginti su parduodamų lt. Ir kainos thumbup.gif O dabar, kai galima gauti itin nebrangių lėktuvo bilietų, labai apsimoka suskraidyti į kokią pvz. Vokietiją per išpardavimus ir per kelias dienas susipirkti visa ko reikia sau bei vaikams smile.gif
Atsakyti
Man tai neatrodo, kad uzsienyje (Londone) prekiu kokybe zymiai geresne. Tiek Londone, tiek Vilniuj man teko isigyti nekokybkisku rubu, tik tai man retokai pasitaiko. Apie batus negaliu nieko sakyt, nes Londone dar nepirkau batu ( doh.gif ), visi is Lietuvos ir jie Londone sulaukia susidomejimo, net gatvej merginos paklause kur pirkau batus. Tai ir sakau "Lietuvoj tongue.gif " O siaip tai man kartais sunku kazka surast Londone pardese,ypac per ispardavimus, nes toks skudurynas, griebia, ant zemes meta, tie rubai nuo pakabu nukrite. blink.gif doh.gif Lietuvoj tokios netvarkos nemaciau, nebent Vero Modoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~FSCG~: 20 gegužės 2007 - 09:16
kokybė visur skirtinga, nuo šalies nelabai priklauso, kainos - įvairiai, bet būna tikrai paradoksų, kad užsienyje randi analogiškus daiktus pigiau, va pasirinkimas ir naujumas tai vienareikšmiškai aš už užusienį 4u.gif
Atsakyti
Truputi apie antkaini. Reiktu pabandyti issinuomoti normalias patalpas, priimti ne visai issiziojusias pardavejas,moketi uz elektra,vandeni,n.. visokiu kitu mokesciu, tuo paciu nuvaziuoti tu rubu,nupirkti ju daug ,urmu ,uzmoketi uz juos ,rizikuojant neparduoti net nukainavus. Paziureciau ,kaip tada uzgiedotumete apie antkainius.

Pasirinkimas gal ir didesnis,o del kokybes -tai kiek firmu ,tiek kokybes variantu. Londone mergina suuuuper brangius batus fabrike i dezutes delioja.Parvaziavo vienais apsiavus.Oho,sakau, sekasi tau puikiai. Atidziau paziurejus-tai baisus niekalas. Ir kam, sako, zvaigzdems siuti kokybiskai?Kur ir kiek tie batai bus devimi?Du -tris kartus daugiausiai.O eilinis anglas nepirks batu uz 2000 svaru.Plius minus apie 200 svaru. Va ir visa istorija.
Atsakyti
Lietuvoje rubai, batai(kurie per pastaruosius pora metu nezmoniskai pabrango), rankines, kosmetika tikrai prastesnes kokybes, net stebuklingasis VANISH sveitiklis, kuris pas mumis pardavinejamas lenkiskas labai skiriasi nuo pirkto Vokietijoj, ir sampunas Garnier visai kitoks...
Ir kainos pas mus nezmoniskai uzkeltos, ir audiniai prasti (greitai nusiskalbia, issitampo, dazo) pvz pirkau Vero Modoj paprasta ju firmine palaidine (su vero modos uzrasu) po kokiu 10plovimu galima buvo mesti lauk, o tuo tarpu rubai is skuduryno (konkreciai ten kur perku as, rubus veza is anglijos) tarnauja zymiai ilgiau g.gif
manau, kad apsimoka vasaros ar ziemos pabaigoj vaziuoti apsipirkti i uzsieni 4u.gif
gal reiketu kooperuoti ir vaziuoti drauge lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš esu irgi nustebinta mūsų Lietuvoje drabužių "kokybe" , paskutiniu metu perku tik iš dėvėtų prekių- tai yra iš antrų rankų- ten net labai dažnai pataikau ant naujų- mano dydžio rūbų, kurie guli kaip nulieti, ir kas labai, labai keista ilgai nešiojant ir dažnai skalbiant nepraranda savo kokybės ir spalvos g.gif , tuo tarpu lietuvoje parduotuvėse pirkti kad ir džinsai už 200Lt DAŽO ir blunka... buvau nustebinta ir šokiruota, nuo praeitų metų nebeperku sau džinsų jokiose parduotuvėse, tik iš antrų rankų, o užeinant dažnai į mano parduotuvę, šiais metais jau 3 man tikančias kelnes radau thumbup.gif naujas su etiketėmis- jau maždaug 4 kartus visos skalbtos ir net nesimato, kad dėvimos thumbup.gif

