Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

As irgi taip manau,kad pasiliksiu butinai rubeliu ir zaisliuku Mazucio verysad.gif O manau kitus zaisliukus gal nuvesiu i baznycia,gal paims kunigelis verysad.gif
Atsakyti
Jei jauciat kad reikia pasilikti atminimui angeliuko daikteliu, tai reiskias reikia, jei ne tai ne. As kaika atidaviau, kaika pardaviau (tokius stambesnius, kaip lovyte, vezima ir t.t.), dar viena vezima ir kruva drabuziu, pampersu laikau, vesiu pavasari i vaiku namucius rolleyes.gif
Atsakyti
labos nakties visoms
nezinau jusu albumeliu tai imesiu parodyt savo du manikenus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Labutes, mamyciukes 4u.gif
Eh, man kelios dienos iseiginiu nuo puodu ir namu tvarkymo thumbup.gif. Ilsiuosi pas mamuka wub.gif . VAikai apziureti, valgyt padaryta, issimiegojau kaip parsiukas hihihi.gif .
Na, o kaip jus laikotes?
Super, manekenai thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas

sandryjaaciu 4u.gif

tokios iseigines ir man patinka dar ir as truputi ju turiu nes mama pas mus i svecius atvykus smile.gif bet greit tas malonumas baigsis ax.gif tongue.gif

Atsakyti
Aš ruošiuos pas mamą rolleyes.gif - cepelinai šiandien, tai lėsim kaimukin.
Atsakyti
Sveikos, mes vėl sergam verysad.gif tempos nėra, bet labai kosti čiaudi ir liūlys jau bėga doh.gif Vėl bemiegės naktelės prasidės, pietų tik 1 val. miegojo doh.gif
Atsakyti
Labas rytas. Mokytojai atostogauja - aš dyka nuo antradienio. O kur dar pirmadienis thumbup.gif . Mėėėėėėgaujuosi thumbup.gif rolleyes.gif

Nesirkit smarkiai 4u.gif .
Atsakyti
Labutis,
Vis per tuos darbus nespėju parašyt blush2.gif
Gabrieliuk, žodžių nėra, kad apsakyt tavo skausmui ir kad užgydyt atsivėrusią žaizdą.... Koks mažytis žingsnelis mus teskiria nuo laimės ir juodos nelaimės..... verysad.gif Apkabinu tave.....
Super, skaudu kad ir tavęs neaplenkė tas juodas netekties skausmas..... console.gif

Biciuk, ar pavyko surast tą ramybės uostą, nusiraminimą?.... Norėčiau apsikabint tave, kartu patylėt.... Kaip pavyko tavo draugei operacija, kaip ji jaučiasi?
Sandrynja kaip tavo direktoriukė laikosi? Ale tavo sūnelis vis nustebina, jau koks šaunuolis jis pas tave ir koks jo žingeidumas thumbup.gif wub.gif Jau trečiu instrumentu nori mokytis grot bigsmile.gif
Rugsėje linkiu kad tie pyragai tau išeitų į kūną 4u.gif
Žydra smagu kad tavo Eliziukas sveika wub.gif Kaip faina kad sulaukei svečių thumbup.gif
Super kaip sekėsi pokalbyje dėl darbo?
Klaudija, nežinau ar tai egoizmas, tas klausimas kodėl man. Ir aš to paties savęs klausiau. Gal po tuo klausimu paslėptas nesusitaikymas su tuom kad likimas išardo mūsų planus, sudaužo svajones, neleisdamas mums pasirinkt... Tas ilgesys.... console.gif
Kaip tau sekasi su mokslais?
Sigute kaip skaudu - dvi vienodos istorijos..... verysad.gif

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 10, 19:45)
Mamytes as noreciau Jusu paklausti,ka Jus darete su Angeliuku daigtais pvz vezimas ,lovyte?Rubelius tai tikrai laikysiu,zaisliukus jo megstamiausius ir dar kai kuriuos daigtukus verysad.gif

Daryk kaip širdelė liepia - jei nori pasilikt - pasilik, jei nori atiduot - atiduok.
Aš nieko neatidaviau, viską pasilikau. Lovelė iki pat metinių išbuvo paklota, kaip ir gyvai jai esant, drabužėliai, iki mažoji priaugo, išbuvo tame pačiame stalčiuje. Tik du žaisliukus, kuriuos ji labiausiai mėgo, paslėpiau spintoj..... Vežimėlis dar gyvai esant jau buvo iškonstruotas ir išneštas į rūsį.
Spyglėj kaip šiandien laikosi tavo mergytė? Sveikatos mažutei 4u.gif
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 03 12, 08:56)
Labas rytas. Mokytojai atostogauja - aš dyka nuo antradienio. O kur dar pirmadienis  thumbup.gif . Mėėėėėėgaujuosi  thumbup.gif  rolleyes.gif

Gerų atostogų 4u.gif Pailsėk.
Atsakyti
Sveikos, MAMYTES! pirma karta ilindau i si puslapiuka, daug kartu norejau, bet....labai grazus zodziai pirmame puslapyje, ir labai skudus prisiminimai kiekevienos is jusu. jungciausi ir as, bet bijau kad labai jau daznai tik verksiu. nors esu turtinga mama, auginu 3 berniukus ir 4 maziuko laukiam liepa, taip pat turiu 2 angeliukus . pimasis isejo kai buvo 1m 8men, ir jau senai. antraji dievulis pasieme 2006m, Irmuciui buvo 8m . nuo tos dienos gyvenimas visai apsiverte, dar niekaip neatsistoju i vezes ir nuolat kazko bijau. sekmes JUMS ir ramybes.
Atsakyti
Sveikutes
Sergantiems sveikatytes 4u.gif Lukutis irgi serga,temperatura visa nakti issilaike,ryte atsikele 38.4 verysad.gif Nzn kada mes issikrapstysim is ligu verysad.gif
Krismantas,Jums stiprybes linkiu verysad.gif Musu skausmas begalinis ,kuo tolyn tuos daugiau ir labiau skauda.Nzn as kada galesiu susitaikyt su tuo,gal net niekada verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Labas krismante 4u.gif
Junkis į mūsų būrelį, išsikalbėk kai bus labai sunku... Kaip skaudu kad tave paliko du angeliukai ir tiek daug teko tau iškentėt.... verysad.gif O tos baimės mus visas persekioja....
Gabrieliuk sveikatos tavo Lukučiui 4u.gif

Atsakyti