Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

parkeliavo mano issvajota chanel mat lumiere siandien,konsistencija man labai patinka,skista,lengvai tepasi thumbup.gif bet nepataikiau su atspalviu cray.gif cray.gif cray.gif norejau pigiau nupirkt,o dabar stoves ji pas mane,ir reikes vel kazka ieskoti verysad.gif geriau buciau kristuteje nusipirkus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 04 01, 09:50)
parkeliavo mano issvajota chanel mat lumiere siandien,konsistencija man labai patinka,skista,lengvai tepasi thumbup.gif bet nepataikiau su atspalviu cray.gif  cray.gif  cray.gif norejau pigiau nupirkt,o dabar stoves ji pas mane,ir reikes vel kazka ieskoti verysad.gif geriau buciau kristuteje nusipirkus doh.gif

Kokį atspalvį pirkai? Iš kur užsisakinėjai pigiau?
Man viskas labai aktualu, nes irgi galvoju užsisakyt biggrin.gif

Gal kuri esat turėjus Mat Lumiere 20nr. ir Parure Extreme 02nr., ir galėtumėt palyginti šias spalvas? Nes galvoju užsakinėt 20nr. Mat Lumiere, bet bijau, kad atspalvis nebūtų per tamsus, nes Parure 02nr. man per tamsi buvo unsure.gif
Būčiau labai dėkinga, jei kas pagelbėtų šituo klausimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 01 balandžio 2009 - 10:32
QUOTE(Finna @ 2009 04 01, 10:31)
Kokį atspalvį pirkai? Iš kur užsisakinėjai pigiau?
Man viskas labai aktualu, nes irgi galvoju užsisakyt biggrin.gif

Gal kuri esat turėjus Mat Lumiere 20nr. ir Parure Extreme 02nr., ir galėtumėt palyginti šias spalvas? Nes galvoju užsakinėt 20nr. Mat Lumiere, bet bijau, kad atspalvis nebūtų per tamsus, nes Parure 02nr. man per tamsi buvo unsure.gif
Būčiau labai dėkinga, jei kas pagelbėtų šituo klausimu 4u.gif

6.0 cedar is ebay,apsiejo 116lt,bet ten tik tamsesni atspalviai schmoll.gif kazkaip ziurejau,kad ne tokia tamsi atrode,o realybeje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 04 01, 10:54)
6.0 cedar is ebay,apsiejo 116lt,bet ten tik tamsesni atspalviai schmoll.gif kazkaip ziurejau,kad ne tokia tamsi atrode,o realybeje doh.gif

