QUOTE(blakstiena5 @ 2009 03 10, 22:37)
perziurejau siuloma puslapiuka ir issirinkau pomidoru greifrutas bei japoninis triufelis.

ir dar is kitu puslapiu kamila, Tamaris F1, Beta ir ka jus manot is mano iduoto sarasiuko mamai snd nupirkt....

vietoj Beta gavo Betalux, vietoj visu kitu pati isrinko Red cherry

Cia Skuode ieskojo...kur man rast ju?gal zinot?gal kuri esat is Mazeikiu ir zinot seklu parduotuve kur galeciau rast visas seklytes, nes reikia jau set

esu labai susirupinus,dabar tikras galvos skausmas yra

o kazin jei paseciau apie 19-20 nebutu per velu jau?
tikrai ne ašpaskutinius sėsiu 28d.
Papildyta:
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 03 10, 22:54)
4 asmenu seimai as sodinu 60 pomidoru daigu,vienas is musu visai ju nevalgo tai liekam trys. as pagrindine valgytoja ir ka jus manot....mazai dar

kartais i miesta tenka iduot bet jau nuo saves pavogus, o marinuot jau nelabai ir lieka....kur dar pasisedejimai su keptom desrelem ir saslykais...praeita vasara tik padariau 4 stiklainius 0,5 l savo sultyse. kokia veisle sejat kad pomidoru butu iki velyvo rudens ir paskui nuskinti zali dar kambari gerai noktu, atsalus orams, gal yra kokia stebuklinga veisle
pas Regila lygtais yra,geltoni mažiukai su kekėmis nuskinti laikosi iki naujų .O aš pirkau idi lygtais vadinasi,parašyta ,kad turi laikyti ,nu žiūrėsim
http://images.google...htt...sa=N&um=1