QUOTE(magistrante @ 2009 03 24, 20:06)
QUOTE(magistrante @ 2009 03 24, 19:06)
dar:
http://www.nikovita....?category_id=51
Dr. Hauscha kosmetikos yra Šv.Stepono 6, Vilniuje (tik nesu tikra, ar yra šios firmos šampūnų)
nėr už ką
Natūralūs šampūnai putoja ne taip gerai, kaip sintetiniai, tai nepasakyčiau kad ilgiau užtenka
Kai kurie Urtekram šampūnai nėra malonaus kvapo, pvz. su rasulu šampūno kvapas toks pat kaip dantų pastos, tai prieš perkant geriau pauostyti
QUOTE(tshh @ 2009 03 24, 21:36)
dar:
Dr. Hauscha kosmetikos yra Šv.Stepono 6, Vilniuje (tik nesu tikra, ar yra šios firmos šampūnų)
aš ne LT gyvenu,bet ačiū vistiek už firmų pavadinimus
o kas dėl kvapo,tai aš viską uostau prieš pirkdama
Ryt einu pas kirpeja!
jau nebegaliu su tais ilgais plaukais
sunkiai sukasi, arteja vasara, cia vejuota siaubingai, tai paparsysiu kad patrumpintu mano garbaneles
siek tiek baisu nes mano auksines rankas turinti kirpeja liko LT, bet sita rekomendavo kaip miesto meistra (zinot kaip sunku su tais garbanotais rast gera kirpeja..
) jei ir nepatiks, vistiek ataugs
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 25, 10:50)
tai sėkmės kuo didžiausios
man irgi reiktų jau pas kirpėją,bent galiukus pasikirpt,bet aš visada einu tik kai į LT grįžtu,tai teks dar šiek tiek palaukt
pas mus žiema sugrįžo..
QUOTE(magistrante @ 2009 03 25, 09:56)
tai sėkmės kuo didžiausios
man irgi reiktų jau pas kirpėją,bent galiukus pasikirpt,bet aš visada einu tik kai į LT grįžtu,tai teks dar šiek tiek palaukt
nepasitikiu kitom kirpėjom..
pas mus žiema sugrįžo..
aina sau,o aš galvojau atšilo jau,pasvajokim ir praeis kaip sakoma

pas mus žiema sugrįžo..
Jei zinociau kad i LT vaziuosiu artimiausiu metu, ir as kasas dar paauginciau
pas mus irgi vel saltoka, o dar koks vejas!!
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 25, 12:50)
Ryt einu pas kirpeja!
sunkiai sukasi, arteja vasara, cia vejuota siaubingai, tai paparsysiu kad patrumpintu mano garbaneles
siek tiek baisu nes mano auksines rankas turinti kirpeja liko LT, bet sita rekomendavo kaip miesto meistra (zinot kaip sunku su tais garbanotais rast gera kirpeja..
oi, tik daug nekirpk, negaila?
aš db kaip tik auginu, nežinau, kas gausis.....
Papildyta:
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 25, 13:42)
apie kirpyklas prašnekot....
aš atradau labai gerą kirpėją, jau nuo vasaros pas ją kerpuosi
niekas niekada taip gerai nenukirpdavo, vis po menesio-pusantro reikėdavo eiti kirptis, nes garbanos guldavo nei tvora, nei mėta....viršugalvy kaip suplotos, nu žodžiu...
o dabar kerpuosi kas keturis men, po menesio po kirpimo dar geriau atrodo, nei iš karto po kirpyklos
pasakiau kirpejai, kad noriu auginti...tai dabar kerpa taip, kad auginčiau......
žiūrėsim, aišku, kas man čia gausis, bet kol kas esu laaabai patenkinta
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 25, 11:50)
Ryt einu pas kirpeja!
parasyk, butinaij kaijp sekesi
bet vistiek as tavo vietoje nekirpciau, kaijp tik lb noreciau tokio ilgio kaijp tavo plaukuciai, ech,. lb grazu
Aciu aciu
kas is to ilgio kai grazu tik ta pacia diena issiplovus - paskui priglunda, neina sutvarkyt, tik susivervuoju
prasysiu kad iskarpytu
kai kirpdavo senoji kirpeja, tai kas 8 men uztekdavo nueit, bet kokias 2-3 sav po kirpimo plaukai kaip antenos styrodavo
o paskui graziai suguldavo i savo vietas ir likusius menesius kaip pasaka budavo
vaje kaip bijau to naujo kirpejo (kaip kokio daktaro
) ataugs tie plaukuciai, reik viska isbandyt
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 25, 14:13)
Aciu aciu
kas is to ilgio kai grazu tik ta pacia diena issiplovus - paskui priglunda, neina sutvarkyt, tik susivervuoju
prasysiu kad iskarpytu
kai kirpdavo senoji kirpeja, tai kas 8 men uztekdavo nueit, bet kokias 2-3 sav po kirpimo plaukai kaip antenos styrodavo
o paskui graziai suguldavo i savo vietas ir likusius menesius kaip pasaka budavo
vaje kaip bijau to naujo kirpejo (kaip kokio daktaro
) ataugs tie plaukuciai, reik viska isbandyt 
niu tikekimes bus grazu .
As irgi jau labai laukiu nes nesusitvarkau visai su tom garbanom
buvau lauke, o tooooks vejas, ta ka, issitraukiau plauku segtuka is rankinuko (nes dabar visada nesiotis reikia) ir baigesi visos mano sukuosenos
grazu