Įkraunama...
Įkraunama...

Schwarzkopf

QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 26, 10:19)
Na niekas man neatsakė, bet šampūną vistiek nusipirkau smile.gif tą raudoną, repair rescue smile.gif bent kolkas esu labai patenkinta, taupiai naudojasi, plaukai švelnūs smile.gif
Kvapas šiek tiek intensyvus, bet kentėt galima biggrin.gif
--------------------------
Ir dar labai noriu pagirti Bonacure Light Volume kondicionierių, tikrai labai papurena plaukus, per visą ilgį plaukai apimties įgauna, gražiai krenta wink.gif minusas - nepalengvina šukavimo, tad kas turi bėdų su plaukų vėlimųsi, netiks manau, nes mano nesiveliančius plaukus ir tai pavelia smile.gif
foto

turejau šampūna su raudona etikėte,dažytiems plaukams,bet man jis nelabai tiko,labai sunkei plaukai išaišukuodavo,gerai kad pirkau mazesni kieki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 06 17, 10:34)
Mergaitės atėjau pagirti šios priemonės:
user posted image
Naudoju porą savaičių - mano plaukams jis labai patinka  thumbup.gif Plaukai ilgi tiesūs, šviesiai dažyti. Jis padaro plaukus glotnius, tačiau nesulipina ir lieka vistiek purūs. Labai džiaugiuosi išbandžius, bus kartojamas nekartą  thumbup.gif

Sitas daiktas man irgi laabai patinka sunaudojau 3 bonkas, ir sugalvojau pakeisti , nusipirkau Milk Shake , bet nieko ciudniau, sakiau vel grysiu prie sio schwarzkopf.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 13, 00:21)
Gal butu atsiliepimu apie siuos produktus smile.gif
Schwarzkopf Profesional. Bonacure Repair Rescue Treatment

Labas, o tas rescue treatment kaip, nepurina plaukų? Turiu ir taip tokius "220V" plaukus, tai jei dar šampūnas suteikia apimties, visai nesusitvarkau..
Atsakyti
labai patiko sampunas ir kauke sausiem plaukam, plaukus sudrekina, isplauti plaukai svelnus. kauke tokia neskysta, tik man greit baiges, plaukai lb sugeria ja. dar lb fainai, kad kauke uztenka palaikyt 1min.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gal būtų atsiliepimų apie šį?
user posted image
Atsakyti
o as naudoju My Webpage si pirskikli, tai man jis labai fainutis smile.gif
o siandien nusipirkau My Webpage, bandysim:))))
Atsakyti
up

domina plauku kaukes is prpf seriju. gal kas naudojo ir gali pakomentuot?
Atsakyti
Esu kelias dėžutes šių sunaudojus : http://www.brightonb...ent_6oz_bbs.jpg , tai tikrai labai patiko. Plaukai blizga, slidūs ir švelnūs. smile.gif
Taip pat, iš šios serijos turiu purškiamą kondicionierių: http://beautyzip.com...00916053813.jpg, tai nieko toks visai, paprastas, kažko ypatingo nedaro. Man daug geresnis šis: http://www.fixatilld...ioner_200ml.jpg mano pats mėgstamiausias, nes labai blizga plaukai nuo jo ir nesišiaušia. Tikrai geras dalykėlis, nuolatinis pirkinys. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackSwan: 27 vasario 2011 - 17:59
Gal kas naudoja BLOND ME serija? esu labai sviesiu plauku, turiu sampuna warm blond, tai ar nenutamsins man plauku, nenugeltonuos? gal kas bandet?
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 06 17, 11:59)
turejau šampūna su raudona etikėte,dažytiems plaukams,bet man jis nelabai tiko,labai sunkei plaukai išaišukuodavo,gerai kad pirkau mazesni kieki 4u.gif

o man sis sampunas kaip tik labai tinka. jokio kito pastaruoju metu nenaudoju, plaukai mano ilgi, ir isiplovus labai gerai isissukuoja. matyt atitaikiau sampuna:)
Atsakyti
Sveikutės, flirt.gif
Gal žinote, kuriuose dar salonuose( be Schwarzkopf Professional grožio salono ir Carolina Make Up Studio) dažo su Schwarzkopf Professional dažais? mastau.gif
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 04 15, 18:35)
Gal kas naudoja BLOND ME serija? esu labai sviesiu plauku, turiu sampuna warm blond, tai ar nenutamsins man plauku, nenugeltonuos? gal kas bandet?

as turiu blond me serija, turiu sampuna, turiu nenuplaunama kondicionieriu ir kaukyte smile.gif niu ka as galiu pasakyti, man jie super smile.gif pries tai labai velesi plaukai, kai pradejau kondicionieriu purksti plaukai kaip silkas, graziai krenta, apie velimasi jau seniausiai uzmirsau smile.gif del sampuno net nezinau ka pasakyti, as esu sruoginta blondina, net nepagalvojau kad jis geltonint juos gali ar ka, as bent jau tikrai nepastebejau smile.gif
Atsakyti