Įkraunama...
Įkraunama...

Kaišiadoryse pavasaris :)

Sveikos kaisiadorietes ir ne tik, jungiuosi ir as prie jusu 4u.gif
Atsakyti
kazkaip aptilusios mano gimtojo miestelio mamytes 4u.gif
norejau mamytes pagalbos-norejau paklaust,ar yra kaisiadoryse kur galima butu isnuomuot pvz senoviska automobili valandai? tik ne limuzina schmoll.gif
mat mano mamos gimtadienis greitai,as pati ne LT gyvenu ir noriu mamai staigmena padaryt-nes zinau,akd vienos jos pazystamos vaikai suorganizavo,tik limuzina,sakau,gal yra imanoma rast ne limuzina isnuomuot?aciu uz bet kokia info 4u.gif
Atsakyti
gal kas galetu rekomenduoti kas kaisiadoryse ir aplinkui daro gerai ir graziai progini makiaza. 4u.gif
Atsakyti
Kartitiesa, sveika prisijungus 4u.gif
Man teko pas Rasa Ziezmariuose darytis, patiko smile.gif

mylittleprincess, deja nezinau, ar nuomoja pas mus kur g.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
o gal kas gave jau uz geguzes menesi ismoka nepasiturinciai seimai?
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri lankėt ar lankot jogos užsiėmimus? Ten, kaip supratau, trenerė iš Kauno atvažiuoja ax.gif Pamačiau šiandien skelbimą ir susidomėjau, nuo rugsėjo 3d prasidės rolleyes.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš prie kaišiadoriečių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(**JuodaOrchidėja** @ 2010 08 27, 19:02)
Jungiuosi ir aš prie kaišiadoriečių  ax.gif

Prašom, prašom 4u.gif Ar seniai gyvenat Kaišiadoryse? Pasipasakokit plačiau apie save ax.gif

Merginos, bet mūsų tema tai visai numirė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 08 27, 19:15)
Prašom, prašom  4u.gif  Ar seniai gyvenat Kaišiadoryse? Pasipasakokit plačiau apie save  ax.gif
Merginos, bet mūsų tema tai visai numirė  blush2.gif

Beveik metus laiko čia gyvenam, šiuo metu nedirbu,auginu dukrytę ax.gif šiaip dirbau IKI kasininke doh.gif hmm,net nežinau ką dar papasakoti g.gif
Atsakyti
viska,ka tik norisi pasakot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(**JuodaOrchidėja** @ 2010 08 27, 19:02)
Jungiuosi ir aš prie kaišiadoriečių  ax.gif

4u.gif Sveika

Aš vis norėjau paklausti, ar buvot kas blusturgy prie mokyklos kur vyko? Labai norėjau nueiti, bet pamiršau blush2.gif

O temos pavadinimo neina pakeisti g.gif Gerokai su laiku prasilenkia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meina: 09 rugsėjo 2010 - 14:54
Sveikos,
jungiuosi ir as ax.gif jei priimsit i savo buri ax.gif
o kad temos pavadinimas neprasilenktu su laiku, reik greiciau plepet lotuliukas.gif

Atsakyti