QUOTE(Shlipse @ 2009 03 15, 17:31)
Lady Dy,jeigu nori galiu nupirkti Vilniuje tu bombu nuo kurmiu,atsiusciau pastu.jeigu tinka,parasyk i az savo adresiuka.rytoj nedirba zalioji stotele prie turgaus,bet antradieni uzsukciau.
Klausai,kai apsiprekinsi isimink prasaom pavadinima a jo ir imesk.PPPPLLLLLLLYYYYYYYYZZZZZ

QUOTE(saintlina @ 2009 03 15, 16:28)
Na ką, einu sėt pomidorų

As irgi geltonas paprikas pasisejau...

Ir dar... tik nemirkit is juoko ...

kai pasejau mazai,neisdygo,kai pasejau daugiau islindo beveik visi.cia mano mazieji pomidoriukai balkoniniai vazoniniai,dabar sedziu kaip avis ir ziuriu i tuos sudygusius ir mastau ka man daryti.jegu atsiras Vilniuje norinciu,tai kisu i indelius,toliau augti.atvaziuosite pasiimti kai galesite.
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 15, 19:09)
kai pasejau mazai,neisdygo,kai pasejau daugiau islindo beveik visi.cia mano mazieji pomidoriukai balkoniniai vazoniniai,dabar sedziu kaip avis ir ziuriu i tuos sudygusius ir mastau ka man daryti.jegu atsiras Vilniuje norinciu,tai kisu i indelius,toliau augti.atvaziuosite pasiimti kai galesite.
nieko atsiras tikrai norinciu

QUOTE(AveM @ 2009 03 15, 20:04)

QUOTE(marfa @ 2009 03 15, 17:45)
gal ir geri, niekad neauginau

QUOTE(marfa @ 2009 03 15, 17:45)

As irgi geltonas paprikas pasisejau...

Ir dar... tik nemirkit is juoko ...

gyvenu tokiomis pat salygomis ir maniskiai puikiai dygsta.Kai pasesit uzdenkit porai dienu plevele,gaunas kaip pleveline ir jiems silta,bei uztenka dregmes

Papildyta:
QUOTE(AveM @ 2009 03 15, 19:04)
Ir gerai,toks sunelis drenazams tiks

QUOTE(AveM @ 2009 03 15, 19:04)

QUOTE(merga @ 2009 03 15, 20:31)
gyvenu tokiomis pat salygomis ir maniskiai puikiai dygsta.Kai pasesit uzdenkit porai dienu plevele,gaunas kaip pleveline ir jiems silta,bei uztenka dregmes 

QUOTE(marfa @ 2009 03 15, 20:47)

Kai bunam namuose tai isyldom iki 20-22*.Bet siaip namie vidutiniskai buna +15*.Kelis sykius per salcius kai buvom isvyke,tai buvo isvis vos+9*

pas mane is 12 balkoniniu pomidoru pakolkas tik 3 ter
jei visi taip "gausiai" dygs busiu ant bankroto ribos su daigiukais, o dar planuojam viena siltnami papildomai pomidorams sodint statyt