Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(sandrynja @ 2009 03 12, 18:58)

Gabrieliuk, kaip pati laikaisi? Kaip tavo mazucio sveikatele?
KAipo laikosi kiti ligoniukai? Daug daug sveikateles Jiems 4u.gif . stiprybes ir jums mamukai, slaugant savo ligoniukus.
Mano ligoniukai lyg ir sveiksta, nes jau ir man visai nelinksma darosi nuo ju ligu ligeliu doh.gif

As laikausi,bet nezinau kaip bus toliau,gal noreciau i lt pabuti,bet MB irgi negaliu vieno palikt verysad.gif Ai zodziu toks ziaurus gyvenimas verysad.gif Lukutis serga,dabar va temperatura nukrito,bet kosti jau verysad.gif
Jums sveikateles daug,sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 03 12, 19:52)
Tas kirminu DARBU vadinas... Tiksliau viena bendradarbe nervus gadina...  doh.gif Perdavimas sausio menesi buvo... o ji vis dar tai to tai ano neranda... o dar siandien dokumentinis patikrinimas pas ja atvyko... tai ir vel skambina tipo as nukisau dokumentus...  bash.gif Jauciu, kad ir pas mane atvaziuos... jau istikruju ir lukuriuoju... manau kita men tai tikrai atvyks... bet po siandieninio skambucio tai gali ir anksciau... (labai noreciau, kad ne i sita pasta atvaziuotu tikrinti... nes ner npormalios tvarkos... noreciau kad kitam kokiam mane pasigautu tas patikrinimas....) nes apipilta pamazgom tai juodai busiu.... o as kai kvailele fool.gif tai nervinuos dabar... geriau jau nebuciau to tel kelus savo...  doh.gif

A čia ta pūgas kelia, kurią prieš tai pavadavai? A tu anai pasakyk - nieko nežinau buvo perdavimas, tada reikėjo žiūrėt, o tu nekalta kad ji kažko nerand. A čia man rodos ji tik durnių ieško kam kaltę suverst doh.gif Ale nagla boba, pati bus nepadarius ale kitą kaltin doh.gif Na nesinervuok taip patikrinimas nėr blogiau už smertį, o kitą kart iš tos didelės baimės visai neblogai išein. Mano nuomone kaip ir neturėtų tavęs tikrint, nes tu tik pavaduoji, kaip sakoma ateini ant kito tvarkos ir per tą mėnesį ar mažiau nevisada įmanoma sutvarkyt kitų bardaką. Na kaip bebūtų aukščiau nosį 4u.gif
Papildyta:
Sveikute Ambri 4u.gif Kaip laikais?
Atsakyti
Labukas visoms Mamytėms 4u.gif Perskaičiau paskutinius pokalbius - tai slogokos nuotaikytės kažko jaučiasi g.gif Stiprybės ir kantrybės slaugant sergančius Pupuliukus noriu palinkėti,nes,atrodo,visas pasaulis kvapą sulaiko,kai tikrini temperatūrą,kai kiši žvakutę į tą karštą mažytį užpakaliuką,kai sulaikiusi kvapą naktį klausaisi,kaip Mažylis kvėpuoja...Ir koks džiaugsmas ir įkvėpimas gaminti apima,kai paprašo sriubytės po nevalgadienių...Tuoj tuoj nušvis saulytė,ištirps tas nelemtas sniegas,ir pasitrauks tos nelemtos ligos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(žvelsa @ 2009 03 12, 21:58)
A čia ta pūgas kelia, kurią prieš tai pavadavai? A tu anai pasakyk - nieko nežinau buvo perdavimas, tada reikėjo žiūrėt, o tu nekalta kad ji kažko nerand. A čia man rodos ji tik durnių ieško kam kaltę suverst  doh.gif Ale nagla boba, pati bus nepadarius ale kitą kaltin  doh.gif Na nesinervuok taip patikrinimas nėr blogiau už smertį, o kitą kart iš tos didelės baimės visai neblogai išein. Mano nuomone kaip ir neturėtų tavęs tikrint, nes tu tik pavaduoji, kaip sakoma ateini ant kito tvarkos ir per tą mėnesį ar mažiau nevisada įmanoma sutvarkyt kitų bardaką. Na kaip bebūtų aukščiau nosį  4u.gif
Papildyta:
Sveikute Ambri  4u.gif Kaip laikais?

Labuka 4u.gif Laikausi,bet kažko nervai krinka - nervina kiekviena smulkmena,širdis kaip replėmis suspausta - nebeišsiverkiu net
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2009 03 12, 20:58)
A čia ta pūgas kelia, kurią prieš tai pavadavai? A tu anai pasakyk - nieko nežinau buvo perdavimas, tada reikėjo žiūrėt, o tu nekalta kad ji kažko nerand. A čia man rodos ji tik durnių ieško kam kaltę suverst  doh.gif Ale nagla boba, pati bus nepadarius ale kitą kaltin  doh.gif Na nesinervuok taip patikrinimas nėr blogiau už smertį, o kitą kart iš tos didelės baimės visai neblogai išein. Mano nuomone kaip ir neturėtų tavęs tikrint, nes tu tik pavaduoji, kaip sakoma ateini ant kito tvarkos ir per tą mėnesį ar mažiau nevisada įmanoma sutvarkyt kitų bardaką. Na kaip bebūtų aukščiau nosį  4u.gif

jas uz einamus metus tikrina mus uz ta menesi.... Oi sunku siandien bus... Sapnavau, kad gyvate mane vaikesi ir igekt taikesi.. Dziaugiuos tik tuo, kad neigele... Bet vis tiek prasta nuotaika.... verysad.gif Apsneketa iki ausu jauciu esu.... verysad.gif

