Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumai, 3 tema

Galėčiau pasidalinti, nupilti šio AUSTRALIAN GOLD CRYSTAL X kremuko
50ml - 45lt.
100ml-90lt.
Galiu ir mažiau. Klaipeda.
user posted image
Atsakyti
as lankausi saules link soliariume labai patinka, jau metus einu, krema tenais perku irgi..stiprios lempos ir aplinka labai patinka, kaip namie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtele @ 2009 04 11, 16:28)
as lankausi saules link soliariume labai patinka, jau metus einu, krema tenais perku irgi..stiprios lempos ir aplinka labai patinka, kaip namie smile.gif

koki krema perki?
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 04 10, 20:52)
sveikutes as cia truputi ne i tema , bet turiu klausimuka. zinau kad cia yra paneliu kurios dirba arba buvo dirbusios soliariumuose  blush2.gif  ax.gif  tj vat paneles gal galit pasakyti nuo keliu metu priima i soliariumsu dirbti ? 4u.gif  aciu

Gal nuo 16, bet tikrai nezinau ax.gif O tu noretum dirbt si darba? Man tai jis ziauriai nuobodus atrodo(nu aisku as nekalbu apie ten la'bamba arba solisun;a, kur daugiau darbuotoju, ne viena, ir siaip daugiau klientu, bet ten tuose siaip studijoseliose ;DD taai nzn g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 04 10, 20:52)
sveikutes as cia truputi ne i tema , bet turiu klausimuka. zinau kad cia yra paneliu kurios dirba arba buvo dirbusios soliariumuose  blush2.gif  ax.gif  tj vat paneles gal galit pasakyti nuo keliu metu priima i soliariumsu dirbti ? 4u.gif  aciu

cia manau visur skirtyngai,kaip darbdaviai nori,as atsimenu pries penkis metus labai norejau isidarbint kaune vienam soliariume tai savininke sake per jauna,jie renkasi viresnes panasiai nuo 23 metu,man tada tik 19 buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Pagal Darbo kodekso 13 str., galima isidarbinti nuo 16 metu, bet tai nereiskia, kad darbdavys privalo priimti dirbt wink.gif
Atsakyti
gal kas isbande nauja purškiama idegi butent la bambos soliariume? smile.gif
Atsakyti
atlyginimai ten mazi, o ir db, kai krize nemanau, kad labai lengva bus isidarbint biggrin.gif ir siaip visada atsiranda milijonai mergaiciu, kurios visias imanomais budais siekia tokio darbo, soliariumu fanatikes smile.gif

o man problema, ant pilvo lieka sviesesniu demeliu, neidega visas kunas sad.gif lb negraziai atrodau, kaip plemuota. Taip buna ir su kremu ir be jo. Dariau pertrauka ilga, galvojau, gal perdaug deginausi, bet va db po pertraukos vel pora kartu nuejau ir vel plemuota verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
man rankos visos plemuotos buvo nuo soliariumo,bet va nejau puse metu isvis,dabar va jau nuejau pora kartu ir lyg neberiskeja tos demes,tikekimes,kad ir neisriskes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 04 14, 19:48)
gal kas isbande nauja purškiama idegi butent la bambos soliariume? smile.gif

Bandziau vasara. Na zinok, mano manymu, rezultatas priklauso nuo odos..As po poros dienu tapau demeta doh.gif o mano drauge labai graziai atrode...
Atsakyti
QUOTE(Lorkee @ 2009 04 15, 12:42)
Bandziau vasara. Na zinok, mano manymu, rezultatas priklauso nuo odos..As po poros dienu tapau demeta  doh.gif  o mano drauge labai graziai atrode...

o kiek laiko laiko tas nupurskimas ? kokia kaina? ir kokia oda turi but kad nenueitu demem? g.gif
Atsakyti
ką merginos galite pasiūlyti jei dega labiau krutinės šonai iki puses kažkur ir šiek tiek aukščiau šale krutinės link pažastų? verysad.gif nes tose vietose būna rudžiau nei pati krūtinė, kartais prie pažastų atrodo lyg vos nejuoda ten verysad.gif negaliu įkelti foto doh.gif tad gal ne visos suprasit ką noriu paklausti smile.gif
Atsakyti