sveiki
ieskau zmoniu, kurie kada nors gydesi (gydosi) Stomatologijos Centre Mindaugo g., salia prekybos centro Maxima. Savininke - Snaige Valentukeviciene.
Man tai labai labai svarbu. Jei atsirastu tokiu zmoniu - prasau parasyti man i az
Papildyta:
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2009 12 09, 09:42)
Vakar keliuose klinikuose konsultavausi del implantanto. Reziume: implantacija neimanoma. Truksta kaulo ir net po kaulo priauginimo operacijos nera garantijos, kad neivyks atmetimas. Liko tik "tiltelis"
Tai norejau pasitarti: ar tikrai verta investuoti nemazus pinigus apie 1500 Lt uz ( 1 dantukas) i Cirkonio dioksido keramika ar galima ir Metalo keramika pasitenkinti (apie 1000 Lt) Dantukai 3,4..
Ir kokia dabar situacija su kainomis? Gal kas neseniai protezavo dantukus "tilteliu" Cirkoniu?
Bandau rasti geresni kainos ir kokybes santiki..
turiu labai sudetinga situacija burnoje ir deja deja, teko implantuot jau 5 dantukus. Visi protezuoti metalo keramika , tiek ant danties saknies, tiek ant implanto ir tfu tfu tfu kol kas nesiskundziu
Beje, man irgi implantuot negalejo virsuj, teko daryt dvi sinusu pakelimo operacijas (ju metu ir ipurskiamas dirbtinis kaulinis audinys) aisku, labai ilgai uztruko, nes po operacijos reikia laukti prigyjimo puse metu, bet - viskas prigijo

, implantai sekmingai isukti ir jau si menesi gales baigt suprotezuot.
Gal gali pasidalint pas ka konsultuojies ir kokiais protezistais pasitiki?