Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(F_A @ 2009 03 31, 18:31)
Maskuoja vidutiniskai, kaukes efekto nesukuria smile.gif

Laaabai laabai dėkinga. mirksiukas.gif
O gal esi naudojus Clinique Balanced Makeup Base? 4u.gif
Atsakyti
Spicas Paskelbta Šiandien, 17:36
  QUOTE(Manija69 @ 2009 03 31, 17:22)
Aš šiandien jau išbandžiau Kanebo sensai total finish  Esu patenkinta,pudrytės reikia labai nedug,spalva tinka idealiai,visai jokio jausmo,kad pudra ant veido ir net nesimato.Laaaaaabai džiaugiuosi

gal galetum palyginti su Nude? 

g.gif Na skiriasi ji nuo NUDE tai tikrai,jau vien tai kad ši man tinka mirksiukas.gif Kaina Kanebo mažesnė thumbup.gif Nude man ji tokia sausoka pasirodė,Kanebo man kaip kremukas,ant rankos bandžiau,galvoju,kad tik nebūtų per tamsi,bet veidas tikrai netamsesnis nei ranka,bet spalva tarsi ištirpsta ant veido,net nesimato,kad užtepiai,visai nebūtina tepti visą veidą,jokių ruožų,jokių splavos skirtumų.Jokio kaukės efekto,na ir žinoma jokio odos traukimo.na dedu dielį pliusą Kanebo sensai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 03 31, 20:16)
g.gif Na skiriasi ji nuo NUDE tai tikrai,jau vien tai kad ši man tinka mirksiukas.gif Kaina Kanebo mažesnė thumbup.gif Nude man ji tokia sausoka pasirodė,Kanebo man kaip kremukas,ant rankos bandžiau,galvoju,kad tik nebūtų per tamsi,bet veidas tikrai netamsesnis nei ranka,bet spalva tarsi ištirpsta ant veido,net nesimato,kad užtepiai,visai nebūtina tepti visą veidą,jokių ruožų,jokių splavos skirtumų.Jokio kaukės efekto,na ir žinoma jokio odos traukimo.na dedu dielį pliusą Kanebo sensai wub.gif

nude sausa pasirode? g.gif na tai ta kanebo turbut matiskumo neduoda?
Atsakyti
nezinau ar kuri jau kalbejot, bet mano oda yra sausa labai schmoll.gif ir kiek beperku tu kreminiu pudru man tik uzsitepus iskart isryskeja tokios sausos vietos ant veido unsure.gif gal ka galetumete pasiulyti sausai veido odai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ella*: 31 kovo 2009 - 19:36
Spicas Paskelbta Šiandien, 20:20
  QUOTE(Manija69 @ 2009 03 31, 20:16)
Na skiriasi ji nuo NUDE tai tikrai,jau vien tai kad ši man tinka  Kaina Kanebo mažesnė  Nude man ji tokia sausoka pasirodė,Kanebo man kaip kremukas,ant rankos bandžiau,galvoju,kad tik nebūtų per tamsi,bet veidas tikrai netamsesnis nei ranka,bet spalva tarsi ištirpsta ant veido,net nesimato,kad užtepiai,visai nebūtina tepti visą veidą,jokių ruožų,jokių splavos skirtumų.Jokio kaukės efekto,na ir žinoma jokio odos traukimo.na dedu dielį pliusą Kanebo sensai

nude sausa pasirode?  na tai ta kanebo turbut matiskumo neduoda?

Mano odai - taip smile.gif Kanebo tinka normaliai i sausumą linkusiai odai,tai kokia mano ir yra.Gal žiemą buvo sausesnė,dabar lyg normali,bet aš jau bijau pirkti ir bandyti matiškumo suteikiančias pudras,tiesiog supratau,jos ne man.Ši gal ir neduoda matiškumo,neblizga taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Aštri @ 2009 03 30, 17:31)
Kadangi čia truputį buvom nukrypę nuo temos, tai aš sugrįšiu į ją.
Norėjau paklausti ką blogo\gero galit pasakyt apie Clinique Superbalanced Makeup?  4u.gif

As irgi ja turejau. Is visu turetu rezultatas turbut labiausiai patiko, net gal labiau uz Chanel. Bet mano oda i riebuma, tai po valandos jau T zona blizgejo, tai teko atsisakyt. O del viso kito galiu tik patvirtint F_A pastebejimus, kad atrodo labai naturaliai, gana skysta, graziai sulygina splava, bet ne labai stipriai maskuoja.
Atsakyti
Mano šiuo metu atradimas Guerlain parure extreme wub.gif patinka tuo, kad yra skysta todėl labai lengvai ir gerai tepasi bei pasiskirtso, odele neblizga visą dieną, atrodo tokia gaivi, nevisiskai matine, na maskuoja vidutiniškai bet man šiuo metu pakankamai, o dar ant viršaus meteoritai tai išvis vaizdelis wub.gif bet čia jau kita tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 03 31, 21:35)
Mano šiuo metu atradimas Guerlain parure extreme wub.gif  patinka tuo, kad yra skysta todėl labai lengvai ir gerai tepasi bei pasiskirtso, odele neblizga visą dieną, atrodo tokia gaivi, nevisiskai matine, na maskuoja vidutiniškai bet man šiuo metu pakankamai, o dar ant viršaus meteoritai tai išvis vaizdelis wub.gif  bet čia jau kita tema smile.gif

Man ji irgi gera, bet nusipirkus mat lumiere is chanel pastaroji pasirode geresne, neje parure koki numeriuka turi?
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 03 31, 21:39)
Man ji irgi gera, bet nusipirkus mat lumiere is chanel pastaroji pasirode geresne, neje parure koki numeriuka turi?

turėjau ir Chaneli 40nr, tai pastaroji irgi patiko tik ji tirstesnė nei extreme ir man kazkaip labiau ant veido matesi, kazkiek sunkiau pasiskirstydavo, maskavo geriau bet kazkodel pasibaigus antra karta nepirkau matyt nesuzavejo labai, o parure extreme turiu 03nr, ji man šiek tiek 1 nr siaip per tamsi bet pirkau toki nr kadangi su mythic meteoritais tai tuomet ideali spalvyte thumbup.gif dar labai noriu isbandyti dior nude krempudryte bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 03 31, 21:44)
turėjau ir Chaneli 40nr, tai pastaroji irgi patiko tik ji tirstesnė nei extreme ir man kazkaip labiau ant veido matesi, kazkiek sunkiau pasiskirstydavo, maskavo geriau bet kazkodel pasibaigus antra karta nepirkau matyt nesuzavejo labai, o parure extreme turiu 03nr, ji man šiek tiek 1 nr siaip per tamsi bet pirkau toki nr kadangi su mythic meteoritais tai tuomet ideali spalvyte thumbup.gif dar labai noriu isbandyti dior nude krempudryte bigsmile.gif

as nude bandziau, bet nepatiko kvapas ir veida labai trauke, patiko tai, kad kauno douglase ipyle i ju indeli su kamsteliu, kristiana nei pasiulo nei tuo labiau turi savo indeklius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 03 31, 22:14)
as nude bandziau, bet nepatiko kvapas ir veida labai trauke, patiko tai, kad kauno douglase ipyle i ju indeli su kamsteliu, kristiana nei pasiulo nei tuo labiau turi savo indeklius biggrin.gif

o kur kaune douglas yra? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 03 31, 22:15)
o kur kaune douglas yra? blush2.gif

hyper maximoj savanoriuose, vietoj sarmos isikurus drinks_cheers.gif
Atsakyti