Mano įspūdis apie savanorių mados angarą irgi nekoks.
Verkių angare mėgstu ieškoti ir rasti gerų dalykiukų daiktų, rankinių, namų apyvokos dalyse. O čia visiški niekniekiai sukrauti ir kainos nežinia už ką didelės jų. Juk kątik atsidarė, maniau rinko daiktelius ką išstatyt.. O čia toks įspūdis mažai lankomos nykios tamsios krautuvėlės.
Žiūrėjau pagrinde vaikiškus, kai man reik visai mažų arba 6 metei tai na, yra drabužių, bet kaip maikė taip ir 3 litai, tai kaip kūdkiui jau ir daugoka rodos. Šliaužtų po 50 c kaip parko angare būdavo nėra..
Buvo keletas su etiketėm rūbelių, bet kaina jų 7, 12 litų..
Norėjau striukytės pavasariui šešiametei, ne tik kad nebuvo iš ko rinktis, bet neradau nei vienos.
Suaugusiems jei koks paltukas prie vilnos ar odos gulėjęs tai 20-30 litų, o sagos žiūri ne visos..
kūdikių batai visi po 7 litus. Už kai kurios atrodo daugoka.
Papuošalų visai nėra..
Nebevažiuosiu.
mjo
gal per daug naujai atidarytų parduotuvių vienu metu?
čiapolita ir savanorių
neužtenka asortimento
normalaus asortimento
Bet jei Šiaurės miestelyje suprastės kokybė ir pakils kainos
visiškas krachas bus angarui

gal per daug naujai atidarytų parduotuvių vienu metu?

Bet jei Šiaurės miestelyje suprastės kokybė ir pakils kainos

QUOTE(Tomienė @ 2013 03 02, 14:09)
O tu apie kurią Humaną?
žinau ten dvi - prie Savanorių žiedo ir Čiurlionio kampo, ar dar kur yra?
Sakė dar Čiurlionio g., link Vingio parko, nebloga berods Drabužių pasaulis. Įsivaizduoju maždaug kurioj vietoj, tai nebent su mašina, pėstute eit tolokai nuo viešo transporto

Sakė dar Čiurlionio g., link Vingio parko, nebloga berods Drabužių pasaulis. Įsivaizduoju maždaug kurioj vietoj, tai nebent su mašina, pėstute eit tolokai nuo viešo transporto

kur tas drabužių pasaulis nežinau, bet tas, kur yra prie Savanorių žiedo, tai visai nesužavėjo manęs, niekada ten nebeeinu

Čiurlionio g., nuo Humanos (ant kampo, prie Tauro kalno) einant link Vingio parko po dešine puse. Sako gerų daiktų yra

Alytiškės!
Pas jus Humanose nauja siunta? Planuoju ketvirtadienį užgriūti iš sostinės pas Jus
O gal patartumėme, kur geriausia iš sh apsilankyti? Noriu naujų siuntų

Pas jus Humanose nauja siunta? Planuoju ketvirtadienį užgriūti iš sostinės pas Jus

QUOTE(Jūros Deivė @ 2013 03 05, 14:59)
Alytiškės!

Aš ir grįžau iš Vilniaus į Alytų, mislyju apie Humaną, bet vis dar nenuėjau iki jos. Įdomu palyginti su Vilniaus prabanga.

Ir dar planuoju iki turgaus sh nueiti, ten visai gerų dalykų rasdavau

QUOTE(*liu @ 2013 03 05, 15:00)
Aš ir grįžau iš Vilniaus į Alytų, mislyju apie Humaną, bet vis dar nenuėjau iki jos. Įdomu palyginti su Vilniaus prabanga. 

Buvau prieš pusmetį Šiaulių humanoje, bet deja buvo paskutinė savaitė prieš naują siuntą, tai net nebuvo ką žiūrėti. Tad tikiuosi, nebus taip pat Alytuje

Nors iš vis, ar vyras leis be jo kur nors eiti. Žino, kad šį mėn. išleidau 600 lt h&m parsisiuntimams iš uk ir de, vakar 200 lt humanoje ir dar 600 lt išleidau akropolyje. Viskas rūbams. O tiesiog pasižvalgyti nemoku. Ehhh...

Alytiškės, atsiliepkite...

QUOTE(Jūros Deivė @ 2013 03 05, 15:48)
Buvau prieš pusmetį Šiaulių humanoje, bet deja buvo paskutinė savaitė prieš naują siuntą, tai net nebuvo ką žiūrėti. Tad tikiuosi, nebus taip pat Alytuje 
Nors iš vis, ar vyras leis be jo kur nors eiti. Žino, kad šį mėn. išleidau 600 lt h&m parsisiuntimams iš uk ir de, vakar 200 lt humanoje ir dar 600 lt išleidau akropolyje. Viskas rūbams. O tiesiog pasižvalgyti nemoku. Ehhh...

o naujai spintai pinigėlių pasilikote?

Man visos humanos, esančios mano mieste, nekelia susižavėjimo. Tiesiog prekės neatitinka tų kainų. Kas pigiau, tai net žiūrėti nesinoti, nudėvėti nutįsę, dažnai randu net skylių
. O kas patiktų, tai be 40/60/80 lt nenupirksi, o man tai jau per daug. Mačiau tokį prastutį megztuką už 80 lt ir prikabintas dar raštelis, tipo labai jau firminis ir naujas kainuoja 800 lt. Joks raštelis manęs nesužavės....
O kiek maždaug pas jus kainuotų šios liemenės/tunikos????

QUOTE(Tomienė @ 2013 03 01, 22:11)
Vilnietės, kaip aš pamiršau
Ale plotai kokie
manau didesnė bus nei MA Š.miestelyje
http://sphotos-c.ak....607788764_n.jpg

Ale plotai kokie

http://sphotos-c.ak....607788764_n.jpg
QUOTE(leonila @ 2013 03 05, 17:50)
Nea, spinta milžiniška, bet prieš mėnesius 3 kokius dovanojau vienai forumietei 6 maišus drabužių, batų ir rankinių. Bręsta naujas reikalas

Mmm dovanos. Norėčiau dovanų
Žinot mano svajonė turėt atskirą kambarį rūbam ir batam... Na tą kambarį kaip spintą pasidaryt
Ir aišku turėt labai daug rūbų ir batų

Žinot mano svajonė turėt atskirą kambarį rūbam ir batam... Na tą kambarį kaip spintą pasidaryt

QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 03 05, 18:10)
čia kur tokios kainos?

Humanose tai brangu, einu prie progos tik kai būna 50%, ar 10-5-3-2 Lt
O va Mados angare visai gražios suknelės 8-15 lt, brangesnių kaip ir nemačiau

O suknelių yra ir uch