Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių parduotuvės

QUOTE(rasa* @ 2014 01 11, 15:08)
Daugiausiai apsiperku sveriamose dėvėtų rūbų parduotuvėse, kai vardinį rūbą galima nusipirkti už kelis litus, bet tose parduotuvėse kur rūbai įkainuoti, tai firminių rūbų kainos kartais būna už proto ribų. Mano mylimiausia pigiuškė "Rubija" Klaipėdoj 4u.gif

aš nelabai suprantu kaip su tom sveriamom?.. ta prasme perkat kate maiše, tik nusipirkę pamatot ką nusipirkot, ar prisirenkat drabužių - Jums pasveria - ir Jūs susimokat? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2014 01 11, 22:23)
aš nelabai suprantu kaip su tom sveriamom?.. ta prasme perkat kate maiše, tik nusipirkę pamatot ką nusipirkot, ar prisirenkat drabužių - Jums pasveria - ir Jūs susimokat?  unsure.gif

Drabuziai tiesiog sukabinti kaip ir visur ju prisirinkus pasveria, ir susimoki. Taip pat ten yra svarstykles, galima patiems pasisverti ir isivertinti kaina, pvz. verta pirkti ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jussstute @ 2014 01 13, 12:32)
Drabuziai tiesiog sukabinti kaip ir visur ju prisirinkus pasveria, ir susimoki. Taip pat ten yra svarstykles, galima patiems pasisverti ir isivertinti kaina, pvz. verta pirkti ar ne smile.gif

Čia tik gal pas Jus, Kaune nera tokio?
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2014 01 13, 15:53)
Čia tik gal pas Jus, Kaune nera tokio?

Budavo Raudondvary, vaziuojant link medelyno (nezinau ar dar yra), ir Garliavoj universalinej yra toks skudurynas, kai knisiesi dezese sumestose rubu kruvose ir uz issirinktus rubus moki uz kg kaina. Kad butu sukabinti ir parduodami uz kg kaina neteko matyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jussstute @ 2014 01 13, 10:32)

Buvau uzsukusi I Rubija, Vilniuje, Kalvariju gatveje. Bet zinokite, kaina isgasdino, 119 lt uz kg blink.gif blink.gif blink.gif
ieskojau sukneles, prekiu zenklai geri, bet kad nei viena netiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bozena83: 19 sausio 2014 - 18:44
QUOTE(Bozena83 @ 2014 01 19, 18:43)
Buvau uzsukusi I Rubija, Vilniuje, Kalvariju gatveje. Bet zinokite, kaina isgasdino, 119 lt uz kg blink.gif  blink.gif  blink.gif
ieskojau sukneles, prekiu zenklai geri, bet kad nei viena netiko biggrin.gif

tai ten po asortimento atnaujinimo būna berods 159lt/kg smile.gif
tuomet suknutė gaunasi ~50-80lt....

O kiekvieną savaitę kaina krenta, iki 39lt/kg ar 59lt/kg

Bet šiaip brangi čia parduotuvė visumoje... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kartais apsilankau Humanoj thumbup.gif tai tik maikutes ir sukneles man praeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2014 01 20, 14:44)
tai ten po asortimento atnaujinimo būna berods 159lt/kg smile.gif
tuomet suknutė gaunasi ~50-80lt....

O kiekvieną savaitę kaina krenta, iki 39lt/kg ar 59lt/kg

Bet šiaip brangi čia parduotuvė visumoje...  drinks_cheers.gif

taip, labai brangi. va seniau buvo gyvenimas, rūbai aišku ne vardiniai, bet ale aš šeštadieniais kai važinėdavau, rūbai būdavo 9 lt/kg wub.gif
o dabar doh.gif mano vaikui nereikia tarkim vardinių triusikų už kokius 10 lt. užtektų ir paprastų apie 1 lt kainuojančių verysad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Atradau labai fainą nedidelę dėvėtų drabužių parduotuvę rinktinės g. netoli Kalvarijų turgaus. Durys šalia akvariumų parduotuvės. Berods 46 namas. Pigūs rūbai ar drabužiai užrašyta..Nusipirkau gerų kokybiškų drabužėlių: suknelių, chalatuką (Victoria Secret), megztukų ir daug kitų dalykėlių yra. Kainos tai super, už marks & spencer suknelę sumokėjau 30lt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir pardavėja labai maloni, padėjo, nes ten nedaug vietos, bet daug rubelių smile.gif rekomenduoju thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sakykite siauliuose kurioje humanoje butu galima su vezimu be problemu ivaziuoti? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2014 04 30, 11:41)
sakykite siauliuose kurioje humanoje butu galima su vezimu be problemu ivaziuoti?  g.gif  biggrin.gif

Problema ir man lotuliukas.gif Tenka su nešyne arba į kitas panašias kaip Gausa Rūdės g..
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2014 01 13, 15:51)
Budavo Raudondvary, vaziuojant link medelyno (nezinau ar dar yra), ir Garliavoj universalinej yra toks skudurynas, kai knisiesi dezese sumestose rubu kruvose ir uz issirinktus rubus moki uz kg kaina. Kad butu sukabinti ir parduodami uz kg kaina neteko matyti  schmoll.gif

Raudondvary jau senai nėra, gal pora metų, aš anksčiau irgi ten važiuodavau, buvo 1-2 Lt./kg, bet nerealiai nebūdavo ten kažko super gero.
O kiek Garliavoj kg?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 01 birželio 2014 - 23:57