Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl perkame drabužius užsienyje ar

Apklausa: Kodel siunčiatės drabužius iš užsienio internetinių parduotuvių, užuot pirkę Lietuvos parduotuvėse? (94 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Tam, kad butu mazesne tikimye ka nors vienodu rubu sutikt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2009 03 08, 11:38)
Tam, kad butu mazesne tikimye ka nors vienodu rubu sutikt ax.gif

Bet deja, kartais gaunasi priesingai - pamenu situacija, kai Vichy parke net tris merginas atejusias pamaciau su tokiu paciu VS mauduku lotuliukas.gif
Atsakyti
Gyvenu ne Lt, bet uzsisakau daznai internetu, nes didesnis pasirinkimas,(tuo paciu- daugiau nuolaidu) bigsmile.gif
Atsakyti
neturiu laiko vaikščioti po parduotuves smile.gif
Atsakyti
Lietuvoj sunku rasti ką nors įdomesnio. smile.gif Be to, kainos ir kokybės santykis labiau tenkina. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2009 03 08, 12:42)
Bet deja, kartais gaunasi priesingai - pamenu situacija, kai Vichy parke net tris merginas atejusias pamaciau su tokiu paciu VS mauduku lotuliukas.gif

Buna, pasitaiko bigsmile.gif Gal del to neperku toj masinio pamisimo pardej ax.gif
Atsakyti
kaip galima pirkt rubus ju nepasimatavus bigsmile.gif man kazkaip nelimpa tos internetines pard.. smile.gif
Atsakyti
Negaliu balsuoti, man beveik visi variantai tinka biggrin.gif
Ir pigiau, ir fainiau, nepavargsti smile.gif

Man tai fainiausia, kad gali krauti, krauti kas patiko, o paskui gerai pagalvoti ar tikrai to reikia smile.gif Parduotuvėje neturi tiek laiko pagalvojimui lotuliukas.gif
Atsakyti
labai gera tema thumbup.gif
as perku ir is JAV parduotuviu, ir is LT parduotuviu. Perkant is JAV parduotuviu, perku dazniausiai tik zinomu firmu drabuziu, kuriu pas mus LT kaina triguba, dar vilioja tai, kad mazeja tikimybe susitikti antrininkes, apsirengusiais tokiais pat rubais. Nors tas pasiteisina ne visada - kaip ir situacija su VS maudymukais lotuliukas.gif Vilioja pats procesas. daznai pagaunu save, kad tai virsta priklausomybe - jei pamatai daikta per sale, kaip gali nepirkti g.gif Taciau apsipirkimo JAV pardese, matau ir minusa - daznai drabuzis foto atrodo kitoks, kai gauni tenka nusivilti. Ir dar - kai nusiperku ruba LT, jis buna paciupinetas, pasimatuotas, tai ji ir mielu noru nesioju. O ne taip isivaizduoti rubai is JAV buna kad ir kabo spintoje ir tenka parduoti. O parduoti ne taip ir lengva.
Darau isvada, del garderobo paivairinimo bei, zinomu firmu drabuzius, kuriu pas mus kainos daug didesnes ir kuriu tiksliai zinau sau tinkamus dydzius, siustis is JAV apsimoka. Nezinomu firmu, net ir uz pigiai - NE. schmoll.gif
Atsakyti
Nes mano manija - batai ir suknelės lotuliukas.gif . Kalbant apie batus - pasirinkimas galima sakyti nulinis Lietuvoj - universitete mes, trys grupiokės, turim tokius pačius batus. O patikusius suknelių modelius iš naujų kolekcijų galiu suskaičiuoti ant vienos rankos pirštų ir visų jų kainos apie 200 lt, o kokybė tragiška (ypač Zarų, Vero modų ir pan.). Visiškai neatitinka kainos ir kokybės santykis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2009 03 08, 16:02)
Nes mano manija - batai ir suknelės lotuliukas.gif . Kalbant apie batus - pasirinkimas galima sakyti nulinis Lietuvoj - universitete mes, trys grupiokės, turim tokius pačius batus. O patikusius suknelių modelius iš naujų kolekcijų galiu suskaičiuoti ant vienos rankos pirštų ir visų jų kainos apie 200 lt, o kokybė tragiška (ypač Zarų, Vero modų ir pan.). Visiškai neatitinka kainos ir kokybės santykis verysad.gif

Apie Zara as nesneku doh.gif
bet aprangos galerijos Miss sixty, Kilah, Naf naf, Morgan firmos man patinka thumbup.gif
ir dar UCB wub.gif
Atsakyti
Siunciuosi del dveju priezasciu. 4u.gif Visu pirma vilioja nuolaidos, per kurias galima nusipirkti tikrai geros kokybes drabuziu uz palyginus maza kaina, ir taipogi del to, kad kai kuriu drabuziu firmu, cia, Lietuvoje paprasciausiai nera. smile.gif
Atsakyti