Įkraunama...
Įkraunama...

Kaišiadoryse pavasaris :)

na,tai nebutinai-galim tempt iki ateinancio pavasario lotuliukas.gif

buvau vasara,pries men daugiau nei men LT ir Kaisiadoryse,jetus,kaip nuliudino mano vaikystes gimtasis miestelis verysad.gif
idomiai,kaip,kad prie mokyklos vyksta blusturgiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**JuodaOrchidėja** @ 2010 08 27, 19:33)
Beveik metus laiko čia gyvenam, šiuo metu nedirbu,auginu dukrytę  ax.gif  šiaip dirbau IKI kasininke  doh.gif  hmm,net nežinau ką dar papasakoti  g.gif

Tai turėtume bent iš matymo žinot, kurios lankosi IKI dažnai blush2.gif

QUOTE(mylittleprincess @ 2010 09 09, 22:19)
buvau vasara,pries men daugiau nei men LT ir Kaisiadoryse,jetus,kaip nuliudino mano vaikystes gimtasis miestelis verysad.gif

O kodėl nuliūdino? unsure.gif
Blusturgis vyko pirmą kartą, kiek žinau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga777 @ 2010 09 09, 17:21)
Sveikos,
jungiuosi ir as ax.gif jei priimsit i savo buri ax.gif
o kad temos pavadinimas neprasilenktu su laiku, reik greiciau plepet lotuliukas.gif

Labas 4u.gif O koks mergytes vardas?

Ir man idomu, kodel nuliudino?

Viena ausim girdejau, kad neivyko blusturgis, kaip buvo is tikruju nezinau smile.gif

QUOTE(mylimuke @ 2010 09 09, 23:28)
Tai turėtume bent iš matymo žinot, kurios lankosi IKI dažnai  blush2.gif
O kodėl nuliūdino?  unsure.gif
Blusturgis vyko pirmą kartą, kiek žinau?  g.gif

Pagalvojau ir as, kad matyta bus, nes IKI visada apsipirkineju.

Taip, pirma karta turejo vykti blusturgis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meina: 10 rugsėjo 2010 - 08:29

aha, ir man parupo, kodel nuliudino g.gif
QUOTE(Meina @ 2010 09 10, 09:27)
Labas 4u.gif O koks mergytes vardas?
Viena ausim girdejau, kad neivyko blusturgis, kaip buvo is tikruju nezinau smile.gif

dukrytes vardas Meida mirksiukas.gif kita savaite mums jau 4 menesiai ax.gif

o i blusturgi ir as ketinau eiti, bet turejom sveciu, vis dar nesibaigia palankynos doh.gif , tai nenuejau, bet tikejausi, kad pirmas blynas neprisvilo ir rytoj, kaip zadejo organizatores bus antras, kuo jau dabar labai abejoju biggrin.gif
Atsakyti
nuliudino,nes labai mazai kas padaryta jo grazumui ir aplamai,niekas nesikeicia,tik griuna doh.gif
buvom su maze ir mb prie musu balu-jetus jetus,kaip vaikams nera ka zaist-net supynes ir tos baisios-zinoma,sakyt galit ka norit,kad pasibuvau uzsieny,tai dabar man reikia tokiu paciu supyniu vaikams kaip ten.ne tame esme,o tame,kad aplamai niekam nerupi,kaip grazint miesteli,o tik apie pinigus visi svaigsta-va,pakabino kelis vazonikus ant lempu ir jau turetume dziaugtis doh.gif baisus poziuris.gaila,neisejo man apsilankyt Kaisiadoriu miesto sventej-kita svente apturejau ta diena,bet butu buve labai idomu suzinot savo gimtojo miesto istorija.perone-dar pries metus buvo sukabinti piesinukai ant langu,siokia tokia musu miestelio istorija,o siais metais-jau nieko nebelike,gal pora paveiksleliu like doh.gif
na,cia gal mano samprotavimai,bet va tokie buvo pastebejimai.
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 09 10, 16:01)
nuliudino,nes labai mazai kas padaryta jo grazumui ir aplamai,niekas nesikeicia,tik griuna doh.gif
buvom su maze ir mb prie musu balu-jetus jetus,kaip vaikams nera ka zaist-net supynes ir tos baisios-zinoma,sakyt galit ka norit,kad pasibuvau uzsieny,tai dabar man reikia tokiu paciu supyniu vaikams kaip ten.ne tame esme,o tame,kad aplamai niekam nerupi,kaip grazint miesteli,o tik apie pinigus visi svaigsta-va,pakabino kelis vazonikus ant lempu ir jau turetume dziaugtis doh.gif baisus poziuris.gaila,neisejo man apsilankyt Kaisiadoriu miesto sventej-kita svente apturejau ta diena,bet butu buve labai idomu suzinot savo gimtojo miesto istorija.perone-dar pries metus buvo sukabinti piesinukai ant langu,siokia tokia musu miestelio istorija,o siais metais-jau nieko nebelike,gal pora paveiksleliu like doh.gif
na,cia gal mano samprotavimai,bet va tokie buvo pastebejimai.

