Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumai, 3 tema

QUOTE(^^liutuke @ 2009 06 01, 21:51)
Siaip labai keista, nes prie mano namu yra soliariumas, kuriame lankiausi anksciau, isejo viena panele pasideginus ir aiskiai matesi kad nelygiai idege. Tada ir darbuotojos atsiprasinejo, apziureje kad viena lempa perdege. Del to tikrai labai keista, kad nesimato skirtumo. Nebent kaip jau kazkas minejo, lempos ir taip labai silpnos. 4u.gif

Na tada gal ir taip, nelabai aš nusimanau, tiesiog man darbuotoja draugė pasakė, kad čia geriau neiti, nes taip ir taip..wink.gif
Atsakyti
ir tuose vardiniuose soliariumuose visko yra,nuejau i La bamba, min- 1.80, sako l stiprus, pasideginau 10 min ir nieko, o as jau labai gerai zinau kas tos naujos lempos, esu dirbusi soliariume
Atsakyti
Gal kuri lankotes Kaune Svanoriu pr. IKI parduotuveje esanciame soliariumu salone. Lygtais Sunsation vadinasi? Planuoju isigyti abonementa bigsmile.gif
Ka manot apie Laisves al. kiemelyje - prie Konrado uzeigos esanti soliariumu salona? Na ten kainos pigesnes blush2.gif Lamkydavausi daznai anksciau, bet man kazkaip labai pamazu idega oda, palyginus su La Bamba.. Tai dabar galvoju.
Neapsisprendziu tarp siu dvieju ax.gif
Kas del Safari sun, tai gal pries kokius 4 metus turejau abonementa, man labai patiko, greit idegdavau, labai kokybiski solairiumai pasirode.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ricci: 02 birželio 2009 - 13:40
QUOTE(ricci @ 2009 06 02, 14:37)
Gal kuri lankotes Kaune Svanoriu pr. IKI parduotuveje esanciame soliariumu salone. Lygtais Sunsation vadinasi? Planuoju isigyti abonementa bigsmile.gif
Ka manot apie Laisves al. kiemelyje - prie Konrado uzeigos esanti soliariumu salona? Na ten kainos pigesnes blush2.gif  Lamkydavausi daznai anksciau, bet man kazkaip labai pamazu idega oda, palyginus su La Bamba.. Tai dabar galvoju.
Neapsisprendziu tarp siu dvieju ax.gif
Kas del Safari sun, tai gal pries kokius 4 metus turejau abonementa, man labai patiko, greit idegdavau, labai kokybiski solairiumai pasirode..  g.gif

iki parduotuveje buvau gulimam,tik nepamenu kabinos numeriuko,bet man visai patiko,nors gulimu laaabai nekenciu,taciau teko pasiaukoti,nes stovimas sake silpnas.. ax.gif tai galiu pasakyti,kad nieko toks,galima pakesti,tik vedinimas man netiko,kol pasiruosiau gultis visa kepiau stovedama prie veidrodzio.. doh.gif biggrin.gif na gal ten ne visose kabinose taip dusna,o gal ir pataikiau kaip ka tik isejo kas,bet vistiek ne faina buvo.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 06 01, 15:38)
man Vilniuje vienoj LA BAMBOJ, kai kilo itarimas del svaros paprasiau to skyscio ir pati issivaliau, be to ten taip tamsu buvo, gal kad nasimatytu netvarkos

Dar taip buna? Saip tai dazniausiai, bent kiek man teko matyti, darbuotojos juos isvalo iskart isejus kazkuriam zmogui pasideginus.
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 06 02, 23:02)
Dar taip buna? Saip tai dazniausiai, bent kiek man teko matyti, darbuotojos juos isvalo iskart isejus kazkuriam zmogui pasideginus.

drinks_cheers.gif ir kabinoje bent kur lankausi yra purkštuvas su dezinfekavimo skysčiu neteko juo dar pasinaudoti, nes išvalo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2009 06 03, 08:06)
drinks_cheers.gif ir kabinoje bent kur lankausi yra purkštuvas su dezinfekavimo skysčiu neteko juo dar pasinaudoti, nes išvalo ax.gif

man bet kaip netinka
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 06 03, 08:27)
man bet kaip netinka

Kodėl mano posta pacitavot g.gif
Atsakyti
Gal kuri lanketes Kaune soliariume, esanciame sporto klube Minotauras?
Idomu kaip ten reikalai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy @ 2009 06 03, 11:40)
Gal kuri lanketes Kaune soliariume, esanciame sporto klube Minotauras?
Idomu kaip ten reikalai  ax.gif

Aš jį prisiminiau, kai pasiimiau kitam soly abonimentą doh.gif Labai knietėjo jį išbandyti, rinkausi arčeusiai namų, o jį pamiršau lotuliukas.gif Jai išbandysi parašyk labai įdomu būtų bigsmile.gif
Atsakyti
Greiciausiai siandien eisiu i ji, idomu bus isbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy @ 2009 06 03, 11:57)
Greiciausiai siandien eisiu i ji, idomu bus isbandyti  bigsmile.gif

thumbup.gif butinai parašyk kokios kainytės rolleyes.gif ir jai gali užmesk akį kokių kremukų yra ax.gif šeip domintų SB
Atsakyti