Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių parduotuvės

Mama vakar buvo Mados angare (Vilniuj), tai neliko sužavėta... bardakų bardakas, ten eit nebent šiaip bim bam ko nors paieškoti, nes ieškodama marškinėlių turi peržiūrėti krūvas kitokių rūbų doh.gif vis gi rado sūnėnui marškinius, baltus, naujus dar su kartonu - 5 Lt, po uniforma jam reikėjo kaip tik tokių proginių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2013 03 07, 12:21)
o kaip išvalyti tą dezinfekcinių priemonių dvoką iš odos/jos pakaitalų gaminių? g.gif

apie skalbimą pasisakiau kitoje temoje ax.gif

o vėdinti mėginkite pakabinus gryname ore, arba lieka sausas valymas valykloje g.gif
avalynę SH perku tik visiškai naują arba labai labai geros būklės (t.y. tik su matavimosi žymėmis), tai tokiu vidų išdezinfekuoju, pavalau drėgna servetėle, spirituota, jei matau, kad nesusigadins; jei medžiaginiai - tada skalbiu smile.gif
bet vat odinių rūbų - tikrai neskalbiu smile.gif
Atsakyti
Buvau aš šiandien tam Drabužių pasauly Tuskulėnų gatvėj unsure.gif kainos blink.gif vyriški marškiniai DĖVĖTI 42 LT blink.gif vaikška kūdikiui striukytė 46 lt blink.gif kosmosas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 09, 18:15)
Buvau aš šiandien tam Drabužių pasauly Tuskulėnų gatvėj  unsure.gif kainos  blink.gif vyriški marškiniai DĖVĖTI 42 LT  blink.gif vaikška kūdikiui striukytė 46 lt  blink.gif kosmosas  doh.gif

Tipo dėvėtų drabužių pardė, o kainos tai kaip naujų vos ne doh.gif Kas tokiuose gali pirkt schmoll.gif
Atsakyti
Nuvažiavom į aprangos išparduotuvę, firminiai marškiniai nuo 30 Lt.
O Pasaulio drabužiuose 44 Lt blink.gif Beje kad įsitikinti, pažiūrėkit į etiketę ant manekeno Tuskulėnų g., aprengtas languotais juodai/pilkai/baltais marškiniais, kurių kaina 44 lt doh.gif
Atsakyti
Humanoje Šiauliuose visi naujos siuntos rūbai kainuoja po 12 LT , o po to jau kas kiek laiko kaina krenta kol būna viskas po litą.
Kokybės negaliu įvertinti nes porą kart užtaikiau tai neradau ko norėjau. Daugiausia žmonės per naują siuntą šluoja kaldras, pledus ir batus.
Anksčiau ir čia būdavo visokių kainų. Ir gan brangios prekės, po kelias dešimtis litų kainuodavo, bet ir tas iššluodavo.
Atsakyti
Kada Humanose Kaune prasideda išpardavimai? (po 12lt ir t.t.) g.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwes @ 2013 03 21, 09:48)
Kada Humanose Kaune prasideda išpardavimai? (po 12lt ir t.t.)  g.gif

gal nuo 25 dienos??? g.gif nes nuo ryt viskas uz puse kainos...
Atsakyti
man reikėjo kelių medžiagėlių ir pledų dekorui ir kepurėm, nuėjau į Humaną, pledas DĖVĖTAS 15-25 lt doh.gif išsiverčiau su Maximos nauju už 5.99 lt. 1x1 m, Maximos 1x1.5 m.
Atsakyti
QUOTE(wwwes @ 2013 03 21, 09:48)
Kada Humanose Kaune prasideda išpardavimai? (po 12lt ir t.t.)  g.gif

CIA raso kada kokios akcijos
Atsakyti
QUOTE(patiko @ 2013 03 21, 14:06)
CIA raso kada kokios akcijos

Įdomu kada po penki litus tiksliai, ar nuo šeštadienio ar nuo penktadienio bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2013 03 24, 12:50)
Įdomu kada po penki litus tiksliai, ar nuo šeštadienio ar nuo penktadienio bus  ax.gif

paprastai šeštadienį po 5 paleidžia rolleyes.gif
Atsakyti