Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumai, 3 tema

QUOTE(Mazea @ 2009 04 16, 13:14)
Oi anksciau manes nepriversdavai nueit i soliariuma lotuliukas.gif  nepatiko man tas rudumas, galvojau kad naturaliai balta graziai atrodau biggrin.gif kol man nevienas zmogus pasake kad jau atrodau melynai balta biggrin.gif , tai nusprendziau visdelto nueit i soliariuma. oi dabar esu patenkinta, nors einu i savaite viena karteli, bet vistiek dabar taip graziai ruda esu  tongue.gif  vat siandien einu vel thumbup.gif

Ir iš mėlynai baltos įdegat rudai? Visad maniau, kad tokios baltaodės rudai įdegt negali (bent jau man niekaip nepavyksta) mastau.gif
Atsakyti
O mano kojos kazkaip keistai idega. Tik isejus is soliariumo jos buna kazkaip raudonais plemais idegusios... Bet po kiek laiko sunormaleja. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 16, 19:32)
Ir iš mėlynai baltos įdegat rudai? Visad maniau, kad tokios baltaodės rudai įdegt negali (bent jau man niekaip nepavyksta) mastau.gif

na kai pakankinau save biskiuka nuo pat pradziu pradejo nuo 8 min ir i stipru ejau, buvo taip kad net atsisest negalejau nes nudegus raudonai buvau, bet tai pasiekiau tik per 3 kartus, dabar oda pripratus einu i stipru 12 min, ir graziai parundu, kazkaip net nesijaucia isvis kad perdegciau , viskas dabar labai gerai ir graziai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 16, 19:32)

įmanoma biggrin.gif
aš tokia buvau, visi klausdavo, ar nesergu doh.gif
dbr esu jau gražiai ruda, tik ne veidas bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 04 16, 21:41)
įmanoma  biggrin.gif
aš tokia buvau, visi klausdavo, ar nesergu  doh.gif

vava mano mama net pries pora metu galvojo kad as gal narkotikus vartoju, tai liepe issitirt biggrin.gif
man tai veidas jau irgi labai graziai rudas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(varhay @ 2009 04 01, 19:41)
o as koki dalyka suzinojau kad yra toks dalykelis kaip leidziamas melaninas ( lietuvoj jis nelegalus yra ), zinau kas ji naudoja- ta mergina ruda kaip negras, reikia ji dvi dienas leistis po to trecia diena 5 min i soliariuma, ir taip 10 dienu, poveikis labai ryskus ir tas idegis toks ne soliariuminis o labai grazus persikinis gaunasi, tik va idomu koks poveikis jo organizmui ar negalima prisidaryt bedos su tokiais dalykais g.gif  gal kuri kazka girdejus esat ar nusimanot apir oda gerai? nete nieko neradau  g.gif

cia juk baisu... schmoll.gif .melaninas kiek girdejau yra nuodinga medziaga. Ar aukotumet savo sveikata del grozio??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazea @ 2009 04 16, 20:20)
na kai pakankinau save biskiuka nuo pat pradziu pradejo nuo 8 min ir i stipru ejau, buvo taip kad net atsisest negalejau nes nudegus raudonai buvau, bet tai pasiekiau tik per 3 kartus, dabar oda pripratus einu i stipru 12 min, ir graziai parundu, kazkaip net nesijaucia isvis kad perdegciau , viskas dabar labai gerai ir graziai thumbup.gif

Ar naudojai kokį kremą degindamasi?

QUOTE(Vitulka @ 2009 04 16, 20:41)
įmanoma  biggrin.gif
aš tokia buvau, visi klausdavo, ar nesergu  doh.gif

Tada ir man atsirado viltis biggrin.gif
Papasakok kaip pavyko gražiai įdegt smile.gif
Atsakyti
O kaip jus darot su dušu po solkės?Neas girdėjau,kad pora valandų geriau nesimaudyti po to,bet taip ir nežinau,mitas čia ar tikrai ax.gif
Atsakyti
Ir as nezinau ar mitas cia ar ne, bet stengiuosi nesimaudyt bent kokias 3-4 valandas
Atsakyti
Aš tik tos pačios dienos vakare išsimaudau ir išsitepu drėkinančiuoju kremu. Man kažkaip norisi, kad po soliariumo oda ramiai pabūtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2009 04 17, 10:04)
O kaip jus darot su dušu po solkės?Neas girdėjau,kad pora valandų geriau nesimaudyti po to,bet taip ir nežinau,mitas čia ar tikrai  ax.gif

As irgi stengiuos nesimaudyti po soliariumo,man seniai pazistama sake ,kad negalima.Manau ne del to,kad kenksminga,bet kad idegis geriau issilaikytu ir kad kremas geriau susigertu ir jei jis su bronzantais,kad spetu jie isrysketi,nes jie gi ir isryskeja tik po keliu val. 4u.gif o kadangi veida bet kuriuo atveju visada nuprausiu po soliariumo ,tai turbut del to jis pas mane ir baltesnis nei kunas biggrin.gif bet aisku ir siaip veida dazniau prausiam nei kuna,greiciau idegis nusiplauna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 17 balandžio 2009 - 11:23
Jūs visos naudojat veidui atskirą kremuką? Aš ruošiuosi į soliariumą tik prieš draugės vestuves, kurios jau po mėnesiuko, nesinori leisti pinigų keliems kremams blush2.gif
Atsakyti