Mama vakar buvo Mados angare (Vilniuj), tai neliko sužavėta... bardakų bardakas, ten eit nebent šiaip bim bam ko nors paieškoti, nes ieškodama marškinėlių turi peržiūrėti krūvas kitokių rūbų
vis gi rado sūnėnui marškinius, baltus, naujus dar su kartonu - 5 Lt, po uniforma jam reikėjo kaip tik tokių proginių
QUOTE(*liu @ 2013 03 07, 12:21)
apie skalbimą pasisakiau kitoje temoje
o vėdinti mėginkite pakabinus gryname ore, arba lieka sausas valymas valykloje
avalynę SH perku tik visiškai naują arba labai labai geros būklės (t.y. tik su matavimosi žymėmis), tai tokiu vidų išdezinfekuoju, pavalau drėgna servetėle, spirituota, jei matau, kad nesusigadins; jei medžiaginiai - tada skalbiu
bet vat odinių rūbų - tikrai neskalbiu
Buvau aš šiandien tam Drabužių pasauly Tuskulėnų gatvėj
kainos
vyriški marškiniai DĖVĖTI 42 LT
vaikška kūdikiui striukytė 46 lt
kosmosas
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 09, 18:15)
Buvau aš šiandien tam Drabužių pasauly Tuskulėnų gatvėj
kainos
vyriški marškiniai DĖVĖTI 42 LT
vaikška kūdikiui striukytė 46 lt
kosmosas 
Tipo dėvėtų drabužių pardė, o kainos tai kaip naujų vos ne
Nuvažiavom į aprangos išparduotuvę, firminiai marškiniai nuo 30 Lt.
O Pasaulio drabužiuose 44 Lt
Beje kad įsitikinti, pažiūrėkit į etiketę ant manekeno Tuskulėnų g., aprengtas languotais juodai/pilkai/baltais marškiniais, kurių kaina 44 lt
O Pasaulio drabužiuose 44 Lt
Humanoje Šiauliuose visi naujos siuntos rūbai kainuoja po 12 LT , o po to jau kas kiek laiko kaina krenta kol būna viskas po litą.
Kokybės negaliu įvertinti nes porą kart užtaikiau tai neradau ko norėjau. Daugiausia žmonės per naują siuntą šluoja kaldras, pledus ir batus.
Anksčiau ir čia būdavo visokių kainų. Ir gan brangios prekės, po kelias dešimtis litų kainuodavo, bet ir tas iššluodavo.
Kokybės negaliu įvertinti nes porą kart užtaikiau tai neradau ko norėjau. Daugiausia žmonės per naują siuntą šluoja kaldras, pledus ir batus.
Anksčiau ir čia būdavo visokių kainų. Ir gan brangios prekės, po kelias dešimtis litų kainuodavo, bet ir tas iššluodavo.
Kada Humanose Kaune prasideda išpardavimai? (po 12lt ir t.t.)
QUOTE(wwwes @ 2013 03 21, 09:48)
gal nuo 25 dienos???
man reikėjo kelių medžiagėlių ir pledų dekorui ir kepurėm, nuėjau į Humaną, pledas DĖVĖTAS 15-25 lt
išsiverčiau su Maximos nauju už 5.99 lt. 1x1 m, Maximos 1x1.5 m.
QUOTE(patiko @ 2013 03 21, 14:06)
Įdomu kada po penki litus tiksliai, ar nuo šeštadienio ar nuo penktadienio bus
QUOTE(AniMi @ 2013 03 24, 12:50)
paprastai šeštadienį po 5 paleidžia