Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių parduotuvės

pravažiuojant mačiau, kad nauja siunta 14d.
Atsakyti
Penktadienį Panevėžy apsiprekinau, bet jau nebe kažkas buvo po 39Lt/kg. Batų nėr, rankinės nudrožtos. Pirmadienį matyt pildys parduotuvę, o antradienį atsidarys su naujom prekėm.
taigi, sakyčiau, būtų tikslinga nebent į Kleve esančius "pasaulio drabužius" užbėgt, ten pirmadienį 3Lt, antradienį 2Lt, geresnės kokybės drabužiams -50 ar 30proc.
Atsakyti
Kaune Urmo bazese atsidare Rubija! 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites,aisku rubijoj bus kosmines kainos naujos siuntos, doh.gif bet,ai vistiek uzsuksiu lotuliukas.gif ir i kleva uzsuksiu,gal dar i humanke...nors nelabai man ji patinka.
Atsakyti
QUOTE(Cherryll @ 2014 10 13, 17:30)
Aciu mergaites,aisku rubijoj bus kosmines kainos naujos siuntos, doh.gif  bet,ai vistiek uzsuksiu lotuliukas.gif  ir i kleva uzsuksiu,gal dar i humanke...nors nelabai man ji patinka.

Kas tas klevas? biggrin.gif
Atsakyti
Klevas-tai toks a le prekybcentris-yra maxima,dar kelios parduotuveles,pavadinimas tai likes nuo senu laiku kai Klevas buvo didziausias gal ir vienintelis Panevezyje prekybos centras kur vaziuodavom pirkti visko-baldu,indu,rubu,batu... lotuliukas.gif dabar irgi apsipirkt arba i zvalgyba bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos.

Kalbat apie Panevėžio ,,Rubiją'' (kuri mano mėgstamiausia apsipirkinėjimo vieta patapo nuo pat atidarymo), o kaip su Vilniaus ? Ar ten keičiasi kainos irgi antradieniais? Gal kas gali pasakyti, kokia šiuo metu yra kaina Vilniuje? Tiesiog norėtųsi orientuotis, kada verta jau įkelti koją ten biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, pasidalinkit apie skudurynus kaune,atsiliepimus jeigu tokių turit parašykit ir aiškiai kokia parduotuvė ir kur.
Pasidalinkit mielosios savo patirtim ir žiniomis �� aš pati žinau tik vilijampoles turgui,ten galima rast nemažai gerų drabužių tik reik turet laiko knistis,bet kai su vaiku visad važiuoju nelabai pavyksta �� taip pat retkarčiais užsuku i šilainiu turgu,bet ten tik dukrai perku,nes suaugusiams gan brangoka,bet jei ką gražaus randu pasiimu �� ir bazėse jū net kelios,daugiausia geltonam sandely,bet ten mazai ka apvaikštau ��
Atsakyti
merginos sakykit ar savanoriuose dar veikia humana, aciu 4u.gif noriu vaikinui 164 cm ugio striuke nupirkti pavasariui....
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2015 03 09, 08:11)
merginos sakykit ar savanoriuose dar veikia humana, aciu 4u.gif noriu vaikinui 164 cm ugio striuke nupirkti pavasariui....

virš Batų kalno tikrai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Humanos nuolaidų niekas nežinot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2015 03 24, 12:13)
Humanos nuolaidų niekas nežinot?  ax.gif

http://www.humana.lt/ yra jų puslapyje mirksiukas.gif
Atsakyti