Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Be_penkiu_pavasaris @ 2009 04 10, 13:46)
aha kazkur 9.tiksliai negaliu pasakyt nes OT vienodai ryskias rode tris dienas
siandien nebeteplioja

pas mane teigiami ovuliaciniai testukai 2 dienas is eiles, taciau ovuliacija ivyksta tik 3 diena- kai po teigiamu testuku seka neigiamas. Persiskaiciuok pagal tai savo dienas ir parasyk kiek gaunasi dienu po O 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(milduxe @ 2009 04 10, 13:58)
pas mane teigiami ovuliaciniai testukai 2 dienas is eiles, taciau ovuliacija ivyksta tik 3 diena- kai po teigiamu testuku seka neigiamas. Persiskaiciuok pagal tai savo dienas ir parasyk kiek gaunasi dienu po O  4u.gif

(Pas mane kovo 29 ir 30 - dvi ryskios,o 31 buvo neryski,bet veliau padariau ir buvo vel ryski doh.gif) Paskui nebedariau nes neturejau nei testu nei vyro tongue.gif (isvyko i komandiruote)Tai skaiciuojant nuo balandzio 1 gaunasi 10 DPO Ovuliacija ivykti gali ir per 36 val g.gif

Kazkaip sudetingai cia viska surasiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Be_penkiu_pavasaris: 10 balandžio 2009 - 12:24
Milduxe, atsiprašau už klausimą, o kiek laiko vaikutį planuojat? blush2.gif
Atsakyti
Po truputi blesta mano entuziazmas, jauciu kad bus mmm doh.gif Pilva maudzia verysad.gif
Atsakyti
Sveikos. atsiprasau, kad verziuosi i jusu valdas. blush2.gif noriu pasiklausti.
Ar kam yra buve, kad kai turi buti mmm, tik laseli kita pateptu, arba sisiojant ant popieriaus vos imatomai ruzava butu? man siandien turi buti antra mmm diena, o jau tureciau sirgti ohoho!!
Atsakyti
QUOTE(IsaDora* @ 2009 04 11, 09:11)
Sveikos. atsiprasau, kad verziuosi i jusu valdas.  blush2.gif  noriu pasiklausti.
Ar kam yra buve, kad kai turi buti mmm, tik laseli kita pateptu, arba sisiojant ant popieriaus vos imatomai ruzava butu? man siandien turi buti antra mmm diena, o jau tureciau sirgti ohoho!!

Sveika, buna kartais taip, kad nestuke.gif ir mmm normalios taigi negali zinot, kas tai pas tave, tiesiog siulyciau palaukti keleta dienu jeigu mmm normalios nepasirodys daryti NT, o jeigu neiskenti mirksiukas.gif tai ir dabar gali nupirkti koki NT ir padaryt rytoj su rytiniu slapimu. Musu organizmas toks cool.gif kad kartais isdarineja neaiskus dalykus ir tai gali itakoti daug kas...
Atsakyti
as jau pasidariau NT ir pamaciau II. tik beda ta, kad vakar kai pamaciau normalaus kraujo raudono ant tualetinio pop. tai pamaniau man mm. bet daugiau nieko netepe, tik vos vos.. dabar skauda pilvo apacia, taip baisu, o gal zirniukas isbego vakar o NT rodo ? ai nezinau, o gal man jau paranoja. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(IsaDora* @ 2009 04 11, 12:26)
as jau pasidariau NT ir pamaciau II. tik beda ta, kad vakar kai pamaciau normalaus kraujo raudono ant tualetinio pop. tai pamaniau man mm. bet daugiau nieko netepe, tik vos vos.. dabar skauda pilvo apacia, taip baisu, o gal zirniukas isbego vakar o NT rodo ? ai nezinau, o gal man jau paranoja. verysad.gif

na tada tik viena galiu patart, nes gine kol kas nieko nepamatys jeigu kazkas yra nes dar mazas laikas, nueiti ir padaryt HCG ir po kokiu 2 dienu pakartot, ir paziuret jeigu skaiciukai padides reiskia nestuke.gif yra, o jeigu sumazes tai reiskia, kad pabego arba nesivistantis, suprantu labai kankina neaiskumas, bet nieko kito negali dabar padaryt. As irgi nescia ir kraujoju pas mane himatoma gimdoj ir nieko negali padaryt, sake kaip Dievas duos, taigi va guliu ir laukiu kaip ten bus, ne nieko kito negalima daryt, taigi nepergyvenk nusiramink ir tikekis geriausio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 04 11, 12:37)
na tada tik viena galiu patart, nes gine kol kas nieko nepamatys jeigu kazkas yra nes dar mazas laikas, nueiti ir padaryt HCG ir po kokiu 2 dienu pakartot, ir paziuret jeigu skaiciukai padides reiskia  nestuke.gif yra, o jeigu sumazes tai reiskia, kad pabego arba nesivistantis, suprantu labai kankina neaiskumas, bet nieko kito negali dabar padaryt. As irgi nescia ir kraujoju pas mane himatoma gimdoj ir nieko negali padaryt, sake kaip  Dievas duos, taigi va guliu ir laukiu kaip ten bus, ne nieko kito negalima daryt, taigi nepergyvenk nusiramink ir tikekis geriausio  wub.gif

