Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumai, 3 tema

na reiks pabandyt nueit kita savaite kai turesiu daugiau laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tatosyte @ 2009 05 31, 19:36)
o kaip idegis liuxuroj? klausiau kada keistos lempos, tai sake pries pora men smile.gif o siaip ejau i Jurgitos salona pries Mola, tai ten tik pries sawaite pakeite lempas  thumbup.gif

Tai va, kad neiškenčeu ir pasiimiau abonementa biggrin.gif nu neitin tos lempos blush2.gif bet man tinka, o ir saulutė kitaip jama man to tik ir tereikėjo rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti

Kaip vadinasi dokumentas, ant kurio surašoma, kada keistos lempos? Kas dar ten turi būti surašyta?
Man tai dar nieko nereiškia, kad pasako - lempos keistos prieš savaitę - gali sakyti kad ir šyryt - man duok tai patvirtinintį dokumentą rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, Kaune, Varnių gatvėje esančiame puikiame soliariume Egypt sun besilankančios mamytės (ar norinčios apsilankyti). Turiu 15 ir 12 Lt vertės kuponų, kuriuos parduodu daug pigiau (su 30proc nuolaida), galite pirkti pvz 10 kuponų, bus kaip abonementas ir tikrai labai apsimokės:) Detalesnės info man į ažsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tatosyte @ 2009 05 31, 21:36)
o kaip idegis liuxuroj? klausiau kada keistos lempos, tai sake pries pora men smile.gif o siaip ejau i Jurgitos salona pries Mola, tai ten tik pries sawaite pakeite lempas  thumbup.gif

o jus taip lengvai ir tikit kad tikrai keistos... ax.gif
Atsakyti
cia jau ir taip visos sita zinot,bet vistike idedu smile.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 06 01, 16:14)
cia jau ir taip visos sita zinot,bet vistike idedu smile.gif
My Webpage

man atrodo ta panele ir neidama i soliariuma po desimt metu panasiai atrodytu..
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 06 01, 15:20)

nu bet soleriumas tikrai pegreitins visom rauksles smile.gif bet as bent jau kad ir puikiai sita zinau,vistiek negaliu sau nieko padaryt,stengiuos kuo reciau vaiksciot,bet kad visai neit neiseina niekaip doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 06 01, 15:20)

Noreciau paziuret, bet man neatidaro foto g.gif
Atsakyti
viska daryti reikia su saiku, be to nezinai ar dar gyvensi po tu 20-ties metu, Kaune dainavoje teko lankytis soliariume, kuris yra buvusioj Medioj, patiko, lempos tikrai geros,svarbiausia svaru, nebaisu basom kojom atsistoti
Atsakyti
as tai visada ziuriu,kad prie manes isvalytu soleriuma,nes drauge pasigavo nuo soleriumo grybeli,visa kuna demem ismete buvo,tai puse metu gydimas uztruko
Atsakyti
man Vilniuje vienoj LA BAMBOJ, kai kilo itarimas del svaros paprasiau to skyscio ir pati issivaliau, be to ten taip tamsu buvo, gal kad nasimatytu netvarkos
Atsakyti