is dalies tu teisi, nes mazai kas daroma, bet teisinamasi, kad krize...
o be to, ir jaunimelio laukinio netruksta, kuris viska niokoja...kita vertus, ka jiems veikt, kai savaitgaliais nera kur iseiti, jokiu diskoteku, jokiu pramogu, merdeja viskas. as tik dziaugiuos, kad spejau laiku issilakstyt,bent sokiai budavo, kai mergavau biggrin.gif
Papildyta:
o tu senai emigravai?
Atsakyti
QUOTE(Inga777 @ 2010 09 10, 13:36)
is dalies tu teisi, nes mazai kas daroma, bet teisinamasi, kad krize...
o be to, ir jaunimelio laukinio netruksta, kuris viska niokoja...kita vertus, ka jiems veikt, kai savaitgaliais nera kur iseiti, jokiu diskoteku, jokiu pramogu, merdeja viskas. as tik dziaugiuos, kad spejau laiku issilakstyt,bent sokiai budavo, kai mergavau biggrin.gif
Papildyta:
o tu senai emigravai?

aga,jo,baisu,kai nebera sokiu,nors,jei darytu-itariu dar baisiau butu.o kad krize-cia jie susigalvojo,nervina mane toks poziuris,negaliu,kokia as pikta ant LT valdziu bash.gif

as irgi spejau dar issilakstyt-aciu dievui,bo dabartiniam jaunimeliui aplamai nebera ka veikt-net kino teatro nebera doh.gif

as jau senai isvykus-geri 4metai,o is Kaisiadoriu-dar seniau,nes dirbau ir gyvenau Kaune ax.gif galima sakyt,kad pabaigus vidurine,palikau ir si kampeli,buvo gal keli metai po mokslu,kad dar buvau cia,nes irgi dirbau,bet paskui-radau Kaune,ir ten isvykau.
Atsakyti
aisku, supratau smile.gif visi renkames tai, kas mums geriau.
as va kazkaip niekad nemasciau apie kita sali, net po studiju grizau i kaisius, mat meile cia likus buvo biggrin.gif taip ir likau, isidarbinau cia, ir mb cia dirba. nors jau dabar tai pagalvojam, kad gal noretume emigruoti, bet su leliuku jau sudetinga butu ax.gif
Atsakyti
kiekvieno likimas kitas smile.gif
mano mama irgi galvojo,kad as liksiu gimtajam kaime,bet va,likimas kitaip sudeliojo ax.gif
svarbu,kad dar yra to darbo,nes baisu,kas darosi.aciu dievui,mano mama irgi dar pati sau uzsidirba ant duonos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 09 10, 16:01)

Kaip bebutu gaila, bet tu esi teisi. Mes kasdien vaziuodami ar eidami tom paciom gatvem jau esam priprate ir nematom, aisku, kartais pagalvoji, kad ir parkas kazkada buvo, ir prie tu ezeru jaukiau, dabar tas tiltas jau baigia ten sugriuti... Kad ir Kiemeliuose ezeras baisus jau, uzaugti baigia unsure.gif Pries pora metu skambinejau i savivaldybe, i seniunija, klausiau, ar galima ten tvarkyti??? Sake, kad ne, nes ten privatizuota pakrante...
Sakau, kas savininkas? Arba pats tegu tvarko, arba leidzia kitiems.
Va taip, norejom kelios seimos susiorganizuoti ir bent nusienauti, bet negalima... Ir niekam neidomu, kad bardakas aplinkui.

QUOTE(Inga777 @ 2010 09 10, 15:49)
dukrytes vardas Meida mirksiukas.gif kita savaite mums jau 4 menesiai ax.gif

o i blusturgi ir as ketinau eiti, bet turejom sveciu, vis dar nesibaigia palankynos doh.gif , tai nenuejau, bet tikejausi, kad pirmas blynas neprisvilo ir rytoj, kaip zadejo organizatores bus antras, kuo jau dabar labai abejoju biggrin.gif

Grazus vardas 4u.gif

Bet negi neleido daryt, kur mieste?? Man ten ta vieta atoki pakankamai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meina: 16 rugsėjo 2010 - 12:11
tai va,kad tokia jau ta politika-privatizavo ir baigesi tuo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2010 09 16, 13:09)
Grazus vardas 4u.gif

aciu 4u.gif

tai vat, kazkaip kol neturi vaiku, bent jau man, aplinka taip stipriai nerupejo, nesigilinau paprasciausiai, o dabar suprantu ir matau, kad su vezimeliu paprasciausiai nera kur iseiti, todel beveik visa vasara ir sedejom kaime pas tevus smile.gif
Atsakyti