Aš tai Kristianoj apsižiūrėjau, kad man ir 30nr. gerokai per tamsus, o jis mūsų parduotuvėse šviesiausias doh.gif Didesnių numerių jau net nebebandžiau irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikos, krempudrų mėgėjos smile.gif
Atėjau pasiguosti. Niekada nenaudojau pudros, nes su oda nebuvo problemų ir visada buvau įsitikinus, kad krempudros tik gadina odą, ypač jaunam amžiuje. Ir gyvenau laiminga smile.gif Prieš keletą mėnesių sugalvojau kad gal jau laikas nusipirkt, nes amžius nebe -niolika. Nuėjau į pirmą pasitaikiusią kosmetikos parduotuvę, pasiimiau vieną iš brangiausių produktų, kaip man tada atrodė, gero gamintojo (MaxFactor). Dabar paskaičiau jūsų kalbas forume kad čia laikoma piguva ir jeigu kainavo mažiau negu 100lt, tai gero nelauk... Tai dabar sėdžiu ir pykstu ant savęs, kad prieš pirkdama nepaskaičiau forumo, o dabar pinigai kaip į balą, neatsimenu kiek ten mokėjau, 60 ar 80lt... doh.gif
Blogiausia, kad kai neturiu patirties su pudrom, negaliu nuspręst kokia man tinka ar netinka... Va pvz ta MaxFactor - lyg ir gerai atrodo, bet kartais oda tarpuakyje ir skruostuose pašerpetoja. Ir nežinau ar čia nuo pudros, ar pudra tik išryškina ir tai visai nesusiję... Kaip suprantu, tai reiškia, kad mano oda sausa? Reiškia matinės pudros nelabai tinka? Bet kad blizgėtų irgi nesinori... Na žodžiu man atrodo tikras menas išsirinkti gerą pudrą ir daugelio metų patirties reikia, kad žinotum kas ir kaip.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 04 01, 13:06)
Sveikos, krempudrų mėgėjos smile.gif
Atėjau pasiguosti. Niekada nenaudojau pudros, nes su oda nebuvo problemų ir  visada buvau įsitikinus, kad krempudros tik gadina odą, ypač jaunam amžiuje. Ir gyvenau laiminga smile.gif Prieš keletą mėnesių sugalvojau kad gal jau laikas nusipirkt, nes amžius nebe -niolika. Nuėjau į pirmą pasitaikiusią kosmetikos parduotuvę, pasiimiau vieną iš brangiausių produktų, kaip man tada atrodė, gero gamintojo (MaxFactor). Dabar paskaičiau jūsų kalbas forume kad čia laikoma piguva ir jeigu kainavo mažiau negu 100lt, tai gero nelauk... Tai dabar sėdžiu ir pykstu ant savęs, kad prieš pirkdama nepaskaičiau forumo, o dabar pinigai kaip į balą, neatsimenu kiek ten mokėjau, 60 ar 80lt...  doh.gif
Blogiausia, kad kai neturiu patirties su pudrom, negaliu nuspręst kokia man tinka ar netinka... Va pvz ta MaxFactor - lyg ir gerai atrodo, bet kartais oda tarpuakyje ir skruostuose pašerpetoja. Ir nežinau ar čia nuo pudros, ar pudra tik išryškina ir tai visai nesusiję... Kaip suprantu, tai reiškia, kad mano oda sausa? Reiškia matinės pudros nelabai tinka? Bet kad blizgėtų irgi nesinori... Na žodžiu man atrodo tikras menas išsirinkti gerą pudrą ir daugelio metų patirties reikia, kad žinotum kas ir kaip....  doh.gif

nesupykit aisku bet cia visiska nesamone parasete doh.gif prie ko cia ta kaina doh.gif zinoma jei gali sau leisti isigyti pudryte brangesne tai puiku, bet kad sakyti kad jei pudra nekainavo virs 100lt tai ji bus bloga tai visiska nesamone... pirmiausia issiaiskinkite kokia jusu oda bei ko norite is pudros: ar kad maskuotu, ar kad tik spalvyte sulygintu, ar kad butu matine ar ne, o jau tada i paieskas....pvz as krempudrta jau senokai naudoju bet dar pacios paciausios neatradau o esu isbandziusi ir pigesnes ir brangesnes ir kaina cia ne prie ko, nes nebutina pirkti brangiausias, kad tiktu, svarbu atrasti kas odai jusu tiks, jos netemps, nekims poru, neatrodys kaip kauke ir t.t. cia jau pagal jusu norus bei poreikius, o tai gali kainuoti ir 30lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 04 01, 13:21)
nesupykit aisku bet cia visiska nesamone parasete doh.gif  prie ko cia ta kaina doh.gif  zinoma jei gali sau leisti isigyti pudryte brangesne tai puiku, bet kad sakyti kad jei pudra nekainavo virs 100lt tai ji bus bloga tai visiska nesamone... pirmiausia issiaiskinkite kokia jusu oda bei ko norite is pudros: ar kad maskuotu, ar kad tik spalvyte sulygintu, ar kad butu matine ar ne, o jau tada i paieskas....pvz as krempudrta jau senokai naudoju bet dar pacios paciausios neatradau o esu isbandziusi ir pigesnes ir brangesnes ir kaina cia ne prie ko, nes nebutina pirkti brangiausias, kad tiktu,  svarbu atrasti kas odai jusu tiks, jos netemps, nekims poru, neatrodys kaip kauke ir t.t. cia jau pagal jusu norus bei poreikius, o tai gali kainuoti ir 30lt smile.gif

