Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumai, 3 tema

QUOTE(ricci @ 2009 06 14, 09:45)
tai vadinama topless idegiu cool.gif  ax.gif

Nesvarbu kaip vadina, svarbu kaip atrodo smile.gif
Atsakyti
sveikos mergites gossip.gif .,na ir as prie jusu prisijungsiu,jai nepriestaraujat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ricci @ 2009 06 13, 17:35)
o kodel i gulima ne? Nes pazastys neidega? ax.gif

as asmeniskai i gulima neinu todel,jog man keleta kartu ant nugaros buvo atsirade tokie du balti apskritimai,tiklsiau ant menciu,tai nzn,ar blogai atsiguliau ar ten nuo pacio soliariumo.. doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(simaska @ 2009 06 14, 14:36)
as asmeniskai i gulima neinu todel,jog man keleta kartu ant nugaros buvo atsirade tokie du balti apskritimai,tiklsiau ant menciu,tai nzn,ar blogai atsiguliau ar ten nuo pacio soliariumo..  doh.gif  bigsmile.gif

Čia turbūt tas pats variantas kaip ir su apatine nugaros dalimi, toks plėmas neįdega, gal nuo gulėjimo pozos ten koks šešėlis užsideda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanilla27 @ 2009 06 14, 00:14)
Tai tavo uzpakalis lieka baltas biggrin.gif  4u.gif ?

Nu kdl? lotuliukas.gif taigi nesidedu pantalonu lotuliukas.gif o kad baltos virvutes lieka, tai man grazu, matos kad idegu ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ricci @ 2009 06 14, 09:45)
tai vadinama topless idegiu cool.gif  ax.gif

Vo brac biggrin.gif 4u.gif dar mano deginimosi budas ir pavadinimas turi ax.gif lotuliukas.gif juokauju.. girdejus kazka apie tai 4u.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 06 14, 15:39)
Čia turbūt tas pats variantas kaip ir su apatine nugaros dalimi, toks plėmas neįdega, gal nuo gulėjimo pozos ten koks šešėlis užsideda  g.gif

taip taip,itariu,kad tas pats.. g.gif patare kazkada drauge,kad vis pakelti tas menteles,bet ir sikna tada reikia kelti,kad oro ten daugiau gautu ir lygiau degtu,bet dievazi taip pavargstu tada begulint,o tiksliau "besimakstinant",jog stovimam vienas malonumas stovet.. thumbup.gif lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(simaska @ 2009 06 14, 16:36)
as asmeniskai i gulima neinu todel,jog man keleta kartu ant nugaros buvo atsirade tokie du balti apskritimai,tiklsiau ant menciu,tai nzn,ar blogai atsiguliau ar ten nuo pacio soliariumo..  doh.gif  bigsmile.gif

man lygiai tas pats blink.gif dar prie uzpakaliuko balta deme buna doh.gif o stovimam lygus, grazus idegis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 06 14, 15:47)
man lygiai tas pats  blink.gif dar prie uzpakaliuko balta deme buna  doh.gif o stovimam lygus, grazus idegis  rolleyes.gif

tai verta pastoveti.. drinks_cheers.gif mirksiukas.gif karta gulimam uzmigau.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simaska @ 2009 06 14, 16:51)
tai verta pastoveti..  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif  karta gulimam uzmigau..  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif man taip nebuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 06 14, 12:51)
Nesvarbu kaip vadina, svarbu kaip atrodo smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu as gulimam pastoviai vartausi ir jokiu plemu nelieka,aisku neistisai vartausi,bet pradzioj paguliu ant nugaros,paskui ant pilvo
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 06 15, 11:19)
nu as gulimam pastoviai vartausi ir jokiu plemu nelieka,aisku neistisai vartausi,bet pradzioj paguliu ant nugaros,paskui ant pilvo

as ir taip, bet, bet ant uzpakalio kur uodegikaulus tai sirdyte balta visad lieka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti