Penktadienį Panevėžy apsiprekinau, bet jau nebe kažkas buvo po 39Lt/kg. Batų nėr, rankinės nudrožtos. Pirmadienį matyt pildys parduotuvę, o antradienį atsidarys su naujom prekėm.
taigi, sakyčiau, būtų tikslinga nebent į Kleve esančius "pasaulio drabužius" užbėgt, ten pirmadienį 3Lt, antradienį 2Lt, geresnės kokybės drabužiams -50 ar 30proc.
taigi, sakyčiau, būtų tikslinga nebent į Kleve esančius "pasaulio drabužius" užbėgt, ten pirmadienį 3Lt, antradienį 2Lt, geresnės kokybės drabužiams -50 ar 30proc.
Kaune Urmo bazese atsidare Rubija!

QUOTE(Cherryll @ 2014 10 13, 17:30)
Aciu mergaites,aisku rubijoj bus kosmines kainos naujos siuntos,
bet,ai vistiek uzsuksiu
ir i kleva uzsuksiu,gal dar i humanke...nors nelabai man ji patinka.

Kas tas klevas?

Sveikos.
Kalbat apie Panevėžio ,,Rubiją'' (kuri mano mėgstamiausia apsipirkinėjimo vieta patapo nuo pat atidarymo), o kaip su Vilniaus ? Ar ten keičiasi kainos irgi antradieniais? Gal kas gali pasakyti, kokia šiuo metu yra kaina Vilniuje? Tiesiog norėtųsi orientuotis, kada verta jau įkelti koją ten
Kalbat apie Panevėžio ,,Rubiją'' (kuri mano mėgstamiausia apsipirkinėjimo vieta patapo nuo pat atidarymo), o kaip su Vilniaus ? Ar ten keičiasi kainos irgi antradieniais? Gal kas gali pasakyti, kokia šiuo metu yra kaina Vilniuje? Tiesiog norėtųsi orientuotis, kada verta jau įkelti koją ten

Sveikutės, pasidalinkit apie skudurynus kaune,atsiliepimus jeigu tokių turit parašykit ir aiškiai kokia parduotuvė ir kur.
Pasidalinkit mielosios savo patirtim ir žiniomis �� aš pati žinau tik vilijampoles turgui,ten galima rast nemažai gerų drabužių tik reik turet laiko knistis,bet kai su vaiku visad važiuoju nelabai pavyksta �� taip pat retkarčiais užsuku i šilainiu turgu,bet ten tik dukrai perku,nes suaugusiams gan brangoka,bet jei ką gražaus randu pasiimu �� ir bazėse jū net kelios,daugiausia geltonam sandely,bet ten mazai ka apvaikštau ��
Pasidalinkit mielosios savo patirtim ir žiniomis �� aš pati žinau tik vilijampoles turgui,ten galima rast nemažai gerų drabužių tik reik turet laiko knistis,bet kai su vaiku visad važiuoju nelabai pavyksta �� taip pat retkarčiais užsuku i šilainiu turgu,bet ten tik dukrai perku,nes suaugusiams gan brangoka,bet jei ką gražaus randu pasiimu �� ir bazėse jū net kelios,daugiausia geltonam sandely,bet ten mazai ka apvaikštau ��
merginos sakykit ar savanoriuose dar veikia humana, aciu
noriu vaikinui 164 cm ugio striuke nupirkti pavasariui....

QUOTE(georgiana @ 2015 03 09, 08:11)
merginos sakykit ar savanoriuose dar veikia humana, aciu
noriu vaikinui 164 cm ugio striuke nupirkti pavasariui....

virš Batų kalno tikrai yra

Humanos nuolaidų niekas nežinot?