pas mane sitam kaime tokio tyrimo nedaro doh.gif o ar normalu kad pamaudzia pilvo apacia, nugaros apacioje?
Atsakyti
QUOTE(AsLilit @ 2009 04 02, 09:25)
Na, man irgi 7 dienos po ovuliacijos prasidėjo tepliojimai. Kita savaite einu pas gydytoja, tai ziuresiu, kas kaip g.gif

Niu, ir kaip tau?
Mano tepliojimai baigėsi po savaitės maždaug, tai sprendžiu jog tai galėjo būti implantacija. Tik va, nerimą kelia tai jog NT pas mane vaiduokliukai nors jau tikrai turėjo pasirodyti ryškūs du pagaliukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(IsaDora* @ 2009 04 11, 12:42)
pas mane sitam kaime tokio tyrimo nedaro  doh.gif  o ar normalu kad pamaudzia pilvo apacia, nugaros apacioje?

kai man pradejo maust pilvas kaip per mmm ir skaudet apacios nugara pasirode kraujuko, nes gimdoj yra hematoma, dabar geriu vaistus, kad sustabdyt kraujavima, o tau nenoriu duot per daug vilciu, bet dar karta pakartosiu kartais buna visuokiausiu variantu serga mmm merginos nors ir esa nestuke.gif , tau nieko daugiau nelieka kaip laukti ir nesinervinti ir jeigu nepasirodys normalios mmm pabandyt vel padaryt NT, jeigu toliau nebus mmm o NT rodys II pasirodyk ginei, kad jinai galetu tave apziureti.
Papildyta:
QUOTE(Morepink @ 2009 04 11, 13:16)
Niu, ir kaip tau?
Mano tepliojimai baigėsi po savaitės maždaug, tai sprendžiu jog tai galėjo būti implantacija. Tik va, nerimą kelia tai jog NT pas mane vaiduokliukai nors jau tikrai turėjo pasirodyti ryškūs du pagaliukai g.gif

nebutinai turi jau rodyt ryskias II, man pvz po O jau buvo praeje 14d. ir rode vaiduokliuka, tik po kazkokio laiko buvo ryskesne, o kai kuriom is vis nerodo, nors jos jau nestuke.gif apie 1-2men. kai implantacija buna mazdaug tai +-savaite po O buna tepiojimai, bet pas IsaDora kaip suprantu jau mmm laikas atejo o ne implantacijos.
Atsakyti
QUOTE(Be_penkiu_pavasaris @ 2009 04 10, 14:17)
(Pas mane kovo 29 ir 30 - dvi ryskios,o 31 buvo neryski,bet veliau padariau ir buvo vel ryski doh.gif) Paskui nebedariau nes neturejau nei testu nei vyro  tongue.gif  (isvyko i komandiruote)Tai skaiciuojant nuo balandzio 1 gaunasi 10 DPO Ovuliacija ivykti gali ir per 36 val g.gif

Kazkaip sudetingai cia viska surasiau doh.gif

Neryski juostele tarp dvieju ryskiu galejo buti, jei su rytiniu darei, arba daznai i tulika lakstei, arba daug skysciu gerei. doh.gif

QUOTE(monikiux @ 2009 04 10, 14:47)
Milduxe, atsiprašau už klausimą, o kiek laiko vaikutį planuojat?  blush2.gif

Baik tu, neatsiprasinek irnesakyk.gif mes jau planuojam 10 ciklu, tame tarpe nesivystantis dvieju menesiu unsure.gif

Einu tvarkyt namu ir misrainiu gamint smile.gif Vyras sako, langai purvini- gal nuplausi.. sakau, negaliu- as galbut nescia clap.gif lotuliukas.gif
sako tau patinka buti nesciai, gali daug ko nedaryti lotuliukas.gif vacation1.gif vacation4.gif

Atsakyti