QUOTE(IsaDora* @ 2009 04 11, 12:42)
pas mane sitam kaime tokio tyrimo nedaro

o ar normalu kad pamaudzia pilvo apacia, nugaros apacioje?
kai man pradejo maust pilvas kaip per mmm ir skaudet apacios nugara pasirode kraujuko, nes gimdoj yra hematoma, dabar geriu vaistus, kad sustabdyt kraujavima, o tau nenoriu duot per daug vilciu, bet dar karta pakartosiu kartais buna visuokiausiu variantu serga mmm merginos nors ir esa

, tau nieko daugiau nelieka kaip laukti ir nesinervinti ir jeigu nepasirodys normalios mmm pabandyt vel padaryt NT, jeigu toliau nebus mmm o NT rodys II pasirodyk ginei, kad jinai galetu tave apziureti.
Papildyta:
QUOTE(Morepink @ 2009 04 11, 13:16)
Niu, ir kaip tau?
Mano tepliojimai baigėsi po savaitės maždaug, tai sprendžiu jog tai galėjo būti implantacija. Tik va, nerimą kelia tai jog NT pas mane vaiduokliukai nors jau tikrai turėjo pasirodyti ryškūs du pagaliukai
nebutinai turi jau rodyt ryskias II, man pvz po O jau buvo praeje 14d. ir rode vaiduokliuka, tik po kazkokio laiko buvo ryskesne, o kai kuriom is vis nerodo, nors jos jau

apie 1-2men. kai implantacija buna mazdaug tai +-savaite po O buna tepiojimai, bet pas IsaDora kaip suprantu jau mmm laikas atejo o ne implantacijos.