As irgi taip manau,kad pasiliksiu butinai rubeliu ir zaisliuku Mazucio
O manau kitus zaisliukus gal nuvesiu i baznycia,gal paims kunigelis
Jei jauciat kad reikia pasilikti atminimui angeliuko daikteliu, tai reiskias reikia, jei ne tai ne. As kaika atidaviau, kaika pardaviau (tokius stambesnius, kaip lovyte, vezima ir t.t.), dar viena vezima ir kruva drabuziu, pampersu laikau, vesiu pavasari i vaiku namucius
Labutes, mamyciukes
Eh, man kelios dienos iseiginiu nuo puodu ir namu tvarkymo
. Ilsiuosi pas mamuka
. VAikai apziureti, valgyt padaryta, issimiegojau kaip parsiukas
.
Na, o kaip jus laikotes?
Super, manekenai
Eh, man kelios dienos iseiginiu nuo puodu ir namu tvarkymo
Na, o kaip jus laikotes?
Super, manekenai
labas rytas
sandryjaaciu
tokios iseigines ir man patinka dar ir as truputi ju turiu nes mama pas mus i svecius atvykus
bet greit tas malonumas baigsis
sandryjaaciu
tokios iseigines ir man patinka dar ir as truputi ju turiu nes mama pas mus i svecius atvykus
Aš ruošiuos pas mamą
- cepelinai šiandien, tai lėsim kaimukin.
Labas rytas. Mokytojai atostogauja - aš dyka nuo antradienio. O kur dar pirmadienis
. Mėėėėėėgaujuosi
Nesirkit smarkiai
.
Nesirkit smarkiai
Labutis,
Vis per tuos darbus nespėju parašyt
Gabrieliuk, žodžių nėra, kad apsakyt tavo skausmui ir kad užgydyt atsivėrusią žaizdą.... Koks mažytis žingsnelis mus teskiria nuo laimės ir juodos nelaimės.....
Apkabinu tave.....
Super, skaudu kad ir tavęs neaplenkė tas juodas netekties skausmas.....
Biciuk, ar pavyko surast tą ramybės uostą, nusiraminimą?.... Norėčiau apsikabint tave, kartu patylėt.... Kaip pavyko tavo draugei operacija, kaip ji jaučiasi?
Sandrynja kaip tavo direktoriukė laikosi? Ale tavo sūnelis vis nustebina, jau koks šaunuolis jis pas tave ir koks jo žingeidumas
Jau trečiu instrumentu nori mokytis grot
Rugsėje linkiu kad tie pyragai tau išeitų į kūną
Žydra smagu kad tavo Eliziukas sveika
Kaip faina kad sulaukei svečių
Super kaip sekėsi pokalbyje dėl darbo?
Klaudija, nežinau ar tai egoizmas, tas klausimas kodėl man. Ir aš to paties savęs klausiau. Gal po tuo klausimu paslėptas nesusitaikymas su tuom kad likimas išardo mūsų planus, sudaužo svajones, neleisdamas mums pasirinkt... Tas ilgesys....
Kaip tau sekasi su mokslais?
Sigute kaip skaudu - dvi vienodos istorijos.....
Daryk kaip širdelė liepia - jei nori pasilikt - pasilik, jei nori atiduot - atiduok.
Aš nieko neatidaviau, viską pasilikau. Lovelė iki pat metinių išbuvo paklota, kaip ir gyvai jai esant, drabužėliai, iki mažoji priaugo, išbuvo tame pačiame stalčiuje. Tik du žaisliukus, kuriuos ji labiausiai mėgo, paslėpiau spintoj..... Vežimėlis dar gyvai esant jau buvo iškonstruotas ir išneštas į rūsį.
Spyglėj kaip šiandien laikosi tavo mergytė? Sveikatos mažutei
Gerų atostogų
Pailsėk.
Vis per tuos darbus nespėju parašyt
Gabrieliuk, žodžių nėra, kad apsakyt tavo skausmui ir kad užgydyt atsivėrusią žaizdą.... Koks mažytis žingsnelis mus teskiria nuo laimės ir juodos nelaimės.....
