Sakykit, o kur dedat žemes, kuriose sodinot, kada jau išpikiuojat? Ar galima toje žemėje dar ką nors pasėt (dar nepasodinau agurkų, paprikų
)?

QUOTE(vardė @ 2009 03 25, 19:30)
Sakykit, o kur dedat žemes, kuriose sodinot, kada jau išpikiuojat? Ar galima toje žemėje dar ką nors pasėt (dar nepasodinau agurkų, paprikų
)?

as visada sugalvoju ka dar isodinti i tas pacias zemes

pasėjau tokias ryškiai žalias hibridines sėklytes, bet kol kas jos nejuda.. gal jas kaip nors specialiai paruošti prieš tai reikėjo? Pirmąkart tokias pataikiau nusipirkt

QUOTE(saintlina @ 2009 03 25, 23:06)
pasėjau tokias ryškiai žalias hibridines sėklytes, bet kol kas jos nejuda.. gal jas kaip nors specialiai paruošti prieš tai reikėjo? Pirmąkart tokias pataikiau nusipirkt 

jo visada leciau dygsta

QUOTE(saintlina @ 2009 03 25, 23:06)

gal per šalta tai ir nesudygsta

Aš savo sėklas daiginau vonioj, pas mus yra boileris metalinis kuris labai skleidžia šilumą, o dar aukštai ant lentynos pastačiau, tai pomidorai sudygo per 4 dienas, kitos gėlės net per 2 dienas išlindo, net pati nustebau, kad taip greit

QUOTE(AveM @ 2009 03 25, 23:15)
Pilnai merginas suprantu,as irgi labai nekantri,noriu,kad kuo greiciau isdygtu.Pasodinau ankstyvuosiud agurkus,tai pagaleliu pakrapstinejau paziureti
dygsta jos dygsta,bet as jau nekantrauju,taip ir su pomidorais.

as tik ryt agurkus ankstyvuosius sesiu, nes name mas mane sildomos grindys ir visada panasi siluma apie 21-22 tai viskas dygsta ir auga puikiai

QUOTE(AveM @ 2009 03 25, 23:26)
Pas mane su palangem sunkiau yra siauros ir po jomis radijatoriai.Tai kol daiginu labai gerai,o veliau kaip vista su visciukais su daigais nesiojuosi. 

cia visom su tais daigeliais tenka pasivaikscioti

QUOTE(AveM @ 2009 03 25, 23:26)
Pas mane su palangem sunkiau yra siauros ir po jomis radijatoriai.Tai kol daiginu labai gerai,o veliau kaip vista su visciukais su daigais nesiojuosi. 

pasinesioju ir as, vakar isnesiau pomidorus i pacia vesiausia vieta, kad sutvirtetu ir nestyptu

QUOTE(vassara @ 2009 03 25, 18:24)
aciu uz patarima
na reikes pabandyti, nors ir taip as ta indeli apsukus storu ranksluosciu, sakau, gal nuo lango saltis eina ir apdengus plevele ir dar laistau siltu vandeniu
na jei pagal tavo metoda nesudygs, sesiu is naujo sestadieni

na jei pagal tavo metoda nesudygs, sesiu is naujo sestadieni

O tu dar padaryk taip ,pasimk koki dantu krapstuka ir zemes pazarstyk, gal jie dygsta tik truputi leciau, as visada taip tikrinu ar yra ten gyvybes,o jei ten zeme sausa tai tuo paciu palaistau,kad sudrektu vidui,nes pas mane kazkokios durpes idomios neileidzia dregmes i vidu virsus jau pelyja ,o viduj sausa

Papildyta:
QUOTE(vardė @ 2009 03 25, 19:30)
)?

As tai jas ant tu paciu ispikiuotu daigeliu isbarstau ant virsaus.