Aš jokiu būdu ne pyktis čia atėjau smile.gif Aš suprantu kad kiekvienos moters oda yra kitokia, reikia rinktis individualiai, etc, aš su tuo nesiginčiju. Tiesiog perskaičiau visą temą ir tikrai nuomonės vyrauja būtent tokios, kad už tokią kainą geros pudros nelabai yra. Gal jūs taip iš tiesų ir negalvojate, bet žmogui iš šalies susidaro toks vaizdas ir kyla mintis kaip čia tos pudros atsikratyti kad galėčiau nusipirkti naują geresnę. Rimtai, baisiai užsinorėjau smile.gif
Atsakyti
Sutinku su Ramintėlė 24 drinks_cheers.gif Esu turejusi L'Oreal pudra, mano veidui puikiai tiko, graziai atrorde ir kaina nedidele bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 04 01, 13:37)
Aš jokiu būdu ne pyktis čia atėjau smile.gif Aš suprantu kad kiekvienos moters oda yra kitokia, reikia rinktis individualiai, etc, aš su tuo nesiginčiju. Tiesiog perskaičiau visą temą ir tikrai nuomonės vyrauja būtent tokios, kad už tokią kainą geros pudros nelabai yra. Gal jūs taip iš tiesų ir negalvojate, bet žmogui iš šalies susidaro toks vaizdas ir kyla mintis kaip čia tos pudros atsikratyti kad galėčiau nusipirkti naują geresnę. Rimtai, baisiai užsinorėjau smile.gif

aisku supratau..... na pirmiausia issiaiskinkite koks jusu odos tipas, ko norite is pudros o jau tada i paieskas, juk kiekvienos odele individuali ir kas puikiai tiko 1 gali visiskai nepatikti, netikti jums.... na pvz man siuo metu labai patinka ir tinka Guerlain parure extreme bet mano oda misri i riebuma, o jus lyg rasete kad jusu turbut sausa todel galite isbandyti parure aqua, taip pat labai nebloga sausai odelei yra Dior sculp arba Chanel vitalumier arba innocence.... taciau cia tik mano siulymai galbut kita mamyte parasys kad kaip tik jai sios pudrytes ispudzio nepaliko ir kazka kita pasiulys, sakau cia labai individualu todel bandykite, ieskokite kol atrasite kas jums paciai tiks ir patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 04 01, 13:52)
aisku supratau..... na pirmiausia issiaiskinkite koks jusu odos tipas, ko norite is pudros o jau tada i paieskas, juk kiekvienos odele individuali ir kas puikiai tiko 1 gali visiskai nepatikti, netikti jums.... na pvz man siuo metu labai patinka ir tinka Guerlain parure extreme bet mano oda misri i riebuma, o jus lyg rasete kad jusu turbut sausa todel galite isbandyti parure aqua, taip pat labai nebloga sausai odelei yra Dior sculp arba Chanel vitalumier arba innocence.... taciau cia tik mano siulymai galbut kita mamyte parasys kad kaip tik jai sios pudrytes ispudzio nepaliko ir kazka kita pasiulys, sakau cia labai individualu todel bandykite, ieskokite kol atrasite kas jums paciai tiks ir patiks mirksiukas.gif

Ačiū už patarimus 4u.gif ieškosiu sau tinkamiausios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 04 01, 14:06)
Ačiū už patarimus 4u.gif  ieškosiu sau tinkamiausios  smile.gif

Is vieno karto pataikyt sau idealiai tinkancia pudra turbut misija neimanoma 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau nauja pudra GIVENCHY MatMate Fluid Foundation bigsmile.gif Patiko, nes skyta,labai lengvai dengiasi, vidutiniskai maskuojanti, sutiekia veidui matini efekta thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 01 balandžio 2009 - 14:28