QUOTE(pelyte mazyte @ 2009 08 29, 22:00)
Labai gerai
Tik jau nusileidęs
ei ne judesiukai, tai pamirščiau kad
esu
Tai gal ir tau jau laikas
Tai gal ir tau jau laikas
Niu kaip faina
QUOTE(miela grazi sunyte
@ 2009 08 31, 14:40)
hei mamos gal zinot geru odontologiu(u) Kaisiadoryse? matot maniskei kruminis sugedo tai gali persiduot infekcija
o ji klykia vos tik pamaciusi balta chalata
o i 'zalgirio' klinikas nuvest negalim nes jos Vilniuj ar kaune o maniske keliones nelabai megsta 
Man šiaip kiek susidūriau geriausias Šumskas, dirba antram aukšte virš verslo centro, įėjimas iš kiemo pusės.
QUOTE(miela grazi sunyte
@ 2009 08 31, 14:40)
hei mamos gal zinot geru odontologiu(u) Kaisiadoryse? matot maniskei kruminis sugedo tai gali persiduot infekcija
o ji klykia vos tik pamaciusi balta chalata
o i 'zalgirio' klinikas nuvest negalim nes jos Vilniuj ar kaune o maniske keliones nelabai megsta 
Man labai patinka Edita Šiurbšienė. Ji yra vaikų odontologė, labai švelniai taiso. Tel. +37060009675
QUOTE(Irenaleo @ 2009 09 02, 09:05)
Man labai patinka Edita Šiurbšienė. Ji yra vaikų odontologė, labai švelniai taiso. Tel. +37060009675
Kur ji dirba? Negirdėta kažkaip
QUOTE(Meina @ 2009 09 02, 10:35)
Penkiaaukštį, šalia monolitinių namų, kitoje gatvės pusėje yra "iki". Važiuojant Paukštininkų gatve matosi langai.
QUOTE(Meina @ 2009 09 11, 18:50)
Mylimuke, o tavo Elze eina i darzeli? i kokia grupe?
Del to ezero, kur sudai plaukioja, skaiciau laikrasti, kad uzterstas, eina sau, o zmones maudesi visa vasara
Del to ezero, kur sudai plaukioja, skaiciau laikrasti, kad uzterstas, eina sau, o zmones maudesi visa vasara
Į tą pačią, 5, nes dėl amžiaus neperkėlė
Kad gal nebuvo visą vasarą užterštas, tik dabar? Mes maudėmės daug kartų ir nieko neatsitiko. Dar ir rugsėjo pradžioj norėjom eit, bet pamatėm tada tą užrašą
QUOTE(mylimuke @ 2009 09 12, 21:08)
Į tą pačią, 5, nes dėl amžiaus neperkėlė
Reiks su mažiais būt, nieko naujo neišmoks
Bet gal bus galimybių po naujųjų pereit, tikiuosi. O jūs jau irgi daržan?
Mūsų į tą pačią grupę eina. Gal buvom susitikę
QUOTE(Meina @ 2009 09 13, 16:23)
Mūsų į tą pačią grupę eina. Gal buvom susitikę
Aš tik pamačiau vardą ant spintelės ir pagalvojau apie tavo Elzę. Dabar mąstau, kuri čia mergaitė. Tavo turbūt jau neverkia?
Mes šį mėnesį dar nebuvom, nes mano mama nedirba, tai 2 savaites pasiėmė anūkę, bet jau nuo 2dienio ar 3dienio vėl eis
Gal kam reikia sauskelnių "Pampers", 7-18kg, liko 57vnt. iš 70, atiduočiau už kokius 30lt (galima derėtis
QUOTE(mylimuke @ 2009 09 13, 16:35)
Mes šį mėnesį dar nebuvom, nes mano mama nedirba, tai 2 savaites pasiėmė anūkę, bet jau nuo 2dienio ar 3dienio vėl eis
Gal kam reikia sauskelnių "Pampers", 7-18kg, liko 57vnt. iš 70, atiduočiau už kokius 30lt (galima derėtis
)
del sauskelniu tuoj paklausiu, ar nores viena mamyte, palaikyk, jei turi