Dar apie kokybę pasakysiu tik tiek mano pažystama dirba ten kur siuva trikotažą (gal geriau nesakysiu įmonės) taigi ten net atskiri cechai yra: eksportui, ir pardavimui Lietuvoje, tai pardavimui Lietuvoje sako viskas sueina, tuo tarpu eksportui jau žiūrima ir kokybės.
tai sužinojusi mano brolienė patikrino ar tiesa- Vokietijoje rado mūsų lietuvėlės tos pačios firmos apatinio trikotažo- per išpardavimą kainavo po 1,5 euro... nupirko 2 trumpikes mano broliui. galvojo ai- baltos vienos su juoda juostele šonuose, kitos su raudona dažys.... Namie gryžusi labai gailėjosi, kad daugiau nepaėmė- nei dažė, nei siūlės persisuko nieko kaip naujos... Čia pamatė panašų gaminį tos pačios firmos per išpardavimą po 8 litus 5 poras nupirko- kažkokia tragedija kito žodžio ji nerado...
taigi kodėlgi taip? aš pavyzdžiui vieną kartą nusvilusi, niekada pakartotinai neperku tos pačios firmos daiktų, nejau aš viena tokia? doh.gif
Papildyta:
dėl antkainio- jei nupirkus 100 batų porų ir pardavus bent 5 iš jų prekybininkams atsiperka tie batai trai reikia daryti išvadas... Mane pakraupino šis faktas, bet tai tiesa.
turiu labai gerą pavyzdį- kad ir tos Maximos ir su žaislais: buvo taip vadinamieji žaidimo stalai... iš pradžių jie kainavo 299lt. nukainavo net iki 199lt tada jau 129lt po to akcija 75lt ir galiausiai ne per seniausia tie patys žaidimo stalai kainavo 49Lt ir ne akcija nieko- tokia jau uždėta normali kaina... doh.gif kažkoks briedas ir tiek.Tai kokia reali to stalo kaina? Bijau net pagalvoti.
Atsakyti
QUOTE(~FSCG~ @ 2007 05 20, 10:14)
Man tai neatrodo, kad uzsienyje (Londone) prekiu kokybe zymiai geresne. Tiek Londone, tiek Vilniuj man teko isigyti nekokybkisku rubu, tik tai man retokai pasitaiko. Apie batus negaliu nieko sakyt, nes Londone dar nepirkau batu ( doh.gif ), visi is Lietuvos ir jie Londone sulaukia susidomejimo, net gatvej merginos paklause kur pirkau batus. Tai ir sakau "Lietuvoj tongue.gif " O siaip tai man kartais sunku kazka surast Londone pardese,ypac per ispardavimus, nes toks skudurynas, griebia, ant zemes meta, tie rubai nuo pakabu nukrite.  blink.gif  doh.gif  Lietuvoj tokios netvarkos nemaciau, nebent Vero Modoj.

ydomu kur lietuvoj prikti batai,susilaukia londone susidomejimo? tik smalsauju biggrin.gif
gal ir foto butu galima.nes kazkaip nu neealiai skamba
Atsakyti
QUOTE(tinux @ 2007 05 20, 13:31)
Truputi apie antkaini. Reiktu pabandyti issinuomoti normalias patalpas, priimti ne visai issiziojusias pardavejas,moketi uz elektra,vandeni,n.. visokiu kitu mokesciu, tuo paciu nuvaziuoti tu rubu,nupirkti ju daug ,urmu ,uzmoketi uz juos ,rizikuojant neparduoti net nukainavus. Paziureciau ,kaip tada uzgiedotumete apie antkainius.

o kokioj saly nenuomojamos patalpos, nesamdomi pardavejai, nenaudojama elektra, vanduo ir t.t. Kur nėra rizikos neparduoti net nukainavus...? ir transportavimas visur kainuoja...
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2007 04 17, 15:12)
Labai skiriasi pvz Vera Moda Lietuvoje ir Belgijoje.Pas mus toks sakramalynas,o tenai rubai tikrai kokybiskesni ie visai kitokios kolekcijos.

tai vero moda lietuvoje siuva. as ir pati siuvu. sueina belekaip pasiuta. lotuliukas.gif

QUOTE(ragama @ 2007 04 19, 10:59)
Šiuo klausymu aš turiu savo nuomonę,nes 10metų išdirbau prekyboje su moteriškais rūbais.Viskas priklauso nuo verslininkų mentaliteto.Neminėsiu firmų, nes tai būtų neetiška.Vienoje firmoje pati važiuodavau į Vokietiją rinkti prekių.Atvažiuoji į sandėlį,tave veda į pernai metų kolekcijos ir dar smulkiai brokuotos boksą.Pasirodo toks sąvininkų pasirašytas kontraktas.O Lietuvoje viską išpirko net su 300 prc. antkainiu.Kitoje firmoje,kur dirbau,beje dabar jau turi tinklą visoje Lietuvoje,buvo kitaip.Kol vadovavo vokietis,prekių kokybės ir kainos santykis buvo puikus.Tik žmogus perdavė vadovavimą lietuviams,savo žmonos giminaičiams,vėl tas pats:prekės su smulkias defektais,kainos kyla.

tkra tiesa

QUOTE(~FSCG~ @ 2007 05 20, 09:14)
Man tai neatrodo, kad uzsienyje (Londone) prekiu kokybe zymiai geresne. Tiek Londone, tiek Vilniuj man teko isigyti nekokybkisku rubu, tik tai man retokai pasitaiko. Apie batus negaliu nieko sakyt, nes Londone dar nepirkau batu ( doh.gif ), visi is Lietuvos ir jie Londone sulaukia susidomejimo, net gatvej merginos paklause kur pirkau batus. Tai ir sakau "Lietuvoj tongue.gif " O siaip tai man kartais sunku kazka surast Londone pardese,ypac per ispardavimus, nes toks skudurynas, griebia, ant zemes meta, tie rubai nuo pakabu nukrite.  blink.gif  doh.gif  Lietuvoj tokios netvarkos nemaciau, nebent Vero Modoj.

geresne tikrai. tik ir ten londone yra pigesniu prekiu parduotuves kur ir kokybeautomatiskai skiriasi.
Atsakyti
kaip tik dabar esu Vokietijoj, prisipirkau visko, kaip faina, ispardavimai didieji prasidejo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai kokybe geresne ir kainos mazesnes
Atsakyti
Kodėl dažnai, užuot pirkę drabužius, avalyne, Lietuvos parduotuvėse, mieliau užsisakome internetinėse parduotuvėse JAV, UK ar kt.? Juk visos žinome, kad galime nepataikyti dydžio, realiai gali neatitikti spalva ar modelis... drabužio tenka laukti kelias savaites, o kartais ir ilgiau... netikusį drabužį sunku parduoti, o net ir pasisekus dažniausiai atgauname ne visus pinigus... ax.gif
Juk atrodo žymiai paprasčiau nueiti į parduotuve, pasimatuoti, iškart nusipirkti, o apsigalvojus dar ir grąžinti bigsmile.gif
Beje, pati taip pat dažnai mieliau renkuosi siuntimąsi internetu... blush2.gif
Atsakyti