Oi... LAbas rytas...
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif
Zvelsa, ale juk vistiek geriau ir lengviau, kai valdzios nera. Tai vienas darbe, tu darai ka nori hihihi.gif Mano didiysis ligonis pas daktariuka taip ir nenuejo, bet kai buvom pas vaikiuku gydytoja, tai ji prigriebe ir patikrino. Tai jau kaip ir sveikas skaitosi.
Vdapr, sekmes tau darbuky siandien.
Super, kaip tau sekesi poklaby?
Gabrieliuk, tikiuosi neisisirgs tavo mazylis, ir greit pasveiks. Cia jam 4u.gif O tu mazut, laikykis. Ar ner galimybes jums abiems su vyru trumpam grizt Lietuvon. Gal tarp artimuju butu kiek lengviau.....
Spygliuk, ir tavo mazylei sveikateles. Nepamirsk ir savim pasirupint mirksiukas.gif
Amri, console.gif
Na, o mes ir toliau poilsiaujam pas mamuka. Tingine as cia patapsiu. Mazoji, nuo mociutes neatsitraukia, tai as ilsiuosi ax.gif
Tai geros dienos jums, mamukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 03 13, 09:13)

Gabrieliuk, tikiuosi neisisirgs tavo mazylis, ir greit pasveiks. Cia jam 4u.gif O tu mazut, laikykis. Ar ner galimybes jums abiems su vyru trumpam grizt Lietuvon. Gal tarp artimuju butu kiek lengviau.....

Nu temperaturos nakti nebuvo,bet kosejo visa nakti,apsiveme kosedamas verysad.gif Bet saunuolis sugeria visus vaistukus kur duodu,nes anksciau budavo diiiiidele problema sugerti vaistus unsure.gif O del LT tai dabar nera galimybiu,MB turi dirbti,reikia gyventi,Luko norai begaliniai,jei tete nedirbs bus blogai.O birzeli ruosiames butinai skristi,reikes kapeli sutvarkyti,Kevinuko pirmasis gimtadienis 12 birzelio,butinai norime aplankyti verysad.gif
O as kazkaip nieko ,nieko nespnuoju,o gal pamirstu atsikelus g.gif

Labas rytas Mamytes
Atsakyti
Sveikutės visos. Aš toliau dykinėju rolleyes.gif - patinka man tokie ilgi savaitgaliai. Veiklos atrandu ( tvarkau, megzt sugalvojau), tai yra šioks toks atitrūkimas nuo slogių minčių. Prisimenu, seniau nebūdavo savaitgalio, kad neverkčiau - darbo dienom tai eini, dirbi, užsimiršti, o savaitgalį sėdi ir kapsi ašaros..
Atsakyti
sveikos 4u.gif
kiek ligoniuku cia pas mus,cia jiems 4u.gif
as sapnavau maza leliuka,minetiurini toki doh.gif anksciau vis Nojuka sapnuodavau,o dabar... gal cia mano pasamone veikia g.gif
geros dieneles visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas visoms 4u.gif
turbut cia gripas koks visus guldo g.gif . sveikit

pas mus oras labai grazus wub.gif , jau pavasarinis toks
na pagaliau man buve darbdaviai pazyma pristate, tai uzsiregistravau siandien birzoj, bus galima tvarkytis medicinke ir pasikeist teises, kurios vis dar mergautine pavarde doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 03 13, 12:40)
r pasikeist teises, kurios vis dar mergautine pavarde doh.gif  blush2.gif

Pas mane irgi ten dar -ytė biggrin.gif . Bet mane labai dažnai ta mergautinė pavardė gelbsti ( rajono ribose), nes tėtis labiau žinomas, tai paskaitę pavardę visada perklausia, ar aš tik nebūsiu to ir ano dukra. Ir tada nebaudžia blush2.gif thumbup.gif . Tad sakiau, kol dar galioja, nesikeisiu.
Atsakyti
nu mergos kaip siandien susiparinau doh.gif
kaip meska is urvo siandien islindau ir ejau prie Nemuno ziuret kada tie ledai plauks, ziuriu ir netikiu- jokio ledo, vandenelis ir tik vienas mazutis ledo gabaliukas viduriu plaukia doh.gif lotuliukas.gif , prazioplinau ledonesi... ir jokio potvynio jokiu idomumu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 03 13, 13:52)
nu mergos kaip siandien susiparinau doh.gif
kaip meska is urvo siandien islindau ir ejau prie Nemuno ziuret kada tie ledai plauks, ziuriu ir netikiu- jokio ledo, vandenelis ir tik vienas mazutis ledo gabaliukas viduriu plaukia doh.gif  lotuliukas.gif , prazioplinau ledonesi... ir jokio potvynio jokiu idomumu schmoll.gif

Aha aš irgi iš Jurbarko grįžau ir pamačiau kad jokio ledo Nemune schmoll.gif Bet tikras jau pavasaris šiandien. wub.gif
Tiesa sveikos visos 4u.gif
Atsakyti