Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanės!

oij laujkiu merginu po kirpyklu .smile.gif) tikiuosi, grazios sugris . wub.gif
Atsakyti
labas rytas.kaip vakar nuėjau skaudančia galva miegot,šiandien taip pat ir atsikėliau doh.gif nesuprantu kas daros.. virusas gal koks įlindo į mane unsure.gif doh.gif

QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 25, 22:35)
hm.. kilo mintis ...niekas nebandete  prisiauginti sruogeles ..?
hmm. sugalvojau o gal prisiauginti jas .. hmm g.gif

mano kirpėja buvo prisiauginus kelias,tai visai šauniai atrodė ir sako nekenkia labai plaukui 4u.gif tai pabandyk,nepatiks,išsiimsi,tik tiek,kad nepigus malonumas šiaip..
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2009 03 26, 12:14)
labas rytas.kaip vakar nuėjau skaudančia galva miegot,šiandien taip pat ir atsikėliau  doh.gif nesuprantu kas daros.. virusas gal koks įlindo į mane  unsure.gif  doh.gif
mano kirpėja buvo prisiauginus kelias,tai visai šauniai atrodė ir sako nekenkia labai plaukui  4u.gif tai pabandyk,nepatiks,išsiimsi,tik tiek,kad nepigus malonumas šiaip..

nius joa .. nius paziuresiu, pasitarti reijkes su kirpeja .. hm..
Atsakyti
Labas rytas garbanes 4u.gif laukiu drebancia sirdim savo appointmento pas kirpeja.. unsure.gif lauke labai lija, net nesinori nosies kist i lauka, bet jau niekur nedingsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 26, 11:34)
Labas rytas garbanes 4u.gif  laukiu drebancia sirdim savo appointmento pas kirpeja.. unsure.gif lauke labai lija, net nesinori nosies kist i lauka, bet jau niekur nedingsiu ax.gif

viskas bus ok 4u.gif skėtį į rankas ir pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2009 03 26, 10:37)
viskas bus ok  4u.gif skėtį į rankas ir pirmyn  mirksiukas.gif

Teks.. labiausiai prisibijau kirpejo komentaru kai pamatys mano iskirptas sruogas (nu jau negalejau su tais ilgais..) blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2009 03 26, 13:14)
labas rytas.kaip vakar nuėjau skaudančia galva miegot,šiandien taip pat ir atsikėliau  doh.gif nesuprantu kas daros.. virusas gal koks įlindo į mane  unsure.gif  doh.gif

laba,

man tas pats....
košmaras, neturiu kur dėtis doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 26, 00:35)
hm.. kilo mintis ...niekas nebandete  prisiauginti sruogeles ..?
hmm. sugalvojau o gal prisiauginti jas .. hmm g.gif

mano sesuo buvo prisiauginus, bet jos plaukai tiesūs
aš domėjausi, labai sunku garbanas atitaikyti, nes sruogelių banguotumas labai tikslus vienodas, o natūralūs plaukai juk vieną dieną taip, paskui kitaip, na būna juk visokių efektų doh.gif jau čia ir foto matėme...kaip tie patys plaukai gali kitaip atrodyti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 03 26, 10:46)
mano sesuo buvo prisiauginus, bet jos plaukai tiesūs
aš domėjausi, labai sunku garbanas atitaikyti, nes sruogelių banguotumas labai tikslus vienodas, o natūralūs plaukai juk vieną dieną taip, paskui kitaip, na būna juk visokių efektų doh.gif jau čia ir foto matėme...kaip tie patys plaukai gali kitaip atrodyti blink.gif

Tiksliai, juk priauginti plaukai dazniausiai tiesus buna g.gif kiek sese sumokejo?
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 26, 13:49)
Tiksliai, juk priauginti plaukai dazniausiai tiesus buna g.gif  kiek sese sumokejo?

nu ji dėjosi tik apačioje, na virš kaklo, kad tik pailgintų optiškai, bet tai buvo prieš gerus pusantrų metų, tai atrodo iki 1000lt, bijau suklysti dabar, jau dabar net sruogos kainos nepamenu
nes visai galvai juk priauginimas apie2000-3000 gaunasi
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 03 26, 10:51)
nu ji dėjosi tik apačioje, na virš kaklo, kad tik pailgintų optiškai, bet tai buvo prieš gerus pusantrų metų, tai atrodo iki 1000lt, bijau suklysti dabar, jau dabar net sruogos kainos nepamenu
nes visai galvai juk priauginimas apie2000-3000 gaunasi

blink.gif blink.gif oho net nezinojau kad tokios kainos, pati nesidomejau.. g.gif as labiau uz naturalu grozi, ka turi, ta ir nesioji (nagus, plaukus ir t.t.) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 26, 11:55)
blink.gif  blink.gif  oho net nezinojau kad tokios kainos, pati nesidomejau.. g.gif  as labiau uz naturalu grozi, ka turi, ta ir nesioji (nagus, plaukus ir t.t.) rolleyes.gif

o kad visi kiti taip mąstytų 4u.gif man labiausiai patiktų,kad nereiktų niekur nieko depiliuot lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 26, 13:55)
blink.gif  blink.gif  oho net nezinojau kad tokios kainos, pati nesidomejau.. g.gif  as labiau uz naturalu grozi, ka turi, ta ir nesioji (nagus, plaukus ir t.t.) rolleyes.gif

jo, sakau, prieš kurį laiką
gal dabar atpigo
nors pagal kirpyklų kainas nepasakyčiau, tik auga...
tik gal technologijų padaugėjo ar kažkas tokio
jo, visai galvai gan daug išeina, o po pusmečio reikia nuimti, plaukai lieka nušiurę....
geriau nereikia
Papildyta:
QUOTE(magistrante @ 2009 03 26, 13:58)
o kad visi kiti taip mąstytų  4u.gif man labiausiai patiktų,kad nereiktų niekur nieko depiliuot  lotuliukas.gif  bigsmile.gif

et, kad dar nereiktų eiti antakių dažyti kas kelias savaites, blakstienas tai dar tušu padažai....
aš kai šviesi, tai iš viso, antakių nėr, jei nepadažau kirpykloj doh.gif

del garbanų tai mes čia sutaupom, nes šukuosena visada garantuota.....

man vasarą pirmą kartą gyvenime darė šukuoseną, kai sukėlė plaukus
šiaip visuomet šventėms išsidžiovinu pati arba kirpėja kaip nors įdomiai, nes su garbanom kaip ir viskas aišku

gal įdėti foto.... g.gif be veidas matysis....ai dzin gi.....
labai jau mane ten sunku pažinti......daug kas nepažino su tokia šukuosena doh.gif
Atsakyti