Norėjau paklausti ką blogo\gero galit pasakyt apie Clinique Superbalanced Makeup?
Kadangi čia truputį buvom nukrypę nuo temos, tai aš sugrįšiu į ją.
Norėjau paklausti ką blogo\gero galit pasakyt apie Clinique Superbalanced Makeup?
nu isiandien nulekiau i kriste isbandyt tos clarins trully matt
tai pasitepiau ant kaktos, visu pirma tai beda su atspalviais, sau tinkamo neradau
labai daug sviesiu o istamsesniu eina ryzi
siaip tekstura gan faina, matiskumas garantuotas ir visai legva.
o kur jus perkat ja? LT ar uzsisakot?
tai pasitepiau ant kaktos, visu pirma tai beda su atspalviais, sau tinkamo neradau
QUOTE(ne mama @ 2009 03 29, 22:17)
ta pati
pasiziurek ant pakuotes- zemiau parasyta "truly matte"- cia angliskas pavadinimas
Aišku
QUOTE(Spicas @ 2009 03 29, 22:31)
QUOTE(Spicas @ 2009 03 30, 17:14)
Man kai reikėjo šviesios spalvos, tai kaip tik džiaugiaus spalvų pasirinkimu
Konsistencija skysta, matiškumas išsilaiko visą dieną, neatrodo kaip kaukė, tik man maskuoja mažokai. Dabar kaip tik pabėrė prieš mmm, tai šiandien bandžiau tapšnot po kelis kartus toj pačioj vietoj su pudra, finale vistiek nei kiek ne mažiau matėsi raudoni taškiukai
QUOTE(Spicas @ 2009 03 30, 18:14)
man irgi kaip Finnai reikejo sviesaus atspalvio, tai tik is clarins ir radau kazka
pirkau Kristianoj, bet manau jei patiks ir toliau, reiks pasieskot is kur parsisiust
QUOTE(ne mama @ 2009 03 30, 19:21)
man irgi kaip Finnai reikejo sviesaus atspalvio, tai tik is clarins ir radau kazka
pirkau Kristianoj, bet manau jei patiks ir toliau, reiks pasieskot is kur parsisiust
nepaziurejau kiek kainuojau jinai?
nu galvoju gal prigriebti ja
QUOTE(Spicas @ 2009 03 30, 19:27)
nepaziurejau kiek kainuojau jinai?
, bet tie atspalviai..nebent poto su kompaktine parudint 
kristianoj 125lt
QUOTE(ne mama @ 2009 03 30, 19:37)
kristianoj 125lt
bet jei atspalvio tinkamo nerandi, tai gal neverta
bent jau man pudra turi idealiai spalva atitikt, kad nereiktu teptis ir kaklo ir ausu 
vat keisti atspalviai labai
man pati graziausia spalva yra is chanelio 50
QUOTE(Via @@@ @ 2009 03 30, 16:19)
O as manau,kad taip sakant,reiketu pateikt argumentu,kodel jums taip atrodo,irodymu galu gale...... O dabar gaunasi viena boba sake....
Tai aš jūsų klausiau? Ar jums viska smulkiai išaiškinti? O šiaip jau ir taip daug pasakiau.
Papildyta:
QUOTE(evelinute999 @ 2009 03 30, 16:29)
na va ieskojau kaip gi issifruoti ta galiojimo laika, tai radau, kad sakykim parasyti tokie skaiciai 7258 reiskia, kad pagaminta 2007 metu 258 diena, o pas mane yra skaiciai 9501, o tai reiskia, kad pagaminta 2009 metu 501 diena, bet cia butu visiska nesamone
tikriausiai as jums jau atsibodau
tikriausiai as jums jau atsibodau
O kur jus radote info? Nes ir aš norėčiau kai kurius išsiaiškinti.
Gal kuri naudojat pudra Vichy Dermablend?
QUOTE(Linutelia @ 2009 03 30, 22:44)
Esu turejus sia krempudra. Labai stipriai maskuojanti. Padauginus atrodai kaip su kauke. Uztepus nedaug atrodo graziai. Iseitis panelems, kurios turi ka maskuoti
prasau patarimo 
ziema labai pagelbejote, klausiau kokia pudra yra stipriai maskuojanti misriai odai, patarete Dior Scultp, tiko ir patiko fantastiskai. Dabar orai syla, ir po menesio manau jau ji man bus per sunki, pasiulykite prasau is lengvu maskuojanciu variantu, ir nebutinai Dior. Aciu is anksto
ziema labai pagelbejote, klausiau kokia pudra yra stipriai maskuojanti misriai odai, patarete Dior Scultp, tiko ir patiko fantastiskai. Dabar orai syla, ir po menesio manau jau ji man bus per sunki, pasiulykite prasau is lengvu maskuojanciu variantu, ir nebutinai Dior. Aciu is anksto
QUOTE(Linutelia @ 2009 03 30, 22:44)
aš turiu. Labai gerai maskuoja, kaip ESLAUDA ir rašė, padauginus kaip kaukė, sausai odai netiks, išsilaiko ir nenubėga n valandų
kaip kamufliažas prieš krempudra labai tinkama, nekemša porų