Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumai, 3 tema

noriu būt įdegus, bet nesuskrudus biggrin.gif
gerai, tuomet ryt neisiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 06 15, 14:47)
noriu būt įdegus, bet nesuskrudus biggrin.gif
gerai, tuomet ryt neisiu mirksiukas.gif

Aš išvis pabijojau pirmą kartelį ėjau 4min, biggrin.gif Po to praleidau dienelę ir ėjau jau 5min., lotuliukas.gif o po to 7min., Dabar ainu po 9min., du kart savaitėje arba vieną blush2.gif Laukiu tos saulės doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2009 06 15, 15:53)
Aš išvis pabijojau pirmą kartelį ėjau 4min, biggrin.gif Po to praleidau dienelę ir ėjau jau 5min.,  lotuliukas.gif o po to 7min., Dabar ainu po 9min., du kart savaitėje arba vieną blush2.gif Laukiu tos saulės doh.gif  biggrin.gif

Pažįstama patarė, kad pirmą kart galima 3-5min eit. O ten vietoj, darbuotoja sako, kad geriau 5, tai taip ir ėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 06 15, 15:56)
Pažįstama patarė, kad pirmą kart galima 3-5min eit. O ten vietoj, darbuotoja sako, kad geriau 5, tai taip ir ėjau smile.gif

Su tais kiek laiko ir kas kiek laiko kiekvienai skirtingai smile.gif bevaiksciodama pamatysi kaip tau geriausiai, bet kas antra diena mano manymu, kaip paciai pradziai ir niekada nebuvus, tai truputi per daznai.. Oda prie tokiu dalyku po truputi pratink smile.gif
Atsakyti

viskas kas su saiku yra gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dodskis @ 2009 06 15, 21:24)
viskas kas su saiku yra gerai 4u.gif

ir rukymas ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 06 15, 20:29)
ir rukymas ? ax.gif

ir rūkymas brunette.gif

Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 06 15, 15:33)
geriausia eiti kas antra diena,bet dabar nedidink minuciu,veliau pasiimk pora min daugiau

kas antra blink.gif tai kaip tada atrodys lotuliukas.gif ziauru man kai per daug, jokio grozio doh.gif doh.gif doh.gif net tragiskai...o karta i savaite nu du daugiausia...
Atsakyti
QUOTE(briga1 @ 2009 06 16, 00:00)
kas antra blink.gif tai kaip tada atrodys lotuliukas.gif  ziauru man kai per daug, jokio grozio doh.gif  doh.gif  doh.gif  net tragiskai...o karta i savaite nu du daugiausia...

Laba rytą 4u.gif
Kas antra trečią dieną ėjau, kai norėjau įrusti iki norimo rudumo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(briga1 @ 2009 06 16, 01:00)
kas antra blink.gif tai kaip tada atrodys lotuliukas.gif  ziauru man kai per daug, jokio grozio doh.gif  doh.gif  doh.gif  net tragiskai...o karta i savaite nu du daugiausia...

labai normaliai atrodys. Juk tik pradedanti, tik pradedančiai aš ir siūlyčiau eit kas dvi tris dienas, o kai įdegi iki norimo rudumo, galim daryt ir savaitės, ar dviejų pertrauką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 06 16, 10:11)
labai normaliai atrodys. Juk tik pradedanti, tik pradedančiai aš ir siūlyčiau eit kas dvi tris dienas, o kai įdegi iki norimo rudumo, galim daryt ir savaitės, ar dviejų pertrauką  smile.gif

Bet gal kaip niekada nebuvusiai soliariume per greit iskart vaiksciot taip daznai, kai oda visiskai prie to nepratusi.. g.gif nors gal koks skirtumas, po ziemos vasara irgi gi buna pirmakart, bet visa diena prasidegina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 06 16, 10:41)
Bet gal kaip niekada nebuvusiai soliariume per greit iskart vaiksciot taip daznai, kai oda visiskai prie to nepratusi.. g.gif nors gal koks skirtumas, po ziemos vasara irgi gi buna pirmakart, bet visa diena prasidegina biggrin.gif

pirmus kartus nedidinčiau minučių, eičiau kelis kartus po 5 min, o tik paskui didinčiau ax.gif jei oda labai neraudonavo, nenudėgė, tai 5min pats tas vadinas, oda "šoko" negavo biggrin.gif jei eit rečiau pradžioj, pirmo karto įdegis spės nublukt, reik jį užtvirtint
aš tai balta kaip sūris, pirmą kartą atsimenu ėjau tik 3 min biggrin.gif kas antrą dieną ir po biški didinau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 16 birželio 2009 - 09:53