Super, skaudu kad ir tavęs neaplenkė tas juodas netekties skausmas.....
Biciuk, ar pavyko surast tą ramybės uostą, nusiraminimą?.... Norėčiau apsikabint tave, kartu patylėt.... Kaip pavyko tavo draugei operacija, kaip ji jaučiasi?
Sandrynja kaip tavo direktoriukė laikosi? Ale tavo sūnelis vis nustebina, jau koks šaunuolis jis pas tave ir koks jo žingeidumas
Rugsėje linkiu kad tie pyragai tau išeitų į kūną
Žydra smagu kad tavo Eliziukas sveika
Super kaip sekėsi pokalbyje dėl darbo?
Klaudija, nežinau ar tai egoizmas, tas klausimas kodėl man. Ir aš to paties savęs klausiau. Gal po tuo klausimu paslėptas nesusitaikymas su tuom kad likimas išardo mūsų planus, sudaužo svajones, neleisdamas mums pasirinkt... Tas ilgesys....
Kaip tau sekasi su mokslais?
Sigute kaip skaudu - dvi vienodos istorijos.....
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 10, 19:45)
Mamytes as noreciau Jusu paklausti,ka Jus darete su Angeliuku daigtais pvz vezimas ,lovyte?Rubelius tai tikrai laikysiu,zaisliukus jo megstamiausius ir dar kai kuriuos daigtukus 
Daryk kaip širdelė liepia - jei nori pasilikt - pasilik, jei nori atiduot - atiduok.
Aš nieko neatidaviau, viską pasilikau. Lovelė iki pat metinių išbuvo paklota, kaip ir gyvai jai esant, drabužėliai, iki mažoji priaugo, išbuvo tame pačiame stalčiuje. Tik du žaisliukus, kuriuos ji labiausiai mėgo, paslėpiau spintoj..... Vežimėlis dar gyvai esant jau buvo iškonstruotas ir išneštas į rūsį.
Spyglėj kaip šiandien laikosi tavo mergytė? Sveikatos mažutei
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 03 12, 08:56)
Labas rytas. Mokytojai atostogauja - aš dyka nuo antradienio. O kur dar pirmadienis
. Mėėėėėėgaujuosi
Gerų atostogų
Sveikos, MAMYTES! pirma karta ilindau i si puslapiuka, daug kartu norejau, bet....labai grazus zodziai pirmame puslapyje, ir labai skudus prisiminimai kiekevienos is jusu. jungciausi ir as, bet bijau kad labai jau daznai tik verksiu. nors esu turtinga mama, auginu 3 berniukus ir 4 maziuko laukiam liepa, taip pat turiu 2 angeliukus . pimasis isejo kai buvo 1m 8men, ir jau senai. antraji dievulis pasieme 2006m, Irmuciui buvo 8m . nuo tos dienos gyvenimas visai apsiverte, dar niekaip neatsistoju i vezes ir nuolat kazko bijau. sekmes JUMS ir ramybes.
Sveikutes
Sergantiems sveikatytes
Lukutis irgi serga,temperatura visa nakti issilaike,ryte atsikele 38.4
Nzn kada mes issikrapstysim is ligu
Krismantas,Jums stiprybes linkiu
Musu skausmas begalinis ,kuo tolyn tuos daugiau ir labiau skauda.Nzn as kada galesiu susitaikyt su tuo,gal net niekada
Sergantiems sveikatytes
Krismantas,Jums stiprybes linkiu
Labas krismante
Junkis į mūsų būrelį, išsikalbėk kai bus labai sunku... Kaip skaudu kad tave paliko du angeliukai ir tiek daug teko tau iškentėt....
O tos baimės mus visas persekioja....
Gabrieliuk sveikatos tavo Lukučiui
Junkis į mūsų būrelį, išsikalbėk kai bus labai sunku... Kaip skaudu kad tave paliko du angeliukai ir tiek daug teko tau iškentėt....
Gabrieliuk sveikatos tavo Lukučiui