Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Kadangi čia truputį buvom nukrypę nuo temos, tai aš sugrįšiu į ją.
Norėjau paklausti ką blogo\gero galit pasakyt apie Clinique Superbalanced Makeup? 4u.gif
Atsakyti
nu isiandien nulekiau i kriste isbandyt tos clarins trully matt ax.gif
tai pasitepiau ant kaktos, visu pirma tai beda su atspalviais, sau tinkamo neradau unsure.gif labai daug sviesiu o istamsesniu eina ryzi schmoll.gif
siaip tekstura gan faina, matiskumas garantuotas ir visai legva.
o kur jus perkat ja? LT ar uzsisakot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 29, 22:17)
ta pati smile.gif  pasiziurek ant pakuotes- zemiau parasyta "truly matte"- cia angliskas pavadinimas ax.gif

Aišku smile.gif

QUOTE(Spicas @ 2009 03 29, 22:31)
as kalbu apie sita

QUOTE(Spicas @ 2009 03 30, 17:14)
tai pasitepiau ant kaktos, visu pirma tai beda su atspalviais, sau tinkamo neradau unsure.gif labai daug sviesiu o istamsesniu eina ryzi schmoll.gif

Man kai reikėjo šviesios spalvos, tai kaip tik džiaugiaus spalvų pasirinkimu biggrin.gif
Konsistencija skysta, matiškumas išsilaiko visą dieną, neatrodo kaip kaukė, tik man maskuoja mažokai. Dabar kaip tik pabėrė prieš mmm, tai šiandien bandžiau tapšnot po kelis kartus toj pačioj vietoj su pudra, finale vistiek nei kiek ne mažiau matėsi raudoni taškiukai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 03 30, 18:14)

man irgi kaip Finnai reikejo sviesaus atspalvio, tai tik is clarins ir radau kazka ax.gif
pirkau Kristianoj, bet manau jei patiks ir toliau, reiks pasieskot is kur parsisiust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 30, 19:21)
man irgi kaip Finnai reikejo sviesaus atspalvio, tai tik is clarins ir radau kazka ax.gif
pirkau Kristianoj, bet manau jei patiks ir toliau, reiks pasieskot is kur parsisiust  smile.gif

nepaziurejau kiek kainuojau jinai?
nu galvoju gal prigriebti ja rolleyes.gif , bet tie atspalviai..nebent poto su kompaktine parudint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 03 30, 19:27)
nepaziurejau kiek kainuojau jinai?
nu galvoju gal prigriebti ja rolleyes.gif , bet tie atspalviai..nebent poto su kompaktine parudint g.gif

kristianoj 125lt 4u.gif bet jei atspalvio tinkamo nerandi, tai gal neverta unsure.gif bent jau man pudra turi idealiai spalva atitikt, kad nereiktu teptis ir kaklo ir ausu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 30, 19:37)
kristianoj 125lt 4u.gif  bet jei atspalvio tinkamo nerandi, tai gal neverta unsure.gif  bent jau man pudra turi idealiai spalva atitikt, kad nereiktu teptis ir kaklo ir ausu doh.gif

vat keisti atspalviai labai schmoll.gif
man pati graziausia spalva yra is chanelio 50 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2009 03 30, 16:19)
O as manau,kad taip sakant,reiketu pateikt argumentu,kodel jums taip atrodo,irodymu galu gale...... O dabar gaunasi viena boba sake....

Tai aš jūsų klausiau? Ar jums viska smulkiai išaiškinti? O šiaip jau ir taip daug pasakiau.
Papildyta:
QUOTE(evelinute999 @ 2009 03 30, 16:29)
na va ieskojau kaip gi issifruoti ta galiojimo laika, tai radau, kad sakykim parasyti tokie skaiciai 7258 reiskia, kad pagaminta 2007 metu 258 diena, o pas mane yra skaiciai 9501, o tai reiskia, kad pagaminta 2009 metu 501 diena, bet cia butu visiska nesamone unsure.gif
tikriausiai as jums jau atsibodau blush2.gif

O kur jus radote info? Nes ir aš norėčiau kai kurius išsiaiškinti.
Atsakyti
Gal kuri naudojat pudra Vichy Dermablend? ax.gif
Atsakyti

QUOTE(Linutelia @ 2009 03 30, 22:44)
Gal kuri naudojat pudra Vichy Dermablend?  ax.gif

Esu turejus sia krempudra. Labai stipriai maskuojanti. Padauginus atrodai kaip su kauke. Uztepus nedaug atrodo graziai. Iseitis panelems, kurios turi ka maskuoti smile.gif
Atsakyti
prasau patarimo smile.gif
ziema labai pagelbejote, klausiau kokia pudra yra stipriai maskuojanti misriai odai, patarete Dior Scultp, tiko ir patiko fantastiskai. Dabar orai syla, ir po menesio manau jau ji man bus per sunki, pasiulykite prasau is lengvu maskuojanciu variantu, ir nebutinai Dior. Aciu is anksto flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2009 03 30, 22:44)
Gal kuri naudojat pudra Vichy Dermablend?  ax.gif

aš turiu. Labai gerai maskuoja, kaip ESLAUDA ir rašė, padauginus kaip kaukė, sausai odai netiks, išsilaiko ir nenubėga n valandų ax.gif
kaip kamufliažas prieš krempudra labai tinkama, nekemša porų ax.gif
Atsakyti