Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanės!

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 25, 16:20)
As irgi jau labai laukiu nes nesusitvarkau visai su tom garbanom doh.gif  buvau lauke, o tooooks vejas, ta ka, issitraukiau plauku segtuka is rankinuko (nes dabar visada nesiotis reikia) ir baigesi visos mano sukuosenos doh.gif grazu unsure.gif

o tavo kokio ilgio plaukai dabar?

o aš išvažiavau su dviračiu iki pašto ir kad pradėjo lyti blink.gif doh.gif buvau šlapia iki apatinių beveik lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2009 03 25, 15:37)
o tavo kokio ilgio plaukai dabar?

o aš išvažiavau su dviračiu iki pašto ir kad pradėjo lyti  blink.gif  doh.gif buvau šlapia iki apatinių beveik  lotuliukas.gif  blink.gif

Ilgis iki liemenuko uzsegimo (gal dar ciut ilgesni jau) lotuliukas.gif ilgesniu niekada neauginu nes galai pradeda tysti, nesusisuka jau taip kaip katik pakirpti doh.gif

Kaip faina su dviraciu turi kur vazinet! MB padangos niekaip neprisiruosia sutaisyt, beto gatvem vazinet nenoriu nes pati baisiai pykstu kai koks nors dviratininkas eisma stabdo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 25, 16:45)
Ilgis iki liemenuko uzsegimo (gal dar ciut ilgesni jau) lotuliukas.gif  ilgesniu niekada neauginu nes galai pradeda tysti, nesusisuka jau taip kaip katik pakirpti doh.gif

Kaip faina su dviraciu turi kur vazinet! MB padangos niekaip neprisiruosia sutaisyt, beto gatvem vazinet nenoriu nes pati baisiai pykstu kai koks nors dviratininkas eisma stabdo doh.gif

oho,tai ilgi 4u.gif

nu kaip čia pasakius dėl to dviračio.. šiaip dviračių takai gana geri,bet kartais tenka ir gatve pavažiuot,ko aš labai nemėgstu doh.gif ir dar šiandien važiuodama nuo pakalnės pastebėjau,kad nelabai stabdžiai gerai stabdo doh.gif tai galvojau,blyn tuoj kaip dėsiuos kur nors.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2009 03 25, 15:48)
oho,tai ilgi  4u.gif

nu kaip čia pasakius dėl to dviračio.. šiaip dviračių takai gana geri,bet kartais tenka ir gatve pavažiuot,ko aš labai nemėgstu  doh.gif ir dar šiandien važiuodama nuo pakalnės pastebėjau,kad nelabai stabdžiai gerai stabdo  doh.gif tai galvojau,blyn tuoj kaip dėsiuos kur nors..  doh.gif  lotuliukas.gif

reiks ir man dviraciu taku pasidairyt g.gif o tu buvai savo plaukuciu foto imetus?
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 25, 17:13)
o tu buvai savo plaukuciu foto imetus?

nebuvau blush2.gif nes kažkaip visos nuotraukos iš priekio ir nelabai ten kas matos.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2009 03 25, 16:18)
nebuvau  blush2.gif nes kažkaip visos nuotraukos iš priekio ir nelabai ten kas matos..  doh.gif

Dek is prieko thumbup.gif
Atsakyti
nieko nesuprantu..vis nepavyksta užkraut nuotraukos per Photobucket doh.gif kokios dar programos būna? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2009 03 25, 17:18)
nieko nesuprantu..vis nepavyksta užkraut nuotraukos per Photobucket  doh.gif kokios dar programos būna?  ax.gif

ipix.lt. fotki.com daugiau lyg ir nzn.. g.gif
Atsakyti
Einu ryt i kirpykla sruogeliu detis bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 25, 12:50)
Ryt einu pas kirpeja!  assa.gif  jau nebegaliu su tais ilgais plaukais doh.gif  sunkiai sukasi, arteja vasara, cia vejuota siaubingai, tai paparsysiu kad patrumpintu mano garbaneles ax.gif siek tiek baisu nes mano auksines rankas turinti kirpeja liko LT, bet sita rekomendavo kaip miesto meistra (zinot kaip sunku su tais garbanotais rast gera kirpeja.. ax.gif )  jei ir nepatiks, vistiek ataugs mirksiukas.gif

nekirpk schmoll.gif as kaip tik stengiuos i ilgi auginti... flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 25, 17:36)
Einu ryt i kirpykla sruogeliu detis  bigsmile.gif
Papildyta:
nekirpk  schmoll.gif  as kaip tik stengiuos i ilgi auginti... flirt.gif

Neatkalbesit schmoll.gif mirksiukas.gif nenusiresiu iki peciu bet nemegstu ilgu plauku kai vasara buna karsta doh.gif juk ne ilgyje grozis, o kirpime mirksiukas.gif (tuoj cia prisikalbesiu, dar juk net nezinau kaip apkirps hihihi.gif ) taigi nieko baisaus, ataugs juk irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 25, 20:52)
Neatkalbesit schmoll.gif  mirksiukas.gif  nenusiresiu iki peciu bet nemegstu ilgu plauku kai vasara buna karsta doh.gif  juk ne ilgyje grozis, o kirpime mirksiukas.gif  (tuoj cia prisikalbesiu, dar juk net nezinau kaip apkirps  hihihi.gif ) taigi nieko baisaus, ataugs juk  irnesakyk.gif

ataugs tai ataugs
bet gal ne taip greitai..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 03 25, 18:46)
ataugs tai ataugs
bet gal ne taip greitai..... g.gif

Cia juk ir idomumas bigsmile.gif jau labai seniai ilgus turiu ir kas metai pakerpu (beveik 15 cm) tai ir auginu paskui ax.gif kai buna per ilgi, galai pradeda triusti. cia kasmetine procedura mirksiukas.gif